Aysonu Kizlari 2008

sen bana gelseydin o gün ben sana alasından yaaprdım makyajıda saçıda şekerim hemide bedavayaaaaÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae

ah canım ya neler yaşadık bi bilsen
zaten tövbeliyim artık bir daha asla
kardeşim çok kötü oldu resmen nerdeyse bir bağırıyor sizi mahkemeye vericem diye bi bağırdı görücektin ne yapacağımı şaşırdım kendi derdimi unuttum ona odaklandım tabi çok çok kötüydü düşündükçe daral geliyor bi de 150 milyon sadece gelin başı makyajı manikür düşün artık 4.15 de nikah bi ordan çıktığımızda 4 e 10 vardı ve daha stüdyoya resim çekilmeye gidilecekti o nikahtan sonraya kaldı tabi ay çok gergin bi gündü ama sonu çok güzeldi valla
nihale diyorum ki kızım beğenmediysen başka model yapsınlar konuşamıyorum diyor kal geldi resmen dili tutuldu elleri buz gibi oldu karnı aç yemek yemiyor resmen kelimelr ağzından çıkmıyor aman ya çok çok kötüydü işte

resmi görmedim ki canım yaaaaa
dırım cevap ver bitanemmmmmmmm

gönderdim yaaa alla allaa hotmailine bak şaşkın ördek

bu arda kocan ne dedi kısss kardeşinde masada bize baktı kısss
tanımadı kim bunlar demiştir hehehelülülülülülübiz ev sahibi gibi başköşedeydik:dance:

YAA ARKADAŞLAR BURAYA KOYUN BİZDE GÖRELİM YAAA LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN:çok üzgünüm:

sana dedimki adres ver bana atayım dedin msn adresin yoksa bile mynet g.mail
yada yahoo ne bilem birsürü özel adres var hadi bana vermiyon esraya ver o sana yollasınnn :mymeka:klava:

nuray resimlerinizi gönderdi bana
seni hemen bildim dırım tabi diğerlerinide
cimbom kız resimde tam bir patron gibi duruyordun haaaa

valla kardeşim tanımadı tabi daha dün söyledim geldiğinizi inanmadı valla
murat çok kızgındı bana yanında durmuyormuşum kapıda gelenleri karşılamıyormuşum diye falan pek bi tripliydi yani
3 tane resim gelmişde benim olduğum resim yok canım yaaa şu iğrenç halimi bi göreyim çünkü nikah resimlerinde berbatım

:çok üzgünüm:

KIZZ DIRIM NASIL ALACAM Kİİ ADRESS ?????? KARA CAHİLİM BENNNNNN:çok üzgünüm:

mynete gir orada üyelik var ülen burayı kullanıyon orayı hayli hayli bilirsin gir mynetin sayfasına orada hiçmi arkadaşın yok yaa göstersin sonrada esradan yada bende iste resimleri özledne adresini yolla

şimdi sen bizim yanımızda olduğun içinmi kağıda duramadın veya muratın yanında olmadın?
birde yolladığım resimlere iicee bak bizimde var seninde var zaten 3 tane resim var senle

kızlar bir bakın bakalım bana beğeneceniz mi beniii

vayy bacım güselsinn türban felan süper yawww bende 2 sene kapalı kaldım ama sonra yapamadım:çok üzgünüm:
ama işi bırakayım içimde uhdedir kapancam cancançok istiyorum çalışırken çok zor geldi yada bahene yaratmak istedim..neyse güselsin bacımmm
tohtorrr civanımmmmmjeyyar

sakın bu sayfaya resim falan koymayın bir daha girmem bak vallaaaa
ay olamaz ya bu kadar çirkin olmamışdım hiç ben şoktayım resmen göslerim doldu evet kızlar o şişko kabarık saçlı iğrenç görünen kişi benim ama birsencim sen söyle canım ben gerçekte öylemiyim

şimdi sen bizim yanımızda olduğun içinmi kağıda duramadın veya muratın yanında olmadın?
birde yolladığım resimlere iicee bak bizimde var seninde var zaten 3 tane resim var senle

yok canım ya valla hiç alakası yok murat böyle günlerde çok gergin oluyor ve beni de geriyor ama hiç takmadım onu valla ne yalan söyliyim şimdi
gördüm canım o berbat resmimi

site beni dışarı atmış git sen yat diyor bana heheheee

cnm dilekciğim evet hiç öle değilsin çok güsel bir kadınsın ve orada yaşında büyük duruyon normalde 27 28 yaşlarında gibi görünüyon

eeee makyaj bu kısım kimini 10 yaş güzelleştiri kimini yaşlandırır .....ben olsam o kuaförü yolardım boz saçımı kardeşim çek bir fön derdim fönlü olsaydı daha iyiydi valla kısmaa sakınn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…