Aysonu Kizlari 2008

GÜNAYDIN ARKADAŞIMM NEŞE KİM YAA... FOTOĞRAFF ÇEKİNİNDE KOYUN BURAYA YAA TAMAM MIIIII a.s.

dırımcim günaydın cnm.nbr?listayi okudumda ben gelemiyorum cumartesi için erken çıkma şansım sıfır anca 2 de çıkabiliyorum o saaten sonrada bizim bey izin vermiyor keşke kadıköy olydı.neyse herşeyde bir hayır vardım
sizlerle birlilte olamayacağım için çok üzgünüm
bunu bilmek daha üzücü
şimdik erkesçikler orada bir benyokum

öncelikle sana ve ayşeye günaydın keşke olabilseydin yaaaaaaaaaa çok güsel olurdu ama kısmet herşeyyyyy yapacak bişey yokkkkkkkkkk

ayşe kıssss neşe bu benimkaderim rumuzlu arkadaşşşşşş

ALLAHA ŞÜKÜRR İYİZ CANIMMM SENİN BEBEİŞ NASILL CANIM... YAA NEDEN GİTMİYORSUNN CANIM YAAA EN AZINDA FOTOGRAFLARINIZDA SİZİ GÖRÜRDÜMM.. KIZZZZZ.....a.s.

hayatım okumadınmı bende çok istiyorum ama olmuyo işte üstüne gidince bizimki
kızıyo
hesap yapıyorum 2 de çıksam b.köye gidişim en az 1,5 saat
git gel deymeyecek yani aslında sizler için değer ama benim bey cumartesi çalışmıyo zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa aman sabah sabah sıkıldım gene
zaten gelememek üzüyosenağlama

AYY CANIMM ÜZÜLMEE YAA... KARDEŞİN GİDECEK Mİİ... a.s.

yaaaaaaaaaaaaaa üzülmeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa şirket hiçmi bi güsellik etmez yaaa hani o gün hiç gitmesende direk gelsen bacın ne oldu araba ile gelip alsa seni oda gelse ...........o gün bombomun kardeşinin nikahı var ondan b.köyde buluşuyoz cnm yoksa kadıköye gelirdik nikah saat 4 de nasıl yetişiriz sonraaaaa

kızlar morelim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eşim dün sabah seyhate çıktı uçakla antepe gitti oradan kayseriye geçecekti ama yol kapalı abi demişler oda kahramanmarşa gitmiş otobüsle dün aksam saat 21.00 de otobüse binmişti dedimki gitme gece oralarda berbattır gecenin şerrinden sabahın hayrı daha iyidir dedim ama otobüs firmasındaki adam abi gidilir zincir takılır arabaya gidilir dedi ama dün aksam 22.00 da mola verdikleri yerden hala hareket edememişler çığ düşmüş gidecekelri yola ve hala bekliyo morelim bozuk o yoldan geri dönüp antepe uçağada binemiyor ne ileri ne geri kalmış oarada yaaaaaaaa

doğru cnm haklısında daha geçen 2 hafta dr için izinliydim
bu hafta öyly bir teklif sunamam zati 4 çıkıyom saat 2 yede zor ayarladım
oda idare edecekti arkdşl

ayyyyyyyyyy cnm benim üzme kendini en azından habeeeeeeer almışsın eşin
arıyo seni allahın izniyle sapa sağlam gider gelir inş arkadaşım.
antepte ne yapacak hayırdır.benimki antepli biliyomusunşutarafagitti

AYYY CANIMM ÜZÜLME İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EVİNE DÖNER KARDA KIŞTA ZOR YAA..........

ondan yana problem yok da 2 gündür nete giremiyo kaynanası onda klıyo
bilmiyorum gidermi kalırmı?
altında arabası var hatunun gelsin yani ne olacak
ayyyyyyyyyy uyuz gelirsede ballı ballı anlatır sinir eder beni
cnm kardeşin gelirmi bi telefon aç sor ama sanmam bizleri sen kadar tanımıyo yawww

cnm benim eşim iççamaşırcı oradaki müşterilerine gidiyorrr offf şimdi arıyom tlf ulaşılamıyorrrrr

cnm kardeşin gelirmi bi telefon aç sor ama sanmam bizleri sen kadar tanımıyo yawww

cnm benim eşim iççamaşırcı oradaki müşterilerine gidiyorrr offf şimdi arıyom tlf ulaşılamıyorrrrr

üzme hayatım kendini belki şarjı bitmiştir aklına kötü şeyler getirme
eşin mutlaka hebersiz koymaz seni.
bizim kız sever böyle şeyleri ben gelemiyorum inş o gelir eğer k. validesi giderse
ben size heber veririm

inş.cnm gelir cnm

inş.kocama ulaşabilir bana

canım jarcı bitmişdir yada kapatmışdır jarcı bitmemesi için...üzme kendini en azından mola yerindeler...bence rahat ol canım....

aradı canlarım yola çıkmışlar ama pek umutlu konuşmuyo bakalım nereye kadar gidecez diyorrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

esracım ayşe bebeklik hepinize kocaman günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız canım arkadaşlarım

dırımımmmmmmmm seni sona olduğunu biliyorsun çok zor valla türkiye resmen kara teslim görüyoruz tv den ama şarjı bitmesin diye telini kapamıştır mutlaka haberdar eder seni bi arkadaşı varsa yanında telini biliyorsan arayabilirsin bitanem allahın izniyle sağ salim gelicek yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…