Aysonu Kizlari 2008

hicrancım canım
güzel arkadaşım
hamiş arkadaşım
ciğer parem nur tanem
söyle bana ben hamişmiyim
yani bu ay adet olucam mı 10 şubat adet günüm

morgül ben de o ilacı kullanıyorum ama onu süremli almalısın bence sen bekleme bi doktora giti sana dufaston mu neydi tama hatırlamıyorum ilacın adını ondan verecektir büyük ihtimal 10 gün sonra adet görürsün ve 3. aşılamaya geçersin hiç bekleme çünkü ben de de PCO var aynı dertleri ben yaşıyorum ve hamile kaldığında o şeker ilacını yine almalısın 12 haftaya kadar

ben günde iki tane içiyorum hangi öğünlerde fazla yiyorsam o öğünden sonra içiyorum

SAĞOLL CANIM AMA MALESEF İŞTEYİM..DR UMUZ 12 TANE TEST VERDİ ONLAR YAPILACAK YARIN EŞİMLE TIP A GİDECEĞİZ ORDA YAPTIRACAGIZ.. DR ÖZELDE OLDUĞU İÇİN TESTLER 400 YLT TUTUYOR..

hicrancım canım
güzel arkadaşım
hamiş arkadaşım
ciğer parem nur tanem
söyle bana ben hamişmiyim
yani bu ay adet olucam mı 10 şubat adet günüm

ay aşkım ilham gelmiyor bugün umarım adet olmazsın bana öle geliyor ama dua et bol bol anacımmm bende sizi dualarımdan eksik etmiyom merak etmeyin allah KK kızlarına bolllll bebişli günler verdin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Rabbim şu Kkli Kizlara öle ÇOK Hamişlikler Versinki şu Siteye Girip Te Hamiş Kalamiyom Diyen Kalmasin Inşallahhhhhhhhhhhhhhh:enbuyukkk::dance::roflol:

SAĞOLL CANIM AMA MALESEF İŞTEYİM..DR UMUZ 12 TANE TEST VERDİ ONLAR YAPILACAK YARIN EŞİMLE TIP A GİDECEĞİZ ORDA YAPTIRACAGIZ.. DR ÖZELDE OLDUĞU İÇİN TESTLER 400 YLT TUTUYOR..

aloooo aman gözünü seveyim dikkar et kedine yormuhakkak yormuyosundur.eşim ayağuımın altına step tahtası gibi sunta yaptırdı benim masamda otururken ayacıklarımı uzayıyom.sabahtan akşama kadar bilgisayar başında
oturuyom diye tavsiye ederim hyatım.
bu testleri bende yaptırdım önemli değil genel bire test bende 126 ytl ödedim ama eşim bankada çalışıyo diye
özel sağlık sigortamız karşıladı yoksaaaa.heptit,troid,şeker,kan sayımı falan

SAGOL CANIM.. EDİYOM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DİKKAT.. SEN NASILSIN..a.s.

ya sılam ne illat bişeymiş bu yaaaa tam adetlerim düzene girdi derken iyiden iyiye şaşırdı sinir oldum resmen yaaaa :bbo:
ilaçlarımı düzenli alıyorum ama olmazsa olmuyor işte üffff yaaaaa :1no2:

BAK BEN BU TESTLERİ YAPTIRACAM
HEMOGRAM
KAN GRUBU
TSH
HBSAG
ANTİHBS
ANTİ HCV
HIV 1+2 AB
TOXOPLASMA IGM
'' IgG
RUBELA IgM
'' IgG
CMV IgM
CVM ıgG

KIZZ BUNLARR NE TESTİİ YAWWWWWWWWWW

CANIM SANMIYORUM O İŞ BENDE TUTMAZ BİZ MECBUR PERHİZDEYİZ CNM KOCAM YOKYA ONDAN BU BEN YUMURTLMIYORUM CNM NEREYE HAMİŞ KALACAM Kİ ?

vallaaa değil ben ayakları dikmek amuda kalkma olayını bile denedim ama olmayacaksa olmuyor bacım yaaaa
bir veledin bizi düşürdüğü hallere bak

KATILIYORUM SANA ARKADAŞIM BU BEBEĞİ:dilcikarÖVECEMMMMM DOĞSUN İLK TOKATI BEN ATAYIM DİYECEM DOKTORA

CNM bir bilsemCADIARZU bende yapacam kazara off cnm yaa offffffffffff

bu çörek otunu göürştüğümüzde konusak bacımmmm

isyan yok isyan yokkk sen 1 ay spor diet yap sonra bakıcaz hal çaresine 1 ayda 10 kg vermen lazım okkk sonra bebiş gelir allahın izni ileeeee

haytta doktor bana 1 ayda 10 kilo verditmez bacım 1 haftası bitiyo bile ama kilo verdiğimi sanmıyorum ben .........

ya sılam ne illat bişeymiş bu yaaaa tam adetlerim düzene girdi derken iyiden iyiye şaşırdı sinir oldum resmen yaaaa :bbo:
ilaçlarımı düzenli alıyorum ama olmazsa olmuyor işte üffff yaaaaa :1no2:

morgül bende glucophage kullanıyordum kullanırken kilo aldım inancım gitti içmiyom bende başlayacam ilacınaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…