ya dün benim başıma geleni sormayın millet
test almıştım tabi test deyince hepiniz anlıyorsunuz ne testi olduğunu..... neyse dün sabah ilk idrarla yaptım testi ve birde ne göreyim ikinci bir çizgi var testte ve silik bir şekilde duruyor konduramadım tabi kendime içim içimi yedi kimseye bişey de diyemedim yarın sabah bir daha başka bir markayla yapayım dedim ve bugün sabaha karşı gördüğüm rüyanında etkisiyle bir hışımla fırladım yerimden hemen gittim ve test yaptım tekrar ama bu seferde nur topu gibi bir tek çizgim oldu
anlayacağınız dünkü test bana bir oyun oynamış galiba bende dırım gibi farlutal kullanacam
canım yaa şimdi sen hamilesin ya daha iyi hissedersin herşeyi a.s de bakayım bana dırımın olacaklarından bende olacam mııı
ya dün benim başıma geleni sormayın millet
test almıştım tabi test deyince hepiniz anlıyorsunuz ne testi olduğunu..... neyse dün sabah ilk idrarla yaptım testi ve birde ne göreyim ikinci bir çizgi var testte ve silik bir şekilde duruyor konduramadım tabi kendime içim içimi yedi kimseye bişey de diyemedim yarın sabah bir daha başka bir markayla yapayım dedim ve bugün sabaha karşı gördüğüm rüyanında etkisiyle bir hışımla fırladım yerimden hemen gittim ve test yaptım tekrar ama bu seferde nur topu gibi bir tek çizgim oldu
anlayacağınız dünkü test bana bir oyun oynamış galiba bende dırım gibi farlutal kullanacam
canım yaa şimdi sen hamilesin ya daha iyi hissedersin herşeyi a.s de bakayım bana dırımın olacaklarından bende olacam mııı
ay ben karar verdim sizi hamiş olmanız için çalıştırıcam bundan sonra ben demeden yemek yemek yatmak kocişe sarılmak yokkkkkk:roflol:
yediğinizi içtiğinizi taktiklerinizi yazın bakem şimdiiiiii
ay ben karar verdim sizi hamiş olmanız için çalıştırıcam bundan sonra ben demeden yemek yemek yatmak kocişe sarılmak yokkkkkk:roflol:
yediğinizi içtiğinizi taktiklerinizi yazın bakem şimdiiiiii
böyle şeyleri çok soramam ama aşkımmmmmmmmm bir hafta bir perhiz vermişti dr bizeyerimseniben.sonrasında ilişkiye girip sabaha kadar yat demişit duşumu sabah almıştım ama bu aradvalla ben diyett yapıyom biliyonnnnnn koca fındık ceviz 2 tane vitmin hapı arı sütü polen karışımı keçiboynuzu pekmezi yiyorrrrrrr şu ara yok 1 haftadır perhizdeyiz yaniiiiiiiiiii zaten olsada bi işe yaramıyooooo hareket yoksunu bizim spremlerrrrrrrr .............ben yumurtlamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün isyan edebülürmüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamalaelaelaelaelae:çok üzgünüm::a015:
BEBEK İSİTİYOM RABBBİM DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİ BANADA BİRTANE CANIMDAN CAN VERRRRRRRRRRRR HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNNNNNNNNNNN
hicranım keten helvam ben pkos'yum hani şu kadınların başının belası %30 infertilite sebebi var ya işte ondan eşimde ise bişey yok gittiğimiz her dr. hormaonların çok kötü değil kendiliğinden bile kalırsın aslında dediler ama hiçbri adetlerii düzenlemeye çalışmadı 3-4 ayda bir adet oluyordum şimdiki dr.um glukofen kullanmamı söyledi ve ben 10 kilo verdim adetlerim artık düzenliydi 35 günde bir oluyordum herşey yolundaydı 2 aşılama gezçirdim ikisi de tutmadı 3. için dinlenmedeydim ama bir türlü adetim gelmedi en son 21 kasımda adet oldum o gün bugündür yok bişey kafayı yemek desen az kaldı bir yıldır düzene giren şey neden cozuttu anlamış değilim hamile değilsem neden adet olmuyom düzenli glukofen kullanıyom vs. vs. vs.
SLM ARKADAŞLARR NASILSINIZZ.. DÜN BİR DAMLA AFİFİ AÇIK KAHVERENGİ BİR KANAMAM OLDU GECE ACİLE GİTTİK.. DR KARNIMDAN ULTRASONA BAKTI KESE GÖRDÜK 12,MM OLMUŞ DEDİİ İYİCE YAKINLASTIRDI GÖRÜNTÜYÜ SOL TARAFTA FASÜLYE GİBİ BİRŞEY GÖRDÜK DR İŞTE BUDA BEBEK DEDİ.. ALLAHIMA ŞÜKERTTİM VALLA ÇOK KORKMUŞTUM BİRŞEY OLDU DİYE.. BAKALIM 9 ŞUBATTA DR GİDECEGİZ ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLIK BİR ŞEKİLDE GÖRÜRÜZ KALP ATIŞINI DUAYARIZZ BEBEĞİMİN. BU ARADA 6+3 GÜNLÜK OLMUŞMM... ÖPTÜMM HEPİNİZİ. DARISI EVLAD İSTEYEN HERKESİN BASINAA.......
valla ben diyett yapıyom biliyonnnnnn koca fındık ceviz 2 tane vitmin hapı arı sütü polen karışımı keçiboynuzu pekmezi yiyorrrrrrr şu ara yok 1 haftadır perhizdeyiz yaniiiiiiiiiii zaten olsada bi işe yaramıyooooo hareket yoksunu bizim spremlerrrrrrrr .............ben yumurtlamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün isyan edebülürmüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamalaelaelaelaelae:çok üzgünüm::a015:
BEBEK İSİTİYOM RABBBİM DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİ BANADA BİRTANE CANIMDAN CAN VERRRRRRRRRRRR HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?