Aysonu Kizlari 2008

geçmişi okuyamadım berna dan haber var mı girdi mi hiç sayfaya
bi de miram döndü mü denizliye
bi soru daha birsen nerelerde haberi olan var mı

geçmişi okuyamadım berna dan haber var mı girdi mi hiç sayfaya
bi de miram döndü mü denizliye
bi soru daha birsen nerelerde haberi olan var mı

canımın içi günaydın. beni hiç sormuyorsun. sana msnden yazdım dün. açmadın msn yi. ben sultan canım

canımın içi günaydın. beni hiç sormuyorsun. sana msnden yazdım dün. açmadın msn yi. ben sultan canım

güzeller güzeli yazdım ya sana görmedin mi canım benim
biliyorum senin sen olduğunu hissediyorum ben seni hiç merak etme can
pc yoktu giremedim açamadım hiç bir şey valla

ben çıkıyorum kızlaaaar. size iyi sohbetleeeeeeer. banada dua edin tamammı. sizi çok seviyorum

günaydın kıslar ben hala hastayım ve fenayım kendimi yataktan alamıyorum üstüne heryerim ağrıyo ...evde yanlısım annem çalışıyo bakanım bile yok
dün aksam kendime çorba pişirdim ama tat alamıyorum herşey tatsız geliyo ama ilaçlar için iyyiorum işte...........bugünde yatabilirim pc.başına gelmiyorum heryerim dökülüyor çünki sizler yazısın ben arada gelip okuyacam cancanlarrrrrrrrrrrr

canım ya çok geçmiş olsun güzelim benim yaaaaaa
ilaç iç dicem ama sen her ilacı da içmiyorsun kiiiiii

ya bu arada birsencim hastasın biliyorum ama
benim olduğum resimleri bana mail atarmısın
sadece sizinkiler var bende
çok çok tatlısınız hepiniz çok teşekkür ederim kızlar size

esracım hoşgeldin nasılsın canım keşke
sende gelebilseydin canım ya ama en kısa zamanda tekrar buluşmalıyız ben hiç bir şey anlamadım

ya kıslar bana kızıcaksınız ama benim pazar günü adet günüm ama hamişliğe dair en ufak bi belirti yok oysa sadece 4 gün var adetime
ısım yüksek sadece ama zaten o da bir şey ifade etmiyor zaten 4 gün var bugünlerde yüksek olur gene moralim bozuk anlıyacağınız çok büyük ihtimalle bu ay da yok

bu arada küçük bi dip not resmimi görmedim henüz ama eminim ki çok kötü çıkmışımdır çünkü acayip derece kuaför krizi yaşadık ortaya çıkarttıkları bana asla benzemiyordu eşim bile tanımadı valla ben o kadar çirkin değilim kıslar

sen bana gelseydin o gün ben sana alasından yaaprdım makyajıda saçıda şekerim hemide bedavayaaaaÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…