Aysonu Kizlari 2008

canım ben sizi bevmez olur muyum doktora gittim abimler geldi yurtdışından yeğenimle onunla vakit geçirdim biraz

ama burdayım

evet adaşım süzgeç gibi oldum her tarafım delik deşik bir su içiyorum fışkırıyor valla

canım yaa şimdi sen hamilesin ya daha iyi hissedersin herşeyi a.s de bakayım bana dırımın olacaklarından bende olacam mııı

cancan sen o ilacı doktora sormadan mı alcennnnnnnn????????

kızım ya kist varsa yaaaaaaaaaaaaaaaaa gitttttt bi doktra yaaaaa:mymeka: keçi gibi inatcısın heeeeeeeeenaniknanik

Y KAFAYI YİCEM BEN KIS GİT KAN TESTİ YAPTIR DOKTOR VERMEDEN DE FARLUTAL FALAN KULLANMA SAKINNNNN

canım yaa şimdi sen hamilesin ya daha iyi hissedersin herşeyi a.s de bakayım bana dırımın olacaklarından bende olacam mııı

olcen tabiii olmazmısın anacım hemide süpper olcan ama accık yerinde sakin dur kızzzz git doktora bi relax olll böle adet düzeni falan kalmaz yavrucum yaaa

ay ben karar verdim sizi hamiş olmanız için çalıştırıcam bundan sonra ben demeden yemek yemek yatmak kocişe sarılmak yokkkkkk:roflol:

yediğinizi içtiğinizi taktiklerinizi yazın bakem şimdiiiiii

ay ben karar verdim sizi hamiş olmanız için çalıştırıcam bundan sonra ben demeden yemek yemek yatmak kocişe sarılmak yokkkkkk:roflol:

yediğinizi içtiğinizi taktiklerinizi yazın bakem şimdiiiiii

valla ben diyett yapıyom biliyonnnnnn koca fındık ceviz 2 tane vitmin hapı arı sütü polen karışımı keçiboynuzu pekmezi yiyorrrrrrr şu ara yok 1 haftadır perhizdeyiz yaniiiiiiiiiii zaten olsada bi işe yaramıyooooo hareket yoksunu bizim spremlerrrrrrrr .............ben yumurtlamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugün isyan edebülürmüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamalaelaelaelaelae:çok üzgünüm::a015:

BEBEK İSİTİYOM RABBBİM DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİ BANADA BİRTANE CANIMDAN CAN VERRRRRRRRRRRR HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNNNNNNNNNNN

hicranım keten helvam ben pkos'yum hani şu kadınların başının belası %30 infertilite sebebi var ya işte ondan eşimde ise bişey yok gittiğimiz her dr. hormaonların çok kötü değil kendiliğinden bile kalırsın aslında dediler ama hiçbri adetlerii düzenlemeye çalışmadı 3-4 ayda bir adet oluyordum şimdiki dr.um glukofen kullanmamı söyledi ve ben 10 kilo verdim adetlerim artık düzenliydi 35 günde bir oluyordum herşey yolundaydı 2 aşılama gezçirdim ikisi de tutmadı 3. için dinlenmedeydim ama bir türlü adetim gelmedi en son 21 kasımda adet oldum o gün bugündür yok bişey kafayı yemek desen az kaldı bir yıldır düzene giren şey neden cozuttu anlamış değilim hamile değilsem neden adet olmuyom düzenli glukofen kullanıyom vs. vs. vs.

böyle şeyleri çok soramam ama aşkımmmmmmmmm bir hafta bir perhiz vermişti dr bizeyerimseniben.sonrasında ilişkiye girip sabaha kadar yat demişit duşumu sabah almıştım ama bu arad
ayaklarımıda
yaklaşık 1 saat falan yukarı
diktim bi söyleyeyim dedim

vallaaa değil ben ayakları dikmek amuda kalkma olayını bile denedim ama olmayacaksa olmuyor bacım yaaaa
bir veledin bizi düşürdüğü hallere bak

dırım o senin istediğin var ya canım ahanda ondan işte bende istiyom ama olmuyor bacım yaaaaa gel sarılıp ta ağlayalım bacım
birde dün bir arkadaşın haberini aldım kazara 3.ye hamile kalmış çok merak ettim bu kazara hamilelik olayı nasıl oluyor bizden farklı bişey mi yapıyorlar o kazadan bizde yapsak
ayyyy allahım sıyırıyorum galibaaaaa

SLM ARKADAŞLARR NASILSINIZZ.. DÜN BİR DAMLA AFİFİ AÇIK KAHVERENGİ BİR KANAMAM OLDU GECE ACİLE GİTTİK.. DR KARNIMDAN ULTRASONA BAKTI KESE GÖRDÜK 12,MM OLMUŞ DEDİİ İYİCE YAKINLASTIRDI GÖRÜNTÜYÜ SOL TARAFTA FASÜLYE GİBİ BİRŞEY GÖRDÜK DR İŞTE BUDA BEBEK DEDİ.. ALLAHIMA ŞÜKERTTİM VALLA ÇOK KORKMUŞTUM BİRŞEY OLDU DİYE.. BAKALIM 9 ŞUBATTA DR GİDECEGİZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLIK BİR ŞEKİLDE GÖRÜRÜZ KALP ATIŞINI DUAYARIZZ BEBEĞİMİN. BU ARADA 6+3 GÜNLÜK OLMUŞMM... ÖPTÜMM HEPİNİZİ. DARISI EVLAD İSTEYEN HERKESİN BASINAA.......

canım allah yardımcın olsun
1-- stres kesinlikle yokkkkkkkk stres olan yere adet girmezzzzz bebiş hiç grmezzzz
2---- doktorunun verdiği ilaçlar dışında hap iğne vsss alıp yeme ne derse onu yap ve doktorunu da iyi seççççç
3-yumurtalarda sorun var madem anacım ben bas bas bağrınıp durdum hepppp duymadınmı beniiiiii çörek otu hergün yağının bulursan bir tatlı kaşığı bulamazsan tanesinden 1 tatlı kaşığı yut hergünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izni ile düzelcen ve hamiş olcannnnnn bu yıl sonunan kadder hamişsin canımmm inşallahhhh

aman ayşecim yorma kendini yat hep olurmu canımmm ağrım var diyordun gezip tozma iş miş te yapma yat ancım evde hepppppp allah bebeğine sağlık sıhhat versinnnnn kan değerine baktırsınmı keşke bakaydın yaaaa

hepiniz canımsınız yaaaaaaaaaaaaaaaa
çok tatlısınız ya
kızlar adet düzensizliğini bu kadar dert etmeyin bakın bana
26-27 gün de 1 adet oluyom ısım da zamanında yumurtladığımı gösteriyor denilen günlerde ilişki yapıyom ayaklarımı da dikiyom ama yok da yokkkkkkkkkkkkk üzülmeyin gariiiii

Yaaa Kizlar Benim Işyerimde Acayip Sigara Içiyorlar.... Dumann çok Bunun Için Ne Yapmam Gerekk Mum Falan Mi Alsam Ne Yapsam Yaa

kız hiç duymadım çörek otunu
ne edecem şimdi çörek otu yağından hergün bir tatlı kaşığı içecem doğru mu anlamışım bulurum inşallah
birde hayıt tohumu suyu içiyom hormonları dengeliyormuş
sabahlarıda aç karnına soğan suyu kilo verdiriyormuş ayrıca kist oluşumunuda engelliyormuş
başka ne edeyim engin tecrübelerinizden banada lütfeeeennnnnn

isyan yok isyan yokkk sen 1 ay spor diet yap sonra bakıcaz hal çaresine 1 ayda 10 kg vermen lazım okkk sonra bebiş gelir allahın izni ileeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…