Aysonu Kizlari 2008

Günaydin Arkadaşlarrr Bugün Sayfada Neden Kimse Yok Benim Bilmediğim Bişey Mi Var Yoksa

Ben Sabah Gittim Yine Kan Verdim Artik Kollarimi Kaldiramiyorummm
Ne Zaman Bitecek Bu Işkence Allahimmmmmmmmmmm

kızlar hepinize günaydınlar.
ben bi geçmişi okuyup geleyim bayağı bir açığım var kapatmam lazım.
papatyam hicran kız bana senin çektiğin resimleri ne vakit yollayacan ya...

kızlaaaaaaaar günaydııııııın
ben bugün düne göredaha iyiyim ne yapalım kısmet değilmiş sizide üzdüm kusura bakmayınnn

Ayşe Yeniyaşam Sizler çalişiyosunuz Sanirim Ya Hiç Izin Alma şansiniz Yok Eve Gidipte Dinlenseniz

Ayşe Yeniyaşam Sizler çalişiyosunuz Sanirim Ya Hiç Izin Alma şansiniz Yok Eve Gidipte Dinlenseniz

AHHH NERDEE ZATEN HASTANE İÇİN İZİN ALIP DURUOM.. SANIRIM BEN NERDEN BAKSANIZZ3 YIL ÇALIŞMAYA MAHKUMUM..... YENİ ARABA ALDIK ONUN KREDİSİ VAR 3 YIL OO... SONRADA SEV ALMAYI İSTİYOZ ALLAH İZİN EDRSE...... senağlama BEBEİŞİMDE ARTIKIMM KENDİ KENDİNE BÜYÜYECEK............

mefayo canım üzlme diyecem zaten kendini toplamışın elbet bir gün yavrularımız olacak allah ın izniyle,bize uğraşmak düşmüş ama çocuk oluncada bütün sıkıntı günlerimizi unutucaz buna inanıyorum

kız dırım sen oldun bebeğim ya kendine dikkat et vitamin al saf meyva suyu tüket ne bileyim vitaminli şeyler e biliyorum rejimdesin ama bu dediklerim kilo yapmaz dimi:))

kıssssssssssssss nediyon sen nane düşüğe neden olurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mide bulantısı için zencefil çayı için az azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet neşelicim biz bize düşeni yapalımda gerisi allaha kalmış.kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin.teyzem aşure yapıyomuşda oraya gitcem hepinizi çok sevdim ben ya öptüüüüüüüüüüüüüüüüm

hadi ya ne bileyim ya anam söylemişti o içmiş yoksa karı başka bişey içtide öylemi zannediyor neyse ben o yazımın orasını sileyimde kimse uygulamasın.aman allah ım nerdeyse düşüğe neden olacaktım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…