Aysonu Kizlari 2008

canım seninki kaç haftalık şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşe ultrasonda hiç bişey görmedimi doktor cnm ya benim yarın adet tarihim dün ultrasonda muaynede rahimde ufacık bir nokta gördü ama tabi benim mucize olduğu için yorum yapmadı cnm....

sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool:*******************************************************

hadi kızlar pozitif düşünelim bugün valla hadi ama bakın negüzel hepimizin içinde ufacıkta olsa bir kıpırdama var dimiiiiiiii.benim bebiş5,5 haftalık ablası

dırımcım çok sevinirim ben anadolu yakasındayım k.bakkalköydeyim çok isterim valla yaaaaaaaaaaaa:dance:

çok güsel cnm bizde kadıköyde buluşacaz cnm ben seni arkadaş listeme ekleyim telefonunu ver buluşacağımız gün görüşürz mira denizliden gelecek valla allahın izini ile buluşacaz cnmmmm

hicrannnnnnn kıııııııı kocana söle bize şöför yollasın kadıköye gidecez :roflol:

miracım bugün benim doğumgünümmm 33 e bastımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senağlamasenağlamasenağlama

şükür yaaaaaaaaaaa
o zaman cnm benim doğumgünün kutlu olsun bitanemmmmmm
bebeişinle kocanla ve kızınla sana mutlu mutluy yıllarrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

niye kine hicran a araba kullanmak yasakmıCADIARZU

hadi kızlar pozitif düşünelim bugün valla hadi ama bakın negüzel hepimizin içinde ufacıkta olsa bir kıpırdama var dimiiiiiiii.benim bebiş5,5 haftalık ablası

ver 2 milyar sana ocak sonuna kadar pozitif ışın yayayım:dance:sırnaşık şey:sm_cool:

Hicran Sende Mi Hamişsin Canimm.

evet canım çok şükür hamişim ama testi tekrarlamam gerekiyor 2 ayı doldurana kadar malesef düşüklerim oldu ya benim takipte olmam gerekiyor yarın yine yapıcam normal artış oluyormu diye pazarteside doktoruma gidicem test tekrarlanacak anlıcağın delik deşik olucam gene ama pazartesinden sonra 5 gün ara ile olur heralde doktorum 3 defa tekrarlıcaz normalse 5 günde bir testi yaparız demişti

dırımcım tam 10 gün sonra dr gidecektim yani bu cumartesi değil haftaya cumartesi galiba 26 sınamı geliyo yaaaaaaaaaaaaa olamaz

günaydın kızlar..

canım sanırım bendede yumurtlama sorunu var..bende 20 gündür gene adet olamadım..dr gitmedim ...ve gerçekdende aşırı kiloalmaya başlamışdımki 2 gündür ymek yemiyorum....inanabiliyormusunuz 1 haftada 5 kilo aldım...sen değilsin alan canım hormonlarımız...ben kilo vermeyi düşünüyorum şuan kilom 79 oldu inanamıyorum...boyum 1,67 kilom 79 oldu inanamıyorummm....ne hale gelmeye başladım....yemeğecem artık karar verdim...senın boyun ve kilon kaç canım????birde canım yumurtlayamamk kasıklarda ağrı yapıyor yaa.....yazın yanı haziran başında kilon 69 du sonra eylülde 73 oldu ve şimdi git gide artıyorrrrrr.....kilo vermemiz gerek arkadaşlar ..kiloda drımkızının dediği gibi yumurtalıklarda yağlanmayı artırıyor...bence bendeki sorunda bu .....ben bi 15 kilo vermeyi hedefledim..

drımkızı bitkilerden çay yapılıyormuş onun içince bağırsaklarını çalıştırıyormuş hızlı kilo veriyormuşsun ...geçen öğranmişdim angel den gene isteyip sanada söyleyeyim yapalımm...

ne çabuk kilo alınıyor anlayamışdım canım demekki dr unun dedikleri doğru bızden değil hormonlardan offf..zor hemen kilo vermek lazım....

bensizmi gideceksinizzzzzzzzzz aşkolsunnnn hem kocişimin sözü var sen hamiş kal ben seni dünyanın öbür ucuna götürürüm arkadaşlarınla demiştiiiii eeee yarında hamişliği öğrenecekkkk çok şükürrr allahın izni ile artıştta normal olursa iyi olur yaa dua edin genelde 2.test normal oluyordu benim aslında 3.sünde 4.sünde azalıyordu allah bebeişimi bana bağışlasın inşallah bu defaaa

oooooo bebelik ve morgül hnm lar gelmişlerrr
kızlarrrrr mis. varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gız sensiz olumu hiiiçççççç
sen yorulma diyem neyn demiştir oooooooo
he he eh:dance:

bebek bende adet olmadım kız halaaa
geldik miracım geldik
ben işlerden dolayı çok takılamıyorum ama mutlaka okuyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…