Aysonu Kizlari 2008

sende dırım haaa
işin gücün beni kınamak aşk ol.....

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napayım gülüm sen daha bilgili bize destek olacağına sen bekliyon anam git bi baktır kendine yawwwwwwww

hadi kınamıyom güsel arkadaşım git tohtoraaaaaa:1hug:

oh be nihayet kızları uyuttum
ya ben bu 2. bebe meselesini cidden yeniden düşünücemyaaaaaaa
bu nee
annemler gelene kadar yazıım size
he he

merhaba canlarım neredeyse 2gündür aranızda değilim ama bu ne yavaşlık ya miram ist.a geldi sayfa neredeyse yerinde sayıyor bi dırım cimbom ve esra kurtarı sayfayı hey yarın belkim yine yanınızda olamıyacam ama cuma burdayım allah ın izniyle.

ayşe kız neşe kim demişin tühhhhhhhh benim neşe olduğumu bugünmü öğrendin:))) şaka bir yana e kırılma tühhh ddiğim için

kızlar ben biraz daha iyice gibiyim sabah tekrar dk a gidecem yumurtalıklarıma bakılacak bide liseden arkadaşım yanıma gelecek beraber gidiyoruz hastaneye dua edin hamilelikten şüpheleniyor kanda baktıracak inşallah pozitif çıkar oda çok çekti ya şahsen onun 1buçuk yıl oluyor ama evlilikten öncede kisten çok çekmişti daha onun izleri var inşallah allah ım bir mucize yaratırda hamiledir...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

kızlar ben size dk dan gelince rapor verecem nedediği hakkında....

nuraycım vallah bende tam olarak anlamadım dk bana niye 27 sinde gelmedin ben yumurta takibi yapıyorum geç kalmış olabiliz ama gel yinede bakalım dedi,bende yumurtladığımı hatta çatladığını zannetmiyorum dedim çünkü adet döngüm biraz karışık en son 41.günde adet oldum nasıl olurki dediğimde;
neşe hanım yumurtalar ayda birkere çatlamaz 14 ünde (her kadın yazmışım kusura bakma) neredeyse kadınların çoğu yumurtlar inşallah seninki çatlamamıştır dedi benim kafam bayağı karıştı vallah neyse muayene etti sağda yumurt 3-4 tane yumurta var 6mm dedi sola baktı 1 yumurta çok güzel gelişmiş 19 mm dedi bugünden sonra gün aşırı ilişki tamammı dedi tamam dedim ama kafamı çok kurcaladı bide ben eşim hastalandığı günden beri ısı takibide yapmıyorum,bugün kasıklarımda yumurtladığım günkü gibi ağrıdı hemen ilişkiye girdik eşimle ama dünde girmiştik artık ne kadar tutar bilemiyorum bu dk un yorumunuda anlam getiremedim bakalım bu ay adet olduktan sonra nasıl bir tedavi uygulayacak allah kerim....

yorumun içinde teşekkür ederim canımŞeniz

günaydın kızlar dün siteye bişey oldu giremedim aksamda işim vardı bakamadım

kimselerde yazmamış herkes benim durumdaydı sanırım

neşe cabuk iyileş gel aramıza ..........arkadaşına bol şansssssss

aman kimsecikler yok mu neeee
günaydın millet hadi kalkın bu ne uyuşukluk yaaaa
yeniyaşam bile hamile haliyle kalkmış gelmiş utanın kendinizden
bu arada günaydın yeni yaşam

günaydın kıslaarrrrrrrrrrrrrrr ooooooooo morgül hanım sizleri sabah sabha görmek ne güsel yawwwwwwww .............

ben geldğimde kimse yoktu işe daldım sayfa beni koavalamış dıtttt işine bak demişşşşşşşş ..................bu sabah çok asabaiyim kıslarrrrrrrrrrrrrrrr herkese herşeye çatıyorummmmmmmmmmm

neden asabisin güzelim yaaaa
silkelen şöyle kendine gel

ayyy cnm neden çok ama sabah uykunm vardı sabah 6.30 kalkmak gelmedi içimden ama 07.00 servise binmezsem birdaha 2 saat yollarda sürüncektimmmmm

ayyy morgülcüğüm işe gelmek istemiyorum hamişliği bekliyom ama oda allaha kalmış artıkkkkkk........

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
dün bir türlü bende giremedim siteye yaaaaaaaaaaaaaaaa
dırımım esracım morgülcüm nasılsınız güzeller

aman dırım bazen bende diyorum ev hanımı olmak nasıl bişeydir acaba diye
istediğin saatte kalk yat ohhhhhh ama biz yapamayız gülüm alışmışız çalışmaya
valla cimbombombombombom ayyyy durdursun biri beni
ne olsun güselim yaaa aynııııı sende ne var ne yok canım

ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün akşam inanılmaz bi şok yaşadım anlatamam valla
acayip sevinçliyim

şimdi benim almanya da teyzem var ama teyze gibi değil abla resmen aramızda 10 yaş var hele bi kızı var aşığım ona resmen 15 yaşlarında
dün bi süpriz yapıp nikah için gelmişler ama 1 allahın kulunun haberi yok
annemde dışardaymış geldiklerinde ve kısa bi süre kapıda kalmışlar süpriz yapıcaklarya
neyse annem o şoku atlattıktan sonra muratı aramış cepden ve demiş ki teyzeyle gözde geldi dileğe bi yalan uydur buraya getir oysa benim akşam kuaförde randevum vardı evde işim vardı bi sürü falan murat dedi ki kardeşinler çok büyük kavga etmişler yüzükleri atmışlar annen çok kötüydü ağlıyordu bizi çağırdı hadi gitmeliyiz çabuk demez mi ah kızlar mertere nasıl gittim bi allah biliyor bi de ben valla anneme bakıyorum gayet iyi damatta orda neler oluyor bayılıcak bir şey anlatın falan diyorum ben gözde odadan bi geldiiiiiiiiii
ay beni görücektiniz ağlama krizine girdim nasıl titriyorum resmen bayılıcaktım kardeşimde aynı tabi sonra murat jest yaptı ve sen annenlerde kal istersen dedi ve ben dün gece annemde kaldı gözdeyle beraber yattım çok ama çok güseldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ne bu şikayet yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hele dırımım sen
aşkolsun sana bitanem
bir çok ev kadını bizim yerimizde olmayı istiyor yani çalışmak istiyor
miskin miskin yatıp kadın progmamımı seyretmek isterdin aşkolsun
sakın bu yazıma cevap verme klava: yersin kafana yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…