Aysonu Kizlari 2008

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızdım ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendim söylüyom kendim oynuyom
pehhhhh

reglin gecikmeden yapmanı hiç tavsiye etmem moral bozukluğundan başka bişey değil geçen ay ben 3 gün geçti ve kan testi yaptım sonuş - ti çok moralim bozulmuştu yaaa

canımın içi sayfamızın gülü eli maşalı mirammmmmmmmmmmm
hoş geldin can can
tecrübeli fıstık söyle bak son 4 gün kala adete belirti olur mu olmaz mı

yok canım bak dün seni sordum ama nerelerdesin diye bir de fotolarınız çok güzel çıkmış hele almişşşş yerim onu ben yerimmm

reglin gecikmeden yapmanı hiç tavsiye etmem moral bozukluğundan başka bişey değil geçen ay ben 3 gün geçti ve kan testi yaptım sonuş - ti çok moralim bozulmuştu yaaa

BENİM HİÇ GEÇMEZKİ
BEN ODUYGUYU YAŞAMAK İSTİYORUM
HİÇ TEST YAPMADIMMMMMM:çok üzgünüm:

canımın içi sayfamızın gülü eli maşalı mirammmmmmmmmmmm
hoş geldin can can
tecrübeli fıstık söyle bak son 4 gün kala adete belirti olur mu olmaz mı
kişiden kişiye değişir:uhm:
ne biliyim yaaaa
6 yıl oldu ben hiç anımsamıyorum
o zaman ne yumurta günü vardı ne ısı
öylesine yapıyoduksırnaşık şey
yok canım bak dün seni sordum ama nerelerdesin diye bir de fotolarınız çok güzel çıkmış hele almişşşş yerim onu ben yerimmm

he he çok eğlendik çokkkkkkkkkk:dance:

benimde nasıl uykum var
ama akşam kaynanama gitcez yemeğeeeeeee
işte çok evde
bavullar başalıcak ooohooooo

NASIL YAA GONAL F KULLANAN herkese e2 testi yapılıyor 2 günde bir kan alıyorlar sende neden almadılar o eğer 4000 fazla çıkarsa ya da daha düşük çıkarsa düğünün derecesini bilmiyorum o zaman aşılama iptal ediliyor

BEN DE 75 LİK ALDIM
E2 YÜKSELMEDİ sonra benim dozu arttırdılar ama sen istersen dooktoruna bi sor canım yaaa ben yanlış bilgi vermeyeyim çünkü benim geçer sever e2 yükselmedi o yüzden iptal ettik aşılama yapılamadı

GÖKÇENCİM KAN ALIYORLAR İKİ GÜNDE BİR VE BİRDE kan alınan gün ultrasona giriyorsun yumurtayı ölçüyorlar e2 yle doğru orantılı gitmesi lazım anlamadım nasıl haberi olmayacak ayazın kan alınırken mutlaka hisseder ya da ultrasona girince :)))))))))))))))

dalga geçmek haaaaaa
sorarım sana:mymeka:
ne bilem ben aşılamamı yapturdum hiççççç
bi o kaldı zaten:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…