aman ayşecim yorma kendini yat hep olurmu canımmm ağrım var diyordun gezip tozma iş miş te yapma yat ancım evde hepppppp allah bebeğine sağlık sıhhat versinnnnn kan değerine baktırsınmı keşke bakaydın yaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hicrancım canım
güzel arkadaşım
hamiş arkadaşım
ciğer parem nur tanem
söyle bana ben hamişmiyim
yani bu ay adet olucam mı 10 şubat adet günüm
SAĞOLL CANIM AMA MALESEF İŞTEYİM..DR UMUZ 12 TANE TEST VERDİ ONLAR YAPILACAK YARIN EŞİMLE TIP A GİDECEĞİZ ORDA YAPTIRACAGIZ.. DR ÖZELDE OLDUĞU İÇİN TESTLER 400 YLT TUTUYOR..
aloooo aman gözünü seveyim dikkar et kedine yormuhakkak yormuyosundur.eşim ayağuımın altına step tahtası gibi sunta yaptırdı benim masamda otururken ayacıklarımı uzayıyom.sabahtan akşama kadar bilgisayar başında
oturuyom diye tavsiye ederim hyatım.
bu testleri bende yaptırdım önemli değil genel bire test bende 126 ytl ödedim ama eşim bankada çalışıyo diye
özel sağlık sigortamız karşıladı yoksaaaa.heptit,troid,şeker,kan sayımı falan
morgül ben de o ilacı kullanıyorum ama onu süremli almalısın bence sen bekleme bi doktora giti sana dufaston mu neydi tama hatırlamıyorum ilacın adını ondan verecektir büyük ihtimal 10 gün sonra adet görürsün ve 3. aşılamaya geçersin hiç bekleme çünkü ben de de PCO var aynı dertleri ben yaşıyorum ve hamile kaldığında o şeker ilacını yine almalısın 12 haftaya kadar
ben günde iki tane içiyorum hangi öğünlerde fazla yiyorsam o öğünden sonra içiyorum
BAK BEN BU TESTLERİ YAPTIRACAM
HEMOGRAM
KAN GRUBU
TSH
HBSAG
ANTİHBS
ANTİ HCV
HIV 1+2 AB
TOXOPLASMA IGM
'' IgG
RUBELA IgM
'' IgG
CMV IgM
CVM ıgG
KIZZ BUNLARR NE TESTİİ YAWWWWWWWWWW[/QUOTE
dedimya cnm kan sayımı hepatit troid guatr şeker tansyon demir idrar genel anne kontrolü
ben iyim biraz sancım var birde dün gece midem bulanmaya başladı ilk defa
kendi kendime nazar deydirdim.
kız ayşee bizim senle aramızda tam 10 gün var heeeebenimki7 hafta 3 günlüka.sa.s.
böyle şeyleri çok soramam ama aşkımmmmmmmmm bir hafta bir perhiz vermişti dr bizeyerimseniben.sonrasında ilişkiye girip sabaha kadar yat demişit duşumu sabah almıştım ama bu arad
ayaklarımıda
yaklaşık 1 saat falan yukarı
diktim bi söyleyeyim dedim
vallaaa değil ben ayakları dikmek amuda kalkma olayını bile denedim ama olmayacaksa olmuyor bacım yaaaa
bir veledin bizi düşürdüğü hallere bak
dırım o senin istediğin var ya canım ahanda ondan işte bende istiyom ama olmuyor bacım yaaaaa gel sarılıp ta ağlayalım bacım
birde dün bir arkadaşın haberini aldım kazara 3.ye hamile kalmış çok merak ettim bu kazara hamilelik olayı nasıl oluyor bizden farklı bişey mi yapıyorlar o kazadan bizde yapsak
ayyyy allahım sıyırıyorum galibaaaaa
canım allah yardımcın olsun
1-- stres kesinlikle yokkkkkkkk stres olan yere adet girmezzzzz bebiş hiç grmezzzz
2---- doktorunun verdiği ilaçlar dışında hap iğne vsss alıp yeme ne derse onu yap ve doktorunu da iyi seççççç
3-yumurtalarda sorun var madem anacım ben bas bas bağrınıp durdum hepppp duymadınmı beniiiiii çörek otu hergün yağının bulursan bir tatlı kaşığı bulamazsan tanesinden 1 tatlı kaşığı yut hergünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izni ile düzelcen ve hamiş olcannnnnn bu yıl sonunan kadder hamişsin canımmm inşallahhhh
isyan yok isyan yokkk sen 1 ay spor diet yap sonra bakıcaz hal çaresine 1 ayda 10 kg vermen lazım okkk sonra bebiş gelir allahın izni ileeeee
ya sılam ne illat bişeymiş bu yaaaa tam adetlerim düzene girdi derken iyiden iyiye şaşırdı sinir oldum resmen yaaaa :bbo:
ilaçlarımı düzenli alıyorum ama olmazsa olmuyor işte üffff yaaaaa :1no2:
HEMOGRAM
KAN GRUBU
TSH
HBSAG
ANTİHBS
ANTİ HCV
HIV 1+2 AB
TOXOPLASMA IGM
'' IgG
RUBELA IgM
'' IgG
CMV IgM
CVM ıgG
dedimya cnm kan sayımı hepatit troid guatr şeker tansyon demir idrar genel anne kontrolü
kız ayşee bizim senle aramızda tam 10 gün var heeeebenimki7 hafta 3 günlüka.sa.s.
BAKALIMCİNSİYETİ NE OLCAK........... YAA BENİM DE 1 GÜN OLUYOR 3 GÜN OLMUYOO.. BÖYLE İDARE EDİYOZ İŞTE.. DÜN CANIM İLK KEZ KARPUZ ÇEKTİ YAA BAKALIMM ALIRIZ BİRKAÇ GÜNE.BUGÜN SADECE BELİM AĞRIYO O KADAR.. ALLAHIM İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEKLERİMİZİ.. AMİNNNNNNNNNN a.s.
HEMOGRAM
KAN GRUBU
TSH
HBSAG
ANTİHBS
ANTİ HCV
HIV 1+2 AB
TOXOPLASMA IGM
'' IgG
RUBELA IgM
'' IgG
CMV IgM
CVM ıgG
dırımımmmm maşallah şu hamişlerin muhabbetine bak yaaaaaaaaa
bizde konuşacaz mı bunları acaba yaaaa:dance:
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SİZDE BU TÜR KONUŞMALAR YAPARSINIZ....
inş............. cnm inş.konuşacağız bu arkadaşalrda uzun süre beklemişler
inş.sağlıcakla kavuşurlar bebelerineeeeeee
dırım görüşürsen çörek otu meseleseni hicranla benide bilgilendir tamam mı canım yaaa
tmm cnm ok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?