kızlar hepinize günaydınlar.
ben bi geçmişi okuyup geleyim bayağı bir açığım var kapatmam lazım.
papatyam hicran kız bana senin çektiğin resimleri ne vakit yollayacan ya...
yaaaaaaaaaaa kimseler yok gene. mira haklı galiba huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrr neredesunuz daaa
yaaaaaaaaaaa kimseler yok gene. mira haklı galiba huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrr neredesunuz daaa
Ayşe Yeniyaşam Sizler çalişiyosunuz Sanirim Ya Hiç Izin Alma şansiniz Yok Eve Gidipte Dinlenseniz
mefayo canım üzlme diyecem zaten kendini toplamışın elbet bir gün yavrularımız olacak allah ın izniyle,bize uğraşmak düşmüş ama çocuk oluncada bütün sıkıntı günlerimizi unutucaz buna inanıyorum.
ayşe canım annem hamileyken midesi bulanınca nane limon içermiş ama limonunu az koyarmış tabii bu ne kadar doğru bilmiyorum sen yine bir araştır buarada üşütmüşün galiba şimdi nasılsın bakem.
kız dırım sen oldun bebeğim ya kendine dikkat et vitamin al saf meyva suyu tüket ne bileyim vitaminli şeyler e biliyorum rejimdesin ama bu dediklerim kilo yapmaz dimi:))
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ooo herkes burda sanırsam:sm_cool:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ooo herkes burda sanırsam:sm_cool:
kıssssssssssssss nediyon sen nane düşüğe neden olurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mide bulantısı için zencefil çayı için az azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın arkadaşlar diyecem ama nerdeyse öğlen oldu
herkes nasıllarlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?