Aysonu Kizlari 2008

ayşecim ya senin kaçgünün geçti kaçıncı gündü değer 178 çıkmıştı

CANIM 2 GÜN GEÇTİ İDRAR TESTİ YAPTIM ÇIKTI KANDA DA ÇIKTI FAKAT DEDİĞİM GİBİ ÇOK YENİ BİR GEBELİK MİŞŞ HAFTAYA YİNE KAN TESTİ VERECEMM..
yENİ YAŞAM sağol canımm artıkk karamsarlık yokk. dün evdeydimm dinlendimm azcıkk uyudumm ve çokk yemek yedimmm iştahımm çokk fazlaa bakalımm birde bebeğimi görsemm hayırlısıyla

morgülüm bende olamadım ama ben acaip kilo alıyorumm yemeği kestim canımmm en azından 70 e düşmem lazımm .....

haftada 4kilo versem normal hemen kurtulurum inşallaaahhh

yaaaaaaaaaa tek tek gelin anlatacammmmmmmmm

bebeklik ben 4 sene diyetiseynler de gedim 4 senede 25 kilo verdim neler yedim neler içtim bu konuya girmek istemiyorum diyetisyene gideceğim......

bu arada dün yapılan ultrason muaynesinde 18 ocakda regli olmam lazım rahimde bir nokta gördü doktor ama gebelik kesesi için çok biçimsiz klaıyormuş ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada bebek ama bebek olması için mucize dedi......yani 18 geçince 25 de kanda bakılcak bebekmi değilmi

peki drımkızı idrar testi yaptınmıı yada kan?????????

ay canım dr erken konuşmuş bence çok erken dahaa:)))ay inşallaah nasıl sevinirimmmmmm

hicran ne yediniz içtiniz canım yaaaa kısaca anlatsan olur mu
bende 2 kere aşılama oldum ikisi de negatif oldu şimdi de adetimden 23 gün geçti testlerim negatif çıktı
çok canım sıkkın hem dee çoookkkk

benim sabah bulantısı var aşılamadan beri vardı ama 4 gündür bi acayip oldu çıkarmıyorum ama odece yaniii .iştaha gelince benim iştah öncekilerde çoktu bu defa zor yiyorum resmen zorla yemek yemeye çalışıyorum yanii.

sıkma canını yaaaaaaaaaaa

olacak canımm...üzme kendini stresde yapmaa.....

ay canım dr erken konuşmuş bence çok erken dahaa:)))ay inşallaah nasıl sevinirimmmmmm

cnm doktor zaten çok erken bişey diyemeyiz dedi ama bu kadar bozukluğa rağmen bebekse o mucize dedi kan testi idrar testi yapmadım cnm ben hamiş olabileceğimi düşündüğüm için gitmediğim için adet geçsin bekle dedi geçerse kan testi yapılcak..cnm

KOCİŞİM 1 aydır keçiboynuzu suyu içiyor sabah akşam.
bal keten tohumu ve ısırgan otu tohumu karıştırdım içine 3 yemek kaşığıda çörekotu yağı koydum mikserde karıştırdım hergün 1 yemek kaşığı yedi
çinko hapı ve erkekler için olan bir bitkisel vitamin yedi
fındık ceviz yedirdim

bana gelince çörek otu yağı içtim .adaçayı içtim ıhlamur içtim bol bolll

bolbolda dua ettim aşılamay giderken yasin okuyarak gittim arabada evde de meryem suresini okudum çıkmadan
e aşılamadan sonrada sabahları ilşkiye girdim 3 gün sabahları şans daha fazlaymış çünkiii ve kalkmadım yattım 1 saat hep
allah nasip etti işte

haaa bide etksi oldumu bilmem ama bayramda rizeye gitmiştim eltim beni bir hocaya götürdü oda düşük yapıyordu ve hoca ona bi nuska yapmışşş ve sonra adet olmadı o hamiş kaldı şimdi 2,5 aylık benide götürdü zorla banada yaptılar taşıdım valla nuskayı heryolu denedik anlayacağınnnn :roflol::roflol:

göğüs uçlarım sızlıyooooooo yaa dün mide bulantısı baş ağrısı bugün göğüss offffffff

drım kızı ay bı ıdrar yapsaydın canım yaaaaaa...ay merak ettimm....çıkar belki idrarda merakımız giderdi...ay inşallaah bırden içimde garip heycan olduuu:)))

göğüs uçlarım sızlıyooooooo yaa dün mide bulantısı baş ağrısı bugün göğüss offffffff

kısssssssss göğüs uçların koyu kahvemiii ben demiştim hani test yapmadan 1 gün önceydi sanırım bayodan çıktım aaa oda ne koyu kahve göğüs uçlarım benim göğüsler şişti takkelere sığmıyor taşıyor sızlıyorda eee sabah bulantılarıda farklı olmaya başladııı ilaçlardan sanıyordum ya meğer değilmişşş bel ağrısı kasıklarda arada bir hafif sancılar oluyorrr sende hamişsin inşallah kontrol et bakalımmm sertlik varmı göğüste bide renge bakkkkkkkkkkk

ay inanamıyorum drımkızzıııı:)) noktada olsa bi ümitt benceeee...

ayyy ne zaman öğrenecezzz....

kıslar size demiştim dimi resimdeki gibi bebişleri olacakların listesi diye liste pozitif olmaya başladı bileeeeeeeeeeeee

HICRAN
DIRIM
AYŞE&SERKAN
CİMBOM
MİRA
NURAYAHMET
MORGÜL
BERNA
AŞKIMDOĞA
BEBEKLİK
YENİYAŞAM
kkkk kızlarının hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaaaaaaa kızlarr kimlerr hamişşş yaaaaa........ arkadaşlarr ben çokk korkuyorum yaaa nedenbir bilmem bebeğimi görememekten korkuyorummm haftaya kadar nasıl beklerim.. bide bu dış gebelik çıktıııı meydaaa allahımm korusunnn beni ve herkesiii yaaa... benim sırtım belim ve göğüslerim sızlıyorrr ve midem bulanıyor normal dime yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…