hicran hamile olmana çok sevindim canım nihayet aşılaman pozitif oldu bu kaçıncıydı canım
ayşecim ya senin kaçgünün geçti kaçıncı gündü değer 178 çıkmıştı
yaaaaaaaaaa tek tek gelin anlatacammmmmmmmm
bebeklik ben 4 sene diyetiseynler de gedim 4 senede 25 kilo verdim neler yedim neler içtim bu konuya girmek istemiyorum diyetisyene gideceğim......
bu arada dün yapılan ultrason muaynesinde 18 ocakda regli olmam lazım rahimde bir nokta gördü doktor ama gebelik kesesi için çok biçimsiz klaıyormuş ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada bebek ama bebek olması için mucize dedi......yani 18 geçince 25 de kanda bakılcak bebekmi değilmi
yaaaaaaaaaa tek tek gelin anlatacammmmmmmmm
bebeklik ben 4 sene diyetiseynler de gedim 4 senede 25 kilo verdim neler yedim neler içtim bu konuya girmek istemiyorum diyetisyene gideceğim......
bu arada dün yapılan ultrason muaynesinde 18 ocakda regli olmam lazım rahimde bir nokta gördü doktor ama gebelik kesesi için çok biçimsiz klaıyormuş ya adet başlangıcı bu kan pırtısı dedi yada bebek ama bebek olması için mucize dedi......yani 18 geçince 25 de kanda bakılcak bebekmi değilmi
benimde iştahım çok açıldı bebek şişiyorum resmen bu duruma canım acayip sıkılıyorrrr
CANIM 2 GÜN GEÇTİ İDRAR TESTİ YAPTIM ÇIKTI KANDA DA ÇIKTI FAKAT DEDİĞİM GİBİ ÇOK YENİ BİR GEBELİK MİŞŞ HAFTAYA YİNE KAN TESTİ VERECEMM..
yENİ YAŞAM sağol canımm artıkk karamsarlık yokk. dün evdeydimm dinlendimm azcıkk uyudumm ve çokk yemek yedimmm iştahımm çokk fazlaa bakalımm birde bebeğimi görsemm hayırlısıyla
hicran ne yediniz içtiniz canım yaaaa kısaca anlatsan olur mu
bende 2 kere aşılama oldum ikisi de negatif oldu şimdi de adetimden 23 gün geçti testlerim negatif çıktı
çok canım sıkkın hem dee çoookkkk
ay canım dr erken konuşmuş bence çok erken dahaa:)))ay inşallaah nasıl sevinirimmmmmm
hicran ne yediniz içtiniz canım yaaaa kısaca anlatsan olur mu
bende 2 kere aşılama oldum ikisi de negatif oldu şimdi de adetimden 23 gün geçti testlerim negatif çıktı
çok canım sıkkın hem dee çoookkkk
cnm doktor zaten çok erken bişey diyemeyiz dedi ama bu kadar bozukluğa rağmen bebekse o mucize dedi kan testi idrar testi yapmadım cnm ben hamiş olabileceğimi düşündüğüm için gitmediğim için adet geçsin bekle dedi geçerse kan testi yapılcak..cnm
göğüs uçlarım sızlıyooooooo yaa dün mide bulantısı baş ağrısı bugün göğüss offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?