Aysonu Kizlari 2008

cnm hepimizin evi dağnık pis olabülür ama en önemlisi değin gibi belki kocanla aran bozuk belki bi işin var ya ne bileyim ya kocan gelmiş olsaydı da aşk yapıyo olsaydınız sırnaşık şeybunun gibi uzar liste sen belli bir kişisin senin evine o saate kim gelebilirki hani böle yaşını başını almış karıkocalrın gelen gideni çok olur ama siz öle değilsiniz....

birde en son yaptığı şeyd ehiç hoş değil nuraycığımın buna ragemen sen onu dinliyorsun ...ama sen çok yıpranırsın en iyi dost sana doğruyu söyleyen cnm sende bi ara seni sadece sıkıntıları olduğunda arayn dostlarına söle beni sıkıntılı gününüzde aramayın de seni seven anlar bu sözünü ve arkadaşlığnı düzene sokar dostun olur anlamayan çeker gider ....sanada 1 tane olsun adam gibi bir arkadaş laızm ..ben sıkıldığımda bir teki bile benim yanıma gelemeyecekse öşle dostu ne yapayım ne demişler bana bir gel sana bin geleyimŞeniz
aşkımmmmmmmmm burada olsan ben sana bin gelirdim ......:1hug:

canım ya aslında varya biz tam birbirimizi bulmusuz aslında bende hep dert babalığı yapdım benim derdim olduğunda herkes aman üzülme tamam tamam diye hep geçiştirdiler ben elimden gelen herşeyi yapdım.
mesala bilirsin arkadaşımın adeti geçikmiş kaşıtları ağrıyor dk ra gidecez inşallah hamiledir falan demiştim,işte ben onu zor ikna etmiştim allah korusun bebek yoksa daha kötü tedavini ol falan die ikna ettim hatta paran yoksa veririrm dedim yok canım dedi neyse gittik tedavi oldu kanda bakıldı bişey olmadığı ortaya çıknca senin yüzünden o kadar param gitti dedi ne kadar üzüldüm anlatamam bide daha 1buçuk yıllık evli ve hamiledir diye çok sevinmiştim ama boş neyse biz bize yeteriz canlarım benimŞeniz

kızlarrr ben yine geldimm valla bu bir ay içinde burdan birini uçurmazsam iyidir yaaa
ben bu arada saat 13:30 da ultrasona gideceğim beni merak etmeyin 1 saat içinde gelirim olurmu canlar
büyük ihtimal cumartesi günü aşılama olabilir

kafayı yemiş bu millet yaaa. biz boş eyre veriyoruz o zaman paraları. ne kadar test alıyoruz her ay. deli gibi doktora gidiyoruz. biz boşamı veriyoruz parayı. gıcık oluyorum bu insanlara. bide daha istemiyordum hamile olmak istemiyorum diyenlere. o zaman olmadan çaresine baksaydın. sanki bize nispet yapıyorlar

hicrancım canım benim ilk önce sen insanlara iyilik yaparak belki kendimizi iyi hissediyoruz ama sana bişey olunca herkes dirsek çeviriyor o yüzden iyilik bile yapmayacaksın ben onların kazığını çok yedim eğer iyiliği böyle değerlendiriyorlarsa varsın ben kötü olayım

canım inşallah senin için hayırlısı olur sakın stres yapma hep dua et canım.hayırlı haberlerini bekleyecez

birde insanın üzerine yapışan bazı özellikleri var onlarla değerlendiriyorlar mesela beni kimin işi olsa çözerim kim dara düşse yardım ederim. bana bişey olsa olsun sen nasıl olsa atlatırsın deyip geçiştiriyorlar yaa

sağol hicrancım ama dua ediyorum hem de çok siz de benim için edin lütfen
ama benim çalıştığım yer çok stresli sanki bütün sorunlu insanları buraya toplamışlar gibi

kafayı yemiş bu millet yaaa. biz boş eyre veriyoruz o zaman paraları. ne kadar test alıyoruz her ay. deli gibi doktora gidiyoruz. biz boşamı veriyoruz parayı. gıcık oluyorum bu insanlara. bide daha istemiyordum hamile olmak istemiyorum diyenlere. o zaman olmadan çaresine baksaydın. sanki bize nispet yapıyorlar

canım çok haklısın ama diyecek bir laf bulamıyorum bu insanlara allah ım görüyor ya o bana yeterde artar:çok üzgünüm:

EVET CANIM SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM YOK İSTEMEYEREK OLDU YOK KAZARA OLDU.HİÇ FARKINDA BİLE DİİLİZ.BEN DAHA İSTEMİYODUM DİYENLERE SİNİR OLUYORUM.EN KISA ZAMANDA BENDE DENİCEM ŞU CEKET OPERASYONUNU.:1hug:

ceket mi eşimin damaklk ceketi olurmu ya:))
ben ayağımı yukarı dikermi atacak yoksa işe başlamadan öncemi:))
aslında bunun bir tarifini alsak diyen arkadaşlardan:)

ceket fikrini herkes çok beğendi galiba acayip şekilde teşekkür almışım
böyle dahiyane buluşlarım devam edecek kızlar beni takip edin mutlaka

birsennnn küstünmü bana kuzummmmmm ne selam ne sabahhhhhhhh

ya canım olurmu hiç kırgın olurmuyum ben kendi derdimi anlatmaktan kimseye hal hatır soramadımki sabahtan beri birilerine dalıyorum .....

senin yazdıklaırnı okuyorum cnm hayırlsıı olur tekrar bir mercimek gelir umaım cnm seni çok seviyorum rabbim hakkında hayırlısını veriri inş.emeklerin boşa çıkmaz umarımm....

ben çok bunalımdayım cnm adet olamadım şirkette birsürü problem var eski müdürüm iş teklif ediyor eşim kabul etmiyor
çalştığım yerde mutlu değilim ,müdürmde gel benim yanımda çalış diyor
eşimde müdürümün orada çalışırsam daha çok yorulcağımı düşünüyor ....izin vermiyo .....bende üsütne gidemiyorum ....
ama müdürümle çalışmak isitiyorum ....eşimde ve geç gelirsen mesailirin olursa papaz oluruz diyor eee bizim iştede belli olmuyo bi bakın hiç mesai yok bi bakıyon arka arkaya var ..şimdiki çalıştığım yerde pek kalmıyom çünki boğluyorum kaçıyorum bi ton laf ediyolar kalmıyom diye ama tınlamıyorum....
birde müdüürmün yanında işlerim yoğun olacağından çocuk düşüncesi çıkar kafamdan diyorum ....çünki beni tasarımdan çok oranın sorumlusu yapmak istiyo kendinden sonra gelen kişi olacam ......
birde bebek olacağını bildiği halde gel diyo bebeğin olursa sen evden çizim yparsın eve geiririm bilg.diyor işindne kopmazsın hem çocuğuna bakar hemnde işini devam edersin diyo .....ama eşimde hiç çalışmazsımn çocuk olunc adiyo amannnnnnnnnnn çok karşığım cnmmmmmmm

Kizlar Mira Nuray Hicran Cimbomlu Neredeler Kaç Gündür Takip Edemiyorum. Ben Bişi Yoktur Umarim.

MİRA çarşamba gelecek nete çünkü ist.da

NURAY şimdik gelir yemek yemeğe gitti

HİCRAN ın beli ağrıdığı için arada geliyor

CİMBOMLUNUN bilgisayarı tamirde onu için yok canım sen merak etme biz ayrılmayız..

DIRIMCIM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.İYİ DÜŞÜNEREK KARAR VER.CANIM BENİM.

:QUOTE=NEŞELİ:));2043581]MİRA çarşamba gelecek nete çünkü ist.da

NURAY şimdik gelir yemek yemeğe gitti

HİCRAN ın beli ağrıdığı için arada geliyor

CİMBOMLUNUN bilgisayarı tamirde onu için yok canım sen merak etme biz ayrılmayız..[/QUOTE]

SAOL CANIM TEŞEKKÜRLER. BU ARADA SİZLER NASILSINIZ.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…