ayşecim tabiki görünür ama ilk 3,5 4 hafta anca kesesi görünüyomuş 5. haftadan sonrada kalp atışları sonrada yavaş yavaş oluşumunu.artık korkmayacaksın canım bak bebişin için iyi düşün iyi olsun dimi
MERHABA CANIM YAA BİRŞEY SORACAM BEBEK KAÇ HAFTALIK OLURSA ULTRASONDA BELLİ OLUR...HAYIRLISI İLE BİDE GÖRSEMM BEBEĞİMİ..ÜFF BEKLEMEK ÇOK ZORR YAA.... DR DEDİKİ DIŞ GEBELİK OLMAZSA GÖRÜRÜZ DEDİ ÇOK KORKUYOMM VALLA.. HAFTAYA PERSEMBE GİDECEGİZZ..ONU GÖRMEDEN FAZLA SEVİNMEK İSTEMİYORUMMMMM.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
MERHABA CANIM YAA BİRŞEY SORACAM BEBEK KAÇ HAFTALIK OLURSA ULTRASONDA BELLİ OLUR...HAYIRLISI İLE BİDE GÖRSEMM BEBEĞİMİ..ÜFF BEKLEMEK ÇOK ZORR YAA.... DR DEDİKİ DIŞ GEBELİK OLMAZSA GÖRÜRÜZ DEDİ ÇOK KORKUYOMM VALLA.. HAFTAYA PERSEMBE GİDECEGİZZ..ONU GÖRMEDEN FAZLA SEVİNMEK İSTEMİYORUMMMMM.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dırımcım çok sevinirim ben anadolu yakasındayım k.bakkalköydeyim çok isterim valla yaaaaaaaaaaaa:dance:
miracım bugün benim doğumgünümmm 33 e bastımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senağlamasenağlamasenağlama
çok güsel cnm bizde kadıköyde buluşacaz cnm ben seni arkadaş listeme ekleyim telefonunu ver buluşacağımız gün görüşürz mira denizliden gelecek valla allahın izini ile buluşacaz cnmmmm
hicrannnnnnn kıııııııı kocana söle bize şöför yollasın kadıköye gidecez :roflol:
hadi kızlar pozitif düşünelim bugün valla hadi ama bakın negüzel hepimizin içinde ufacıkta olsa bir kıpırdama var dimiiiiiiii.benim bebiş5,5 haftalık ablası
Hicran Sende Mi Hamişsin Canimm.
canım günaydın o mucuzie için neler yapmazdım ahhhhhh zaten doktor yumurtalıkalrıma bakarken tesadüfen gördün o kadar küçükki kaç kat büyüttü görmem için gebelik kesesi için biçimsiz kalıyo ama yorum yapamayacam dedi gebelik bile olsa çokkkkkkkkkkk erken ultrasonla görülmez dedi...
berna ben mucudele bebek için sonuna kadar varım cnm ama kilo olayı adet olamamak 4 senedir uğratığım ve hep başadöndüğüm konu..evet doktor bana kilo alışımın hormonlarımdan olduğunu söledi kendim yapmıyorum bebekden önce sağlığın için seni yumurtlatmalıuyızki sende normal kadınlar gibi ol çokbüyük sıkınıt adet olamamak dedi...bir kere tüp bebek aşılma için bile kilo dengen yani yumurtalardaki o yağ baskısı kalkarsa dedi sansımız yükselir dedi..ileriye dönü,k bu kilolar sende kalp şeker tansiyon hastalığına sebep olacak dedi allah korusun adet olamamak yumurtlamamk 10 yıl sonra 15 yıl sonra rahim kanserie bile sebep oluyor dedi ...ilk hedef bebekten önce beni sağlıklı bir kadın gibi yumurtalık sahibi yapmak kocamın testlerinede açıklık getirmek için 3 test şart sonrada karar verecez dedi sen sağlıklı bir yumurtalık rezervesine sahip ol kocanda sprem aynı ise sayısı bende tüp bebek yapacamyada aşılma yapacam ama bebğin zemini atmamız lazım dedi temelsiz bina ne akdar ayakta kalır dedi ve çok haklı berna.......şimdi bir ik gün buhran yaparım ama sonra kalkacam ayağa zatenl şimdiden diyetiseyen arıyom ..:1hug:yanımda olduğunuz için çokçokçokkkk sağolun canlarım
ver 2 milyar sana ocak sonuna kadar pozitif ışın yayayım:dance:sırnaşık şey:sm_cool:
çok güsel cnm bizde kadıköyde buluşacaz cnm ben seni arkadaş listeme ekleyim telefonunu ver buluşacağımız gün görüşürz mira denizliden gelecek valla allahın izini ile buluşacaz cnmmmm
hicrannnnnnn kıııııııı kocana söle bize şöför yollasın kadıköye gidecez :roflol:
bensizmi gideceksinizzzzzzzzzz aşkolsunnnn hem kocişimin sözü var sen hamiş kal ben seni dünyanın öbür ucuna götürürüm arkadaşlarınla demiştiiiii eeee yarında hamişliği öğrenecekkkk çok şükürrr allahın izni ile artıştta normal olursa iyi olur yaa dua edin genelde 2.test normal oluyordu benim aslında 3.sünde 4.sünde azalıyordu allah bebeişimi bana bağışlasın inşallah bu defaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?