Aysonu Kizlari 2008

nereye kaçtın anacım bir görünüp bir kayboluyon deve cücemi oynuyonnnn :roflol::roflol: ben hıcrn bu arada rumuz değişti

canım işten fırsat bulamadımki. ama çok şükür azaldı artıkç bu arada doktora gittim tahlil yaptırdım. bu ay yumurtlama takibi yapacaz bakalım artık. hayırlısıyla. sen nasılsın canım

kız nuray kimse kalmadı ben böyle dedim diyemi yoksa hehehe neyse sen ne yapıyon.ben buarada yumurtlama günü kaçırdım ya( bu ayda fos çıktı neyse bakalım adet olunca ne tedavi uygulanacak..

kız nuray kimse kalmadı ben böyle dedim diyemi yoksa hehehe neyse sen ne yapıyon.ben buarada yumurtlama günü kaçırdım ya( bu ayda fos çıktı neyse bakalım adet olunca ne tedavi uygulanacak..

canımmm isminimi değiştirdin. tanıdım tabi. iyi olmuş ama adın. neşeli. İnşallah her zaman neşeli olursun ve hep gülersin

kızlar günaydın bende hala hastayım sabha kalktım diyetisyen için kan verdim ama annemlerin oradaki hastaneye gittim ..sonra oradan çıktım metro minübüs derken eve geldim yoldayken şarjım bitmişti bi baktım 5 kez aranmışım dedim arayım tanımıyom noyu ama aradaım benim koşu bandını kurmya gelecek teknik eleman eee efendim sizi evden ve cepten aradaım ulaşamadım ...dedim aksam bana dediniz öğlenden sonra gelecem biz onu sabha çektim kardeşim dedim ben şirketten izin almışım ne demek sabah çektik artık gelemeyecez evde yoktunuz adama bir bağırdım kızlar adam sinirlendi bağırmayın diyor ben ağzıma geleni saydım ....sonra şirketi arayın dedi şirketi aradım hem ağladım hem bağırındım sonra kadın dedi yetkili kişi sizi arayacak aradıda adam asla öle şey olamaz gelecekler şimdi dedi..ama ben dünki sıkıntımı herşeyimi bunlara ağlayarak attım ..şimdi geldi tabiri cazise bugün imkansız gelmeyiz diyen kişi şimdi montaj yapıyor allahım kafayı yiyecektim yaaa

doktora gitmişken muaynede oldum ilaçlarımı yazdı belli zaten alerji olduğum için şimdi evdeyim ilaçlarımı içip yatarım adamı gönderyeyim tabi önce

hicran cnm verdiğin bilgi için çok sağol cnm sanırım olaam bugün akıntım çok acık kahve rengiydi zorla adet olunca böle oluyo koklattıra koklattıra ....

neşe yeni nicin tam sana uygun cnm :)

canım dün bayağı bunalmışın bazen bende bunalıyorum ama nuray ın dediği gibi kendimi koparlıyorum:
bak ben evlendikten sonra hamile kalanlar ve bana söylenenler.
1.murat ın arkadaşının eşi benden 3 ay sora evlendi ve 2 ay sonra hamile kaldı istemiyorum ben korunuyorum demişti tabii eşi korunuyormuş neyse çocuğu düşürdü 2.-3. derken 4.de tuttu ve şimdi doğurdu ve genel çevrem ne kızmış hemencik hamile kalabiliyor yüzüme bakıp halen sen beceremedin dediler.aslında düşünseler düşürüp düşürüp hamile kalmak çok acı verici insan vücudu yıpranıyor.

2.yine benle aynı zamanla evlen komşu kızın geçende 3.çocuğu oldu.

3.üst komsum benden 1yıl sonra evlendi 1 çocuğu var.

4.eşimin kuzeni benden 2 ay sonra evlendi 1çocuğu var.

5.eşimin kuzeninin karısı 6 aylık evli ama 5aylıkta hamile.

6.yan komşum benimle aynı zamanda evlendi sanırsam 1 çocuğu var.

7.karşı komsumun 2 çocuğu var düşün ben ne yapayım bazen ölmek bile istedim ama olamazdı çünkü ben kocamı seviyorum şimdi hiç bir şewkilde etrafı dinlemiyorum herşeyi akışına bırakıyorum.ben duamı ediyorum yedavimi oluyorum allah ım verrse verir vermezsede oturup kaderime ağlarım o zaman.:teselli:

sultan bize selam yok mu
kesin tanımadınsırnaşık şey

dırım hosgeldin bitanem
ohhh iyi yapmısın atmısın stresini hehehe bazen bagırmadan iş yapılmıyor malesef

sağol cnm yaa adam manyak öldüm sinirimdem ama müdürü talimat verince nasıl geldi madem geleceksin ne diye lay lay yapıyorsunda bendne bi dünya laf işitiyorsun be adam diyecektim ama illa azar işitecekelr

halbuki deseki hanfendi ben şirketle bi görüşeyim bugün öğlen değilde aksama gelebilirm dese ses çıkarmayacam

ama yoooooooooo artis ya imkansızmış gelmesi salak herif alsana:mymeka:dedim:klava:teytey:ben kazandım:hooray:

sultan bize selam yok mu
kesin tanımadınsırnaşık şey

dırım hosgeldin bitanem
ohhh iyi yapmısın atmısın stresini hehehe bazen bagırmadan iş yapılmıyor malesef

sana ilk başta dedim selam diye. nursamiray. oldumu canım.cnaım nasılsın?

sultan cnm hoşgeldin tatlım bayadır yoksun eskiler zaten özlete özlete bi hal ettiler bizi valla berna yok ilknur yok sevgi yok bibek yok yokda yokkkkkkkkk

hehehe dırım düşündüm düşümdüm aklıma neşeli geldi okulda ben sinirli olunca neşesiz derlerdi gülüncede neşeli oluyordu ordan aklıma gedi beğendiğine sevindim..

saol nurayım inşallah hepimiz hamiş kalırız hemencik.zaten burada kim hamiş olursa üzülmüyorum çünkü burda fitne fesatlık yok onun için bu siteyi ve siz canım dostlarımı çoooooooooooooooooook seviyorum.allah ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
hamişlerimizede kolay doğumlar..AMİNNNNNNNNN...

hehehe dırım düşündüm düşümdüm aklıma neşeli geldi okulda ben sinirli olunca neşesiz derlerdi gülüncede neşeli oluyordu ordan aklıma gedi beğendiğine sevindim..

cnm benim seni tanıyınca öle nickindeki gibi bu benim kaderim ismini yakıştıramadım ...hayat dolu gözlerinin içi gülen birisin sne ya çokda güsel olmuş pekde güsel olmuş valla:1hug::teytey:

vallah i anlamadım senin arkadaşının durumunu tamam bunalımdasın birine açılman lazım ama başkasının düzenini bozmaya ne hakkın var.hem sen evlisin kocan gelecek belki işiniz var belki misafir gelecek çok düşüncesizmiş ama çocuğundan ayrıldığınada üzüldüm şimdi vicdansız baba

vallamı nnuraycığım yaaa inanmıyorum millete bak yaaa allahım en sinir olduğum şey öle çat kapı gelinmesi ben çalışıyom bide ev pis olur özellikle evim pisse gelen kişiyi kovasım geliyo valla o oturuken hemen tuvalete giriyo gibi yapıyorum klozet klavoba yıkıyorum evi topluyum çaktırmadan ama ...ne kadar olursa işteee....senin arkadaşda arsız gibi mesafeni koy cnm boşverrr

sultan cnm hoşgeldin tatlım bayadır yoksun eskiler zaten özlete özlete bi hal ettiler bizi valla berna yok ilknur yok sevgi yok bibek yok yokda yokkkkkkkkk

canım benimmmm bende sizleri özledim. susmuyorki telefonlar bitmiyorki iş çok şükür. ama artık bol bol görüşürüz inşallah

valla cnm ben iyi gibiyim işte sabah koşu bantcılara saldırmam iyi oldu boşaldım ağladım ....ama nezleyim fenayım cnm diş köklerim bile ağrıyo biraz size bakem yatacam cnm

sen nasılısn cnm?

aslında çok iyiyim ama biraz üzgünüm ya küçük kaynım viyana ya gitti okumak için ağlayacaktım dün kendimi zor tuttum:çok üzgünüm:

iyi yapmışın montajcıya ya sanki gelse elinde klacak uyuzlar havaya giriyorlar hemencik:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…