site beni dışarı atmış git sen yat diyor bana heheheee
cnm dilekciğim evet hiç öle değilsin çok güsel bir kadınsın ve orada yaşında büyük duruyon normalde 27 28 yaşlarında gibi görünüyon
eeee makyaj bu kısım kimini 10 yaş güzelleştiri kimini yaşlandırır .....ben olsam o kuaförü yolardım boz saçımı kardeşim çek bir fön derdim fönlü olsaydı daha iyiydi valla kısmaa sakınn bana
mynete gir orada üyelik var ülen burayı kullanıyon orayı hayli hayli bilirsin gir mynetin sayfasına orada hiçmi arkadaşın yok yaa göstersin sonrada esradan yada bende iste resimleri özledne adresini yolla
ayşecik ver bana msn adresini yollayayım özelden msj at tabii
kes leeeen ne şişkoluğuuuuuuuuu:mymeka:sakın bu sayfaya resim falan koymayın bir daha girmem bak vallaaaa
ay olamaz ya bu kadar çirkin olmamışdım hiç ben şoktayım resmen göslerim doldu evet kızlar o şişko kabarık saçlı iğrenç görünen kişi benim ama birsencim sen söyle canım ben gerçekte öylemiyim
ya bırak ya muratta kimşimdi sen bizim yanımızda olduğun içinmi kağıda duramadın veya muratın yanında olmadın?
birde yolladığım resimlere iicee bak bizimde var seninde var zaten 3 tane resim var senle
neysen osunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsırnaşık şeyvalla kardeşim tanımadı tabi daha dün söyledim geldiğinizi inanmadı valla
murat çok kızgındı bana yanında durmuyormuşum kapıda gelenleri karşılamıyormuşum diye falan pek bi tripliydi yani
3 tane resim gelmişde benim olduğum resim yok canım yaaa şu iğrenç halimi bi göreyim çünkü nikah resimlerinde berbatım
sağol cnm
iyi geçti tabiii
akrabalarımı gördümşutarafagitti
yarın aşılamamı yaptırıyosun
,inşallah tutar kuşum yaaaaaa:1hug:
yarın doktora gidicem aşılama sanırım c.tesi olur inş tutar 4-5 tane yumurta vardı 2 gün önce gittiğimde 12 mm di gonal f kullanıyorum yarın yumutalarıma bakıcak yeteri kadar büyümüşmü diye sonra aşılama günü vericek off strese girdim yineeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?