Aysonu Kizlari 2008

Ben Iyim Ayşecik Biraz Sancim Var çok Da Kar Yağiyo Eve Nasil Gidicem Onu Düşünüyom

ayy canım dikkat et araban var mı eger yoksa taksiyle git canım.. bende taksiyle gidecem.. yaa dün eve giderken adamın biri takip etti benii arabayla çok korktumm yolumu falan kestii valla kendimden önce bebeğimi düşündüm.. eşimi aradım onla konuştum adamı atlattım eve zor attım kendimi.. iş yerim eve yakın 15 dk yürüyerek.. ama artık eşim ben seni almaya gelemeyince taksiye bin eve gel dedii.. verilmiş sadakamızz vardı yaaa.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dırım farlutal kullanıyor bitanem

bakarmısınız ya kullandığımız ilaçlara kadar biliyoruz
iyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim
bütün bu sukıntıları birlilkte atlatıcaz artık

BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN CANLARRRRRRRRRRR.BEN HAMİŞ HABERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN ÇOK MUTLU OLMUŞTUM
AMA İNANIN ARKADAŞLAR SİZLERİNKİNİDE DUYUNCA BİR OKADAR MUTLU OLUCAM
ÖOK ACAYİPTİR AMA BEN EN SAMİMİ ARKADAŞLARIMLA BİLE SİZLERDEN DAHA FAZLA HABER ALIP KONUŞMUYORUM
BU ÇOK FARKLI BİRŞEY
DUALARIM TÜM ANNE ADYLARINA
SİZLERİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM BE YAVyerimseniben

h.b canım sağol iyim sen nasılsın.. a.s.

canım iyiyim bende işte yumurtlama zamanımı değerlendirdim sonucu beklicem artık

iyi varsın esracım bize pozitif enerji veriyorsun güç veriyorsun canım ya sağol çok sağol bitanem

Ben Iyim Ayşecik Biraz Sancim Var çok Da Kar Yağiyo Eve Nasil Gidicem Onu Düşünüyom

aman çok dikkatli yürü bütnü gün kar yağdı yerler çok kaygan aman ne olur bitanem

teşekkür edrim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

iyiyim can can günlerimi değerlendirdim şafak sayıcam artık:çok üzgünüm:

CANIM BENİM VALLAHİ LLAH KORUMUŞ DİKKAT ET KARANLIK YOLLARA GİRME KALABALIKTAN GİT BOŞVER TAXYE BİN.
BİZDE ARABA YOK K.PEDERDE VAR ODA ALABİLİRSEK CNM
HERGÜNDE TAXİYLE ZOR

canım benim yaaaaaaaaaaaaaaa
kurban olurum ben sana
:1hug:

Canlarim Ben Kaçiyom Burada Göz Gözü Görmüyo Eşimde çikma Ben Gelicem Yanina Dedi Ohhhhhhhhhhh Rahatladim Biraz
Herkese Iyi Akşamlar Hoş Sohbetler
Bernacinm Herşeyin Bir Vakti Zmani Vardir Rabbim En Iyisini Bilir Demekten Başka Caremiz Yok.allah Yardimcin Olsun Moralinide Fazla Bozma Diyicem Biliyosun Moralde çok önemli
Ben En Umudumu Kaybettiğim Anada Hamiş Kaldim
Tam 1,5 Sene Bekledikten Sonra
Allahim Olmayanlarda Versin Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin
Cimbomlu Ayşe Drim Berna öpüldünüz Mucuk Mucuk

bernacım iyi akşamlar canım arkadaşım
güçlü olucağını biliyorum can can
bi de bizi unutma habersiz bırakma bitanem benim
kendine çok çok iyi bak canım

dırım kuşum ne yaptın kadro hazırmı
halam bostancıdan binersin 20 dk da gidersin dedi bakırköy e
çok heyecanlıyım ben yaaa
talinin babasının dükkanına gittim bugün ayakkabı aldımmm

QUOTE=yeniyaşam;1999157]BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN CANLARRRRRRRRRRR.BEN HAMİŞ HABERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN ÇOK MUTLU OLMUŞTUM
AMA İNANIN ARKADAŞLAR SİZLERİNKİNİDE DUYUNCA BİR OKADAR MUTLU OLUCAM
ÖOK ACAYİPTİR AMA BEN EN SAMİMİ ARKADAŞLARIMLA BİLE SİZLERDEN DAHA FAZLA HABER ALIP KONUŞMUYORUM
BU ÇOK FARKLI BİRŞEY
DUALARIM TÜM ANNE ADYLARINA
SİZLERİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM BE YAVyerimseniben[/QUOTE]

seni çok fazla tanımıyorum ama bana ufak bir çocuk gibi masum geliyorsun güsell anne :1hug:

kızlar hepinizi çok çok öpüyorum..
mesaim bitti benim...

hamile bayanlar kendilerine özellikle dikkat etsinlerrrrrr...

adaylar etmese de olur :))))

şak şaka :)

bizde tikkat edece elbet cancan hamüşler gibiŞeniz

cnm bu yol çok uzun ve zor bi yol bu yolda en çok bildiği kişiler
SILAM MİRA BERNA (bombom sen daha yorulmadın cancan) tabi birde ben çok zorlu yol ama bu saydıkalrım bu yolların engellerine rağmen yıkılmadan dinlenmeden devam diyoruz .............ve bu yolun sonu güsel olacakkkk

bizde seni öptükkkkkŞeniz

dırım kuşum ne yaptın kadro hazırmı
halam bostancıdan binersin 20 dk da gidersin dedi bakırköy e
çok heyecanlıyım ben yaaa
talinin babasının dükkanına gittim bugün ayakkabı aldımmm

ayyyy cnm benim bende çok heycanlıyım anlatamam sana

20dk.oalcaksan kaçta binecen yawww sakın geç binmee heeee

bugün liste yapacam kim geliyosa yazsınnnnnnnnnnn

günaydın yawwwwwwwwwwwwwwwwww sabahtan beri yazılara cvp yazmaya çalışıyom amaaaaaaa bi türlü olmadı elli kere yazdımmmmmmmmmm neyse bi şekilde çözdüm

hatunlar neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1)hicran
2)mira(şeref konuğumuz)
3)neşe
4)
5)
6)

ya benim hatırladığım bu kadar siz doldurum bakimmmmmmmmmmmm

ben miradan öğrenecem saat tam kaçta gelecek ona göre kahvaltımı yapazcaz yoksam direk öğle yemeğimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…