heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
cnm evet alışmışız ama ben çalıştığım yerden memnun değilim çıkmak isityorum kredi var diye sıkıyordum kendimi ama eşin güzel bir zam alınca rahatladım eşim istersen çık ama sıkılırsın evde hamiş olunca çıkarsın dedi allah izin verirse bize gelecek bebeğimiz dedi....çok değil o günler dedi işte bu yüzden biraz daha takılayım dedim ........ama burayı hiç sevmiyorum yeni bir yerede gidip sonra ben hamiş diyip çıkmakta hoş olmaz .....öle gidiyom geliyom arada keçiler geliyo işteeaman dırım bazen bende diyorum ev hanımı olmak nasıl bişeydir acaba diye
istediğin saatte kalk yat ohhhhhh ama biz yapamayız gülüm alışmışız çalışmaya
valla cimbombombombombom ayyyy durdursun biri beni
ne olsun güselim yaaa aynııııı sende ne var ne yok canım
ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün akşam inanılmaz bi şok yaşadım anlatamam valla
acayip sevinçliyim
şimdi benim almanya da teyzem var ama teyze gibi değil abla resmen aramızda 10 yaş var hele bi kızı var aşığım ona resmen 15 yaşlarında
dün bi süpriz yapıp nikah için gelmişler ama 1 allahın kulunun haberi yok
annemde dışardaymış geldiklerinde ve kısa bi süre kapıda kalmışlar süpriz yapıcaklarya
neyse annem o şoku atlattıktan sonra muratı aramış cepden ve demiş ki teyzeyle gözde geldi dileğe bi yalan uydur buraya getir oysa benim akşam kuaförde randevum vardı evde işim vardı bi sürü falan murat dedi ki kardeşinler çok büyük kavga etmişler yüzükleri atmışlar annen çok kötüydü ağlıyordu bizi çağırdı hadi gitmeliyiz çabuk demez mi ah kızlar mertere nasıl gittim bi allah biliyor bi de ben valla anneme bakıyorum gayet iyi damatta orda neler oluyor bayılıcak bir şey anlatın falan diyorum ben gözde odadan bi geldiiiiiiiiii
ay beni görücektiniz ağlama krizine girdim nasıl titriyorum resmen bayılıcaktım kardeşimde aynı tabi sonra murat jest yaptı ve sen annenlerde kal istersen dedi ve ben dün gece annemde kaldı gözdeyle beraber yattım çok ama çok güseldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güüüüüünaaayyyydınnnn millet ................
Birsencimmmm, Adaşimmmmmmmm, Hicraninnnn, Morgülümmmmmm özlemediniz Mi Beni Siz Yaaaaa
HAYIR CNM BU HAFTA HİÇ ANNEMDE KALMADIM SALI GİTTİ EŞİM ARKADAŞLAR GELDİ O AKSAM DÜN AKSAM KAYINVALİDEM GELDİ KAYNIMLA BUGÜN KOŞUBANDI GELECEK ONU BUGÜN TESLİM ALMAK İÇİN BENDE KALDI BUGÜNDE KISMETSE GELECEK EŞİM YANİ BU HAFTA HEP EVİMDEYDİM YANİİbi de eşinle görüştün mü
her şey yolunda mı
gideceği yere ulaşabilmiş mi
sen de annen de kaldın değil mi
GÜNAYDINNN KIZLARRR BEN GELDİMM NASILSINIZ BAKALIM YİNE SABAH SABAH KAN VERİP GELDİMMMMM.
NASILSINIZ BAKALIM
Birsencimmmm, Adaşimmmmmmmm, Hicraninnnn, Morgülümmmmmm özlemediniz Mi Beni Siz Yaaaaa
HAYIR CNM BU HAFTA HİÇ ANNEMDE KALMADIM SALI GİTTİ EŞİM ARKADAŞLAR GELDİ O AKSAM DÜN AKSAM KAYINVALİDEM GELDİ KAYNIMLA BUGÜN KOŞUBANDI GELECEK ONU BUGÜN TESLİM ALMAK İÇİN BENDE KALDI BUGÜNDE KISMETSE GELECEK EŞİM YANİ BU HAFTA HEP EVİMDEYDİM YANİİ
GÜNAYDIN CANCAN BEN ÇOK GERGİNİM BU SABAH HERKESE ÇATTIM KIZDIM AMAN KEÇİLER BAŞIMDAAAA
CNM HOŞGELDİN İNŞ.GÜSEL SONUÇLAR GELİR AMA SANAYAAAA NEDEN GİRİYON HEMEN YOK OLUYON SEVMİYONMU BİZİ RTIKIN:1shok:
Ahhhhhhhhh Bende Bir Adet Olsam Da Gidip Kan Versem Tahlillerim Olsa Biran önce Aşilma Olsam Offfffffff
stres yokkk srtesss yokkkk sende olcan merak etme adette olcan hamişte olcan anne de olcannnn kaynana da olcannnnnnnn ohoooo allahın izni ile her bi haltı olcannnnŞeniz
kısssssss napcaktım sanamı gelip koşacaktım bacımmmm aldık işte zayıflayacazyaa mecburiyettennneye keçilerle geziyon kızzzz kov gitsin onlarııııı kocişin yok diye demiii bunlarrrrr noldu kociş bu arada geliyormuuuuuuuu.kız koşu bandı almayaydın keşke bende vardııııııııısırnaşık şey
stres yokkk srtesss yokkkk sende olcan merak etme adette olcan hamişte olcan anne de olcannnn kaynana da olcannnnnnnn ohoooo allahın izni ile her bi haltı olcannnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?