- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
nereye kaçtın anacım bir görünüp bir kayboluyon deve cücemi oynuyonnnn :roflol::roflol: ben hıcrn bu arada rumuz değişti
kız nuray kimse kalmadı ben böyle dedim diyemi yoksa hehehe neyse sen ne yapıyon.ben buarada yumurtlama günü kaçırdım ya( bu ayda fos çıktı neyse bakalım adet olunca ne tedavi uygulanacak..
yaaaaaaa beni anlıyormusunuzzzzzz bende herşeyin farkındayım ama şuan böyleyim engel olamıyorum kendime
yanımda kadın var 6 yaşında çocukları var onlara hersabah telefon acıyor her anneciğim söyle diyişi kulağımı çınlatıyor telefonun öteki ucunda o çocukarın sesi .......bana onlarla igili bişey anlatınca dinlemek istemiyorum diyemiyorummmmmmm
sultan bize selam yok mu
kesin tanımadınsırnaşık şey
dırım hosgeldin bitanem
ohhh iyi yapmısın atmısın stresini hehehe bazen bagırmadan iş yapılmıyor malesef
canımmm isminimi değiştirdin. tanıdım tabi. iyi olmuş ama adın. neşeli. İnşallah her zaman neşeli olursun ve hep gülersin
sultan bize selam yok mu
kesin tanımadınsırnaşık şey
dırım hosgeldin bitanem
ohhh iyi yapmısın atmısın stresini hehehe bazen bagırmadan iş yapılmıyor malesef
hehehe dırım düşündüm düşümdüm aklıma neşeli geldi okulda ben sinirli olunca neşesiz derlerdi gülüncede neşeli oluyordu ordan aklıma gedi beğendiğine sevindim..
arkadasıma sabah gel kahvaltı edelim dedim ya kızlar
aksam 6.30-7 gibi cıktı geldi kafasınca sanki ben dememişim sabah gel diye:1shok: geldi herkese çok kızmış bagrındı bagrındı kafam kazan oldu:1shok: laf anlatacam diye bogazım patladı dinlemiyor da.cok dolmuş öyle bagrındı yandaki komşu duymadıysa iyidir.sonra da yemeğe kaldı.ben kal demeden:1shok: anlayamıyorum insanları bu ne rahatlık yani
dırımın canım sen nasılsın birtanem
sultan cnm hoşgeldin tatlım bayadır yoksun eskiler zaten özlete özlete bi hal ettiler bizi valla berna yok ilknur yok sevgi yok bibek yok yokda yokkkkkkkkk
valla cnm ben iyi gibiyim işte sabah koşu bantcılara saldırmam iyi oldu boşaldım ağladım ....ama nezleyim fenayım cnm diş köklerim bile ağrıyo biraz size bakem yatacam cnm
sen nasılısn cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?