Aysonu Kizlari 2008

kızlar bombomla biz takım alacaz yeni ki ceketini atınca hamiş kalalım diye ben gittim dünya para verdim aldım hemide marka aldımki markalı olsun çocuk yok anacağım olmadıı..........

ebnim annem tüplerini bağlattı hamile kaldı valla anama çekmemişim kaıdn 40 yaşında hamiş kaldı yaaa ama kardeş gelemedi bana annem çok ilaç kullandığından bebeği alamak zorunda kaldılar çünki hepis sinir ilacıydı

neşeli ben her ikisinide denedim ama olmazsa olmuyor
anlayacağın onlarda boş canım
ama ceket olayını denememiştim deneyecem jeyyar

SAOL CANIM TEŞEKKÜRLER. BU ARADA SİZLER NASILSINIZ.:1hug:[/QUOTE]
iyiyim canım nasıl olayım bu ay boş galiba yumurtlama gününü kaçırdım ya neyse hayırlısı değilmiş sen ne yeptın tedaviye başlamayacanmı daha
neşeli ben her ikisinide denedim ama olmazsa olmuyor
anlayacağın onlarda boş canım
ama ceket olayını denememiştim deneyecem jeyyar

aynen bu akşam deneyelim bakalım jeyyarsırnaşık şey

Neşeli Canim Ben Yarin Dr A Gidicem Tel De Konuştuk Bi Hormon Testi Yapalim Dedi.bakalim Canim Hayirlisi Yeni Bir Süreç Başliyor Yine.

güneşim gördüm seni buraya bakıyorsun nasılsın gülümmmmmmmmmmmmmm

hehehe buarada ben bubenimkaderimdim he şimdi neşeli oluverdim:))

evet arkadaşlar açıklıyorum
haftaya çarşamba dr.dan randevu aldım
dr.uma farlutal kullanabilir miyim dedim
yoksa yoktur bebek ama neler olup bittiğini görmeden olmaz dedi
artık bütün cesaretimi toplayıp gidecem

CANIM BENİM HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.BEN DE BU AY FARLUTALLA ADET OLDUM.BAKALIM YARIN BENDE GİDİCEM.:1hug:

Neşeli Canim Ben Yarin Dr A Gidicem Tel De Konuştuk Bi Hormon Testi Yapalim Dedi.bakalim Canim Hayirlisi Yeni Bir Süreç Başliyor Yine.

YA KIZLAR NOLDU SİZE NEDEN BİRDEN BÖYLE DEĞİŞİVERDİNİZ :d:1hug:
yeni nick yeni umutlar demek:sm_cool: yok kız herkes bana sana uymuyor dedi zaten benimde hoşuma gitmemeye başlamıştı değiştireverdim işte
almanyadaki yangın olayını duydunuz mu 9turk yanarak ölmüş biri hamile kadın 5 cocuk varmış of Allahım yaaa ihmal var deniyor kasıtlı deniyor cok fena yaaaaaaaaa

amamn allah ım ya kasıklı yaptılarsa o pisliklerin yakacak yeri olmasın ne acı bişey ya:çok üzgünüm:

ya nuray zaten kafama vura vura bir hal ettin beni sırf çenenden kurtulayım diye gitmeye karar verdim hala vuruyon kafama yaaaaa birde küçük olacan
esmacım inşallah ikimizde çoook güzel haberler alırız
gerçi benim nur topu gibi kistlerim var biliyom zaten ama ne bileyim inşallah hamile kalmam yakındır da adetim o yüzden bu kadar sekmiştir

CANIM BENİM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ.LÜTFEN ÜMİDİNİ YİTİRME.İNANAIYORUM Kİ.SEN ÇOK GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN.RABBİŞM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.:1hug:

canım ben ana sayfada öneriler sorular ve sorunlar bölümüne girdim ve ordan-site hakkında sorularınız ve cevap lar var tıkla sonra sayfanın altına in orda kullanıcı adını değiştirmek var ben öyle yaptım daha kolay yolu varmı bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…