Aysonu Kizlari 2008

cnm evet alışmışız ama ben çalıştığım yerden memnun değilim çıkmak isityorum kredi var diye sıkıyordum kendimi ama eşin güzel bir zam alınca rahatladım eşim istersen çık ama sıkılırsın evde hamiş olunca çıkarsın dedi allah izin verirse bize gelecek bebeğimiz dedi....çok değil o günler dedi işte bu yüzden biraz daha takılayım dedim ........ama burayı hiç sevmiyorum yeni bir yerede gidip sonra ben hamiş diyip çıkmakta hoş olmaz .....öle gidiyom geliyom arada keçiler geliyo iştee

cnm günaydın hoşgeldin ..............çok güsel bir süprizzzzz olmuş sana bende aksam eski müdürün ofisine gittim adam hastanede biliyon kalpten
işler durmuş kimse bilmiyo programı kullanmaya aksam şöförü geldi aldı beni çizlcek işleri hallettim siperişeri geçtim maillere cvp verdim fabrikanın makinaları kapalıydı onları açtırttım inş.iyileşirde işlerin başına geçer çok üzüldüm adama yaa

gerçekten duygulandın mı sen de canım ya
çok severim ben süprizleri
acayip mutlu oldum ben anlatamam valla gece 3 de yattım 7 de cin gibi ayaktaydım sevinçden uyku da girmedi valla

dırımım eski müdürüne üzüldüm yaaa
aniden çıkmış ki bu hastalık yardımcı olman da çok güzel ayrıca
sen ne güsel bi insansın öyle yaaaa

bi de eşinle görüştün mü
her şey yolunda mı
gideceği yere ulaşabilmiş mi
sen de annen de kaldın değil mi

bi de eşinle görüştün mü
her şey yolunda mı
gideceği yere ulaşabilmiş mi
sen de annen de kaldın değil mi
HAYIR CNM BU HAFTA HİÇ ANNEMDE KALMADIM SALI GİTTİ EŞİM ARKADAŞLAR GELDİ O AKSAM DÜN AKSAM KAYINVALİDEM GELDİ KAYNIMLA BUGÜN KOŞUBANDI GELECEK ONU BUGÜN TESLİM ALMAK İÇİN BENDE KALDI BUGÜNDE KISMETSE GELECEK EŞİM YANİ BU HAFTA HEP EVİMDEYDİM YANİİ
güüüüüünaaayyyydınnnn millet ................

GÜNAYDIN CANCAN BEN ÇOK GERGİNİM BU SABAH HERKESE ÇATTIM KIZDIM AMAN KEÇİLER BAŞIMDAAAA

GÜNAYDINNN KIZLARRR BEN GELDİMM NASILSINIZ BAKALIM YİNE SABAH SABAH KAN VERİP GELDİMMMMM.

NASILSINIZ BAKALIM

CNM HOŞGELDİN İNŞ.GÜSEL SONUÇLAR GELİR AMA SANA YAAAA NEDEN GİRİYON HEMEN YOK OLUYON SEVMİYONMU BİZİ RTIKIN:1shok:

Ahhhhhhhhh Bende Bir Adet Olsam Da Gidip Kan Versem Tahlillerim Olsa Biran önce Aşilma Olsam Offfffffff

neye keçilerle geziyon kızzzz kov gitsin onlarııııı kocişin yok diye demiii bunlarrrrr noldu kociş bu arada geliyormuuuuuuuu.kız koşu bandı almayaydın keşke bende vardııııııııısırnaşık şey

ya dün benim başıma geleni sormayın millet
test almıştım tabi test deyince hepiniz anlıyorsunuz ne testi olduğunu..... neyse dün sabah ilk idrarla yaptım testi ve birde ne göreyim ikinci bir çizgi var testte ve silik bir şekilde duruyor konduramadım tabi kendime içim içimi yedi kimseye bişey de diyemedim yarın sabah bir daha başka bir markayla yapayım dedim ve bugün sabaha karşı gördüğüm rüyanında etkisiyle bir hışımla fırladım yerimden hemen gittim ve test yaptım tekrar ama bu seferde nur topu gibi bir tek çizgim oldu
anlayacağınız dünkü test bana bir oyun oynamış galiba bende dırım gibi farlutal kullanacam

stres yokkk srtesss yokkkk sende olcan merak etme adette olcan hamişte olcan anne de olcannnn kaynana da olcannnnnnnn ohoooo allahın izni ile her bi haltı olcannnnŞeniz

canım yaa şimdi sen hamilesin ya daha iyi hissedersin herşeyi a.s de bakayım bana dırımın olacaklarından bende olacam mııı

kısssssss napcaktım sanamı gelip koşacaktım bacımmmm aldık işte zayıflayacazyaa mecburiyettenn
stres yokkk srtesss yokkkk sende olcan merak etme adette olcan hamişte olcan anne de olcannnn kaynana da olcannnnnnnn ohoooo allahın izni ile her bi haltı olcannnnŞeniz

olacam elbet ama daha adet olamyı beceremedim hamile nasıl olacam aklım almıyo
kocada bugün gelecek oda ayrı deli ediyo beni amannnnnnnnnn ben bugün herkese herşeye deli olacam siz hariççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…