Aysonu Kizlari 2008

canım gittim ben doktora e2 diye bişeye bakıyorlar kanda onunçok yüksek olmaması gerekiyormuş aman benim ki tavan yapmış

iki gün önce 359 diu dün 1165 olmuş

tabii böyle gitmesini istemiyorlar

iki gün daha böyle devam edeceğiz yarın sabahtan yine kan vereceğim artık bıktımm tabiiii damar bulamıyorlar. cumartesi galiba aşılama olacak

doktor dediki böyle devam etsin hem hamile kalma şansın çok yüksek hem de çoğul gebelik olma şansı çok yüksek dedi

kızlar istermisiniz 5 şiz filan oluyormuşşşş

canım yüksek olunca 4000 lerde filan çatlatma iğnesi yapılamıyormuş ama nedenini bilmiyorum ben şuan 2 gündür 150 lik alıyorum günlük

yani çok yüksek gitmesini istemiyorlar çok yavaş gitmesini de geçen sefer yükselmedi e2 o yüzden iptal ettik.

ama şu güzel 4 bir tarafta sanırım 5 bir tarafta yumurtalar varrrrr

sıcak sıcakkkkk folluk buldum büyütüyorummm:))))

günaydın kızlar
sabah ilk açılışı ben yapıyım dedim
hadi siftah benden bereketi allahtan

günaydın canım nasılsın görüşmeyeli fıstık

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın ayşecik

canım günaydın nasılsın ?ben sultan adımı değiştirdimde.

güzeller güzeli canımın içi nasılsın bitanem benim seni burda görmek çok güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım adaşımmmmmmmmmm çok çok sevindim bitanem hadi bakalım hayırlısı inşallah ya bu hormon değerleri hergün değişiyormu yaaaaaa e2 yüksek çıkınca hamiş kalma olasılığının yüksekmiş öyle mi a.doğanın da yüksekti sanırım

canım yaaa 5iz değilde en fazla ikiz olsun. benim görümcemin ikiz mahfoluyor. bende bu ay yumurtlama takibine başlıyorum. hepimiz içinde güzel şeyler olsun İnşallah

valla daşaım öncelikle hoşgeldin e2 nini çok yüksek çıkması istermiyor belli bir seviyeye kadar çıkmasını bekleniyor sakıncasını bilmiyorum yükselmesinin ama benim ki tavan dan gidiyorr

ayy maşşallah çok değilmi kız
şimdi ben gene anlamadım yüksek mi olmasını istiyorlar yoksa düşük mü

canım benim anladığım kadarıyla sanırım iki günde bir 2 kat artmasını istiyorlar yanı 50 ise 2 gün sonra 100 olmasını gibi

ama benim 75 ti 2 gün sonra 359 oldu 2 gün sonra 1165 oldu böyle devam ediyor:roflol:

morgülcüm ne olsun işte yoğun ve strestli bi hafta sonu geçirdim henüz de atlatmış değilim üstelik
kızlar da canlarım çok sağolsunlar geldiler de maşallah ben hiç bir şey anlamadım işte böyle can can

bana aşılama da 75 lik yapılıyordu en son aşılamada dört yumurtam oldu hepsi de çatladı ama tutmadı
adet olursam 3. yü yaptıracam bakalım inşşallah 3. tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…