hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlarrrrrrrrrrr:teytey::teytey:
kıskanma kısımmmmmmmmmmmmmmmm alla alla kuaförden çık yanımıza gel cancannnn hehehee gelecez dedik sana daha ne laga luga yapıyon:mymeka:valla içim gidiyor yaaaaaaaaa kıskanıyorum valla hele bi gemeyin döferim siziklava:
hayır canım test yaptırmadım cuma günü dr gidicemde onu bekliyodum gidince hem belli olur hemde sorarım dr ma beklemdeydim ama bu gün gine kötüyüm ne yapcam bilmiyorum hamile olmam çok küçük bir şans biliyorum yumurtam bile yoktu ama eğer varsa daha sonra kendimi şuçlamak istemiyorum ve ne yapcamı bilmiyorummmmmmfisfisfis
hayır canım test yaptırmadım cuma günü dr gidicemde onu bekliyodum gidince hem belli olur hemde sorarım dr ma beklemdeydim ama bu gün gine kötüyüm ne yapcam bilmiyorum hamile olmam çok küçük bir şans biliyorum yumurtam bile yoktu ama eğer varsa daha sonra kendimi şuçlamak istemiyorum ve ne yapcamı bilmiyorummmmmmfisfisfis
kıskanma kısımmmmmmmmmmmmmmmm alla alla kuaförden çık yanımıza gel cancannnn hehehee gelecez dedik sana daha ne laga luga yapıyon:mymeka:
cnm hemen doktora git yada test yapppppppppppp ufakda olsa umut umut hem neden ufak kocanda sorun yok sende yokkkkkkkkk olabilirrrrrrrrr
kıssssssss kocam kayseriye gelmeye çalışıyor ama k.maraşta reshin kaldı sizin oraya araba gidemiyormuşşşşşşşşş
umut umuttur hayatım neolur bir test alıp yapsan.hm içinide
rhatlatmış olursun hayatım.ona görede ilacını alırsın olmamıa.s.
cimboma bak sen selam çakmış ondan sonra tüymüş:mymeka:
cimboma bak sen selam çakmış ondan sonra tüymüş:mymeka:
buradayım yawwwwww ya birderdim var bölümünde kadının biri kocam beni sanırım beğenmiyor demiş diyoki ev çocuk yemek derken kendime bakamıyom oraya daldım yaaaaaaaaa bu kadınlar nikahı basınca birde çocuk yapınca kocalarının tapusu kendinde sanıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli oldum bide biri tam tersi birine saldırmış olaya daldım yanıııııııııııııııııııı
canlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükür cnm tek tük yapıyorumŞenizH.G MİRAAA SATIŞŞ YAPIYORMUSUNN BARİİ CANIM........a.s.
miracık olmuo böleeeee
özlettin kendini:mymeka:
nasıl gidio bakalım istanbul macerası
sen özlenmicek adammısın beeeeeeesırnaşık şey
evet ya kimsecikler yok bazen de hızına yetişilmio bu sayfanın
ayın1 inden itibaren ben de pek giremicem artık malum kpss çalışmalarım başlıyor 4 ayda ancak yetiştiririm çok konu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?