Aysonu Kizlari 2008

valla içim gidiyor yaaaaaaaaa kıskanıyorum valla hele bi gemeyin döferim sizi klava:
kıskanma kısımmmmmmmmmmmmmmmm alla alla kuaförden çık yanımıza gel cancannnn hehehee gelecez dedik sana daha ne laga luga yapıyon:mymeka:

cnm hemen doktora git yada test yapppppppppppp ufakda olsa umut umut hem neden ufak kocanda sorun yok sende yokkkkkkkkk olabilirrrrrrrrr

kıssssssss kocam kayseriye gelmeye çalışıyor ama k.maraşta reshin kaldı sizin oraya araba gidemiyormuşşşşşşşşş

umut umuttur hayatım neolur bir test alıp yapsan.hm içinide
rhatlatmış olursun hayatım.ona görede ilacını alırsın olmamıa.s.

kayserinin bütün illere giden yollar kapalıymış burdaki kar çok fazla dün sürekli yağdı canım canım dr adetin geçtikten 5 gün sonra gel dedi dr gidemem test yapsamda idrar testi çıkmaz daha çok olmadı geçeli bilmiyorum canım ne yapıcama dr bi arayım sorim diyorum antibiyotiği bi sorun olurmu diye kız antibiyotiği veren dr söyledim ben tedavi görüyorum çocuk için o na göre bi ilaç verir seniz dedim o yazdı ama yinede güvenemiyorum hem hasta hemde kafam karışık

umut umuttur hayatım neolur bir test alıp yapsan.hm içinide
rhatlatmış olursun hayatım.ona görede ilacını alırsın olmamıa.s.

canım benim hiç umudum yok inan en azından biran evvel hastalansamda şu ilacı içsen diyorum hiç umudum yok hayırlısı ve canım test yapsan çıkmaz daha yeni geçti teşekkür edrim canım

cimboma bak sen selam çakmış ondan sonra tüymüş:mymeka:

buradayım yawwwwww ya birderdim var bölümünde kadının biri kocam beni sanırım beğenmiyor demiş diyoki ev çocuk yemek derken kendime bakamıyom oraya daldım yaaaaaaaaa bu kadınlar nikahı basınca birde çocuk yapınca kocalarının tapusu kendinde sanıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli oldum bide biri tam tersi birine saldırmış olaya daldım yanıııııııııııııııııııı

cimboma bak sen selam çakmış ondan sonra tüymüş:mymeka:

canım ya bizim damat burdaydı ablasıyla msn de görüştü ondan gari gelemedim

ayyyyyyy ben kaçırmışım dur hemen bi bakayım
tartışmalara bayılırımmmmm sengözlerimebaksanab

annem dişciye gitti halam eniştem
müşterilerde gitti
şimdi 2 kişi gelicek geşmeden yazıym azıcık dedim

eee nerdessiniz bakem
nurayyyyyy
dırım kesin yemektedir cimbom düğün telaşı
hicran uyukluyodur
ayşe ne evham yapsa diye düşünüyodur

arzu berna bibek sultan fekolove aşkım doğaaa huuuuuuuu
esra elif asliiin ulen nerdesinizz
morgül esmaaaaaaaa
herkeş aybaşı olmayı beklerken giriyooo yaaaa

miramm askum hoşgeldinnn

sensiz çok boş buralarrrrrrrrrrrr nu hatunlar kaçıyoooooooooooooo:mymeka:

dıttttttlattım sizi hehee:roflol::sm_cool:

kuız kısalt şu mmmmmmm leri siteden atılıcaz
yedinmi rejim yemeğinnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben celdum cnm hacen doğriii bildun oni yemekteydummmm
celdum ama ...........

evet arzu evdeymiş pinakliyormuş
hicran annesindeymiş orada bilg.yokmuş..

esra kayıp ama ayşe gelmiş oda gelir aslı gezmeye gitti

ya bende özledim sizi yaaaa
ama napıyım idare edin işte bir hafta ondan sonra başınızdayım geneeeeeeeeeeeeeee

yaaaaaaa inanmıyorum ama sensiz biz ne yaparızsenağlamasenağlama

bizi sensiz koma:çok üzgünüm::a015:

ama sen kopamazsın bizden :1closedeyes::sm_cool:

dimi kopmazsın:uhm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…