Aysonu Kizlari 2008

günaydın cnm nasılsın?bugün keyifsiz başladım eşimin bu durumu şimdi annem araaı eski müdürmü hastaneye kaldırmışlar anjiyo olacakmış ne berbat gün yaaa
aksam bi efkar dağıtayım dedim bir şişe şarap içtim şimdi daha kötü aman yaaaaaaaaaaaa

02/02/08 buluşmada kimler var?

--------------------------------------------------------------------------------

1)hicran
2)mira(şeref konuğumuz)
3)neşe
4)
5)
6)

canım ya kıyamam
evet bütün aksilikler de üst üste gelmiş

ben seni böyle üzgün görmeye dayanamıyorum güzelim yaaaaaaa
eski müdürüne de çok geçmiş olsun
anjiyo da zor yawwwwwwwwww
aman yaaaaaaaaaaaaa

GÜNAYDINN ARKADAŞIMMM İYİİZZ SEN NASILSINN...a.s.

günaydın cnm nsılsın bugün bakalım?Şeniz

ya geldim bilgisayarcının işi vardı kapatmak zorunda kaldım bacımmm yaa
nuray güsel dilekelrin için sağol cnm nasılsın ????????

bu arada mira ile konuştum 11.buluşacağız bi aksilik olmazsa tabi bu 11.30 olabülürrrrrrrrrr çocuk var kızcağızda yaniiiiiii.....

kahvaltı ertelendi öğle yemeği yiyecezzz .........

aşkummmmmmmm sen iyi olmadın mı bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bacım offfff iyi olmuştum ama şimdi daha kötüyü sebepte doktor antibiyotik verdi içmedim günüm geçtiyaaaa:a015:korktum 2 tan eiçtim geri kalnını içmedim dr antibiyotiği bitir yok akciğerlerine iner dedi ama içemedim işte şimdide daha kötüyüm ne yapcamı şaşırdımmmmmm

valla içim gidiyor yaaaaaaaaa kıskanıyorum valla hele bi gemeyin döferim sizi klava:

canım sen test yapmıştın ve negatifdi değil mi yalnış hatırlamıyorsam o zaman antibiyotiği sonuna kadar kullanmalısın yoksa tam olarak geçmez ve bir dahaki
sefere antibiyotik hiç bir işe yaramaz
çok çok geçmiş olsun havalar da berbat tabi çok dikkat etmek lazım
o kadar da diyorum dikkat edin kendinize ama sözümü geçiremiyorum ablanızı ah bi dinleseniz klava:
ah miram ah bunların hakkından bi sen geliyon canım arkadaşım yaaaa

hayır canım test yaptırmadım cuma günü dr gidicemde onu bekliyodum gidince hem belli olur hemde sorarım dr ma beklemdeydim ama bu gün gine kötüyüm ne yapcam bilmiyorum hamile olmam çok küçük bir şans biliyorum yumurtam bile yoktu ama eğer varsa daha sonra kendimi şuçlamak istemiyorum ve ne yapcamı bilmiyorummmmmmfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…