Aysonu Kizlari 2008

canım ya benim:1hug:
vallah i buaralar galiba böyle olacak anam üzgün kaynım yok offff offf şimdi hatunu tesellisi bana düştü üzüldüm durumuna ya evladından ayrıldı:çok üzgünüm:
kiz sen varya sen ah ahhhh arkadas listemde adin neseli gordum bu kim benim boyle arkadasim yok dedim sonradan dustu jetonnnna.s.

esra bu arada beni tanıdı di mi ben nuray nickimi degstrdımmmmmm

tanıdım bacım tanıdım kafam karıştı biraz ama çaktı köfteyi
ama bncede dğru yaptınız tanıdık tanımadık herkes okuyo yazıları aslında
neşe hoş geldin gülümmmmm.
aslında bende resmimi kaldırsam akıllıca olr dimi kızlar
ama ben diyorumki dsayfa nasıl üyelik istiyosa üye olmadanda yazıların okunmaması lazım dimi bence doğru olan bu

huhuuuu ben geldim yawww ben düştüm nuraycığım sonrada netimde bişeler oldu yok bağlanmıyor cart curt dedi aman dedim sonra bıcı bıcı yaptım sonra yasin okudum şimdi bakayım dedim kabloları dürttüm oldu canım geçmişi okuyup geldim cancannn

neşe ve güneşş hojjj geldinizz

aslında okunması taraftarı olsamda tanıtım için okunması lazım zaten bizde o şekilde burayı keşşfettik sadece profillerimizi üyeler açsa o daha iyi aslında.

buarada hoşbulduk şekercimmmmmmmmm:1hug:

butun gun yoktun vala olmuyo bole dırım hanım
hem hasta hasta ne banyo yapıon sen ya ıyılestınmı usutmeyesın kendını saclarını ıyı kurut[/QUOTE]

cnm ne yapayım yaaa 3 gün oldu koktum valla üşütmem yaa kaynar su ile yıkandım nasıl içim ısındı kendimi yaktım bıraz ama olsun rahatladım valla

canım aşkım dırımın nasılsın bir tanem hastaymışın biraz geç oldu ama çoooooooooooook geçmiş olsun.

güneşim canım istersen direk isminle bile hitap edebilirsin(neşe)

sağol neşeciğim cnm yaaa iyileşmeye çalşıyorum

:1shok:ya onun yaptıgı buyuk terbıyesızlık
nasıl okur sana ait mesajları
kardesin olsa biraz anlıcam da kaynına ne oluorrrrrrrrrr:1shok:
bir de sana nasıl salak aptal der ya bu ne yüzgözlük
deli ne olacak sanki ne oluyosa kac defa dedim esime benim bilgisayarima kimseyi yaklastirma diye evde 3 tane bilgi var benimkinde ne aruyosa sanki terbiyesisssssss

esracım bende bazen resmimi koyuyorum ama hemen kaldırıyorum.
sadece bende ilk zamanlar bilmediğim için düğün resmimi koymuştum sonra benide uyarınca arkadaşlar hemen yok ettim:))

butun gun yoktun vala olmuyo bole dırım hanım
hem hasta hasta ne banyo yapıon sen ya ıyılestınmı usutmeyesın kendını saclarını ıyı kurut

cnm ne yapayım yaaa 3 gün oldu koktum valla üşütmem yaa kaynar su ile yıkandım nasıl içim ısındı kendimi yaktım bıraz ama olsun rahatladım valla

sağol neşeciğim cnm yaaa iyileşmeye çalşıyorum[/QUOTE] dirimim hosgeldin hastaymisin gecmis olsun bitanem

deli ne olacak sanki ne oluyosa kac defa dedim esime benim bilgisayarima kimseyi yaklastirma diye evde 3 tane bilgi var benimkinde ne aruyosa sanki terbiyesisssssss

kaynına yuhhhhhhhhhh demekten başka bişey demiyorum benim burda yazıştığımı hatta kızlarla buluştuğumu eşimin tarafı bilir tabii rumuzum hariç bişey diyemezler bi ağızlarını açsınlar onların karşısında artık eski salak neşe yok benim için eşimin ne dediği bana kaynım salak falan diyecek dünyeayı dar edrim vallah Kötü Kazenklava:

nuray kız sana bişey soracam şahsen dk herhangi bişey söylemedi ama merak belkim biliyorsundur benim kasık bölgem adetime 15 20 gün kala şişiyor ve bazen ağrıyor,kasılıyor ama bu 2-3 aydır var annem hamilesin sen demişti ilk olduğunda ama hep böyle şimdi ben anlam veremedim.yumurtalarmı çok büyüyor acaba ya:))

ayyy kizdi kocam zaten ne olmus sanki zaman geciriyor internetede girmesin olsunmu sikintidan dedi benim esim hep biliyo zaten girdigim siteleri uyelik formunu doldururken esimde yanimdaydi onlar biraz yadirgar universite okumus ama geri kafali

ayy cok uzuldum ya boyle konularda cok hasasim benimde arkadasimin dogumuna 10 gun kala bebegi oldu duyunca cok kotu olmustum allahim kimseye vermesin herkese saglikli sihatli evlatlar versin

ay benim bilgisayar kafayi yedi bazen kendiliginden kapaniyor kizlar o nedenle boyle durum olabilir yanlis anlamayin cvp yazamazsam

ayy cok uzuldum ya boyle konularda cok hasasim benimde arkadasimin dogumuna 10 gun kala bebegi oldu duyunca cok kotu olmustum allahim kimseye vermesin herkese saglikli sihatli evlatlar versin

ay kızlar işte bu gibi durumlardan çok korkuyorum hep allah ıma bana evlat verecekse uzun ömürlü sağlıklı saatli ve eli ayağı düzgün versin diye dua ederdim allah ım herkesin evladını sağlıklı uzun ömülü eli ayağı düzgün versin versin.kimseye böyle acılar yaşatmasın of ya çocuk bekleyip kaybetmek çok kötü vallahi bizim halimize hamd olsun allah ım evlat kaybedenlere acil şifalar versinsenağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…