aradı canlarım yola çıkmışlar ama pek umutlu konuşmuyo bakalım nereye kadar gidecez diyorrrrrrrr
günaydın cnm nasılsın?bugün keyifsiz başladım eşimin bu durumu şimdi annem araaı eski müdürmü hastaneye kaldırmışlar anjiyo olacakmış ne berbat gün yaaa
aksam bi efkar dağıtayım dedim bir şişe şarap içtim şimdi daha kötü aman yaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
esracım ayşe bebeklik hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız canım arkadaşlarım
dırımımmmmmmmm seni sona olduğunu biliyorsun çok zor valla türkiye resmen kara teslim görüyoruz tv den ama şarjı bitmesin diye telini kapamıştır mutlaka haberdar eder seni bi arkadaşı varsa yanında telini biliyorsan arayabilirsin bitanem allahın izniyle sağ salim gelicek yanina
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
esracım ayşe bebeklik hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız canım arkadaşlarım
dırımımmmmmmmm seni sona olduğunu biliyorsun çok zor valla türkiye resmen kara teslim görüyoruz tv den ama şarjı bitmesin diye telini kapamıştır mutlaka haberdar eder seni bi arkadaşı varsa yanında telini biliyorsan arayabilirsin bitanem allahın izniyle sağ salim gelicek yanina
ben seni böyle üzgün görmeye dayanamıyorum güzelim yaaaaaaa
eski müdürüne de çok geçmiş olsun
anjiyo da zor yawwwwwwwwww
aman yaaaaaaaaaaaaa
günaydın cnm nsılsın bugün bakalım?Şeniz
GÜNAYDINN ARKADAŞIMMM İYİİZZ SEN NASILSINN...a.s.
toplanırım cnm merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin fıstık nasılsın bugün
aşkummmmmmmm sen iyi olmadın mı bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya geldim bilgisayarcının işi vardı kapatmak zorunda kaldım bacımmm yaa
nuray güsel dilekelrin için sağol cnm nasılsın ????????
bu arada mira ile konuştum 11.buluşacağız bi aksilik olmazsa tabi bu 11.30 olabülürrrrrrrrrr çocuk var kızcağızda yaniiiiiii.....
kahvaltı ertelendi öğle yemeği yiyecezzz .........
canım bacım offfff iyi olmuştum ama şimdi daha kötüyü sebepte doktor antibiyotik verdi içmedim günüm geçtiyaaaa:a015:korktum 2 tan eiçtim geri kalnını içmedim dr antibiyotiği bitir yok akciğerlerine iner dedi ama içemedim işte şimdide daha kötüyüm ne yapcamı şaşırdımmmmmm
canım sen test yapmıştın ve negatifdi değil mi yalnış hatırlamıyorsam o zaman antibiyotiği sonuna kadar kullanmalısın yoksa tam olarak geçmez ve bir dahaki
sefere antibiyotik hiç bir işe yaramaz
çok çok geçmiş olsun havalar da berbat tabi çok dikkat etmek lazım
o kadar da diyorum dikkat edin kendinize ama sözümü geçiremiyorum ablanızı ah bi dinlesenizklava:
ah miram ah bunların hakkından bi sen geliyon canım arkadaşım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?