Aysonu Kizlari 2008

canım aslında haklısın ama kendiliğinden olmuyor ek bir tedavi olacakmış benimki olan yumurtaları dahada iyi duruma getirmekmiş ben de bişey anlamadımki sadece bir umut işte bakalım eşimin spermi ne çıkacak bu dk eşimin ilk sperm testine baktı değerler biraz düşük dedi 2.test istedi ondada aynıysa daha düşükse tedavi başlıyor hepimiz için hayırlı olsun dediÜzgünüm

hayırlısı olsun insallah sen de ayse gibi tedaviye niyetlenir daha tedavi olamadan kendiliginden hamile kalırsın canımmŞenizŞeniz:hooray::hooray:

inşallahhhhhhhh canım ya aslında benim isteğim burda hepimiz sıra sıra hamileyim demesi allah ım ogünleri göster bize yarabbim

ya ben smileyleri kullanamıyorum tıklıyorum olmuyor şimdi ya

nuray bugün kafam o kadar dağnıkki böle salak gibiyim böle sakinleştirici alırsın aptal aptal olursun ya öleyim elim kolum kalkmıyo eve gidip uyumak istiyom bişey görmeyim duymayım diyorum..burda olmasam yazmasam siz bana yorum yapmasanız ben ne yaparım kimle paylaşsam hemen aman ne oalcak biraz sabır diyor bende biliyorum sabır ama gel bunu gönlüme beynime anlat :çok üzgünüm:gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm .....diyorumki şöle beni uyutsunlar kalktığımda bunların rüya olduğunu anlayım diyorum......

çokmu şey istedik biz rabbimizden nuraycığım ya hele ben evlattan önce sağlımı istedim adet olayım dedim ama :1no2:işte bu yüzden kızıyorum neden adet oldum offfff diyenlere isyan edenlere tamam bebek için adet olmamak lazım ama gerçekten bebek varsa bu durum geçerli .......

çok doldum hiç ağlayamadım biraz ağlamalıyım bensenağlamasenağlama

birsemcim üzülme ne olursun ya kıyamam ben sana yemin ederim bende çok kötüyüm ama kendimi hep firenlemeye çalışıyorum bak canım benim aslında sorunum yok ama çocuğum 3 yıl olacak gelmedi geleceğine inanmıyorum ama yine bir çare dk peşinde koşup para yediriyorum offfff allah ım ne olursun sadece 1 tane hayırlı bir evlat istedik biliyoruz zamanı var ama sen aklımıza hakim ol yarabbim

bencede için rahatlayacaksa ağla valla canım otur bağır çağır dağıt heryari o üzerindeki negatigfliği atacak şeyler yapmaya çalış.hiç rezene çayı içtinmi bir dene istersen dırımcığim valla biraz rahatlarsın içini ferahlatır

BUGÜN ÇOK DOLUYUM NEŞECİĞİM CNM O YÜZDEN BENİ AFFEDECEKSİNİZ..
TABİKİ GİDECEĞİM DOKTORLARA BEN KAZANANA KADAR AMA O KADAR ÇOK PROBLEM VARKİ VE PROBLEMLE 4 SENEDİR UĞRAŞIYORU BİR KISIR DÖNGÜ HEMİDE KİLO VERECEKSİN YUMURTLARIN DÜZELCEK BİR SÜRE KİLO NORMAL OALCAK EN UFAK ADET DÜZENSİZLİĞİNDE 5 KİLO ALACAKSIN YİNE YUMURTALIK DENGEN BOZULCAKKKKKKKKK.......BEN BU FİLMİ ÇOK İZLEDİM NEŞE ....HE KİLO VEREYİM AMA VERDİKTEN SONRA DÜZENLİ ADET OLAYIM İSİTOYIRUM AMA OLMUYO...O KADAR ÇOK KİLO ALIP VERDİMKİ VÜCUT HER YENİ DİYETTE DAHA ZOR KİLO VERİYO BUDA BENİ YORUYO ....BU ENGELİ AŞACAZ SONRA BİRDE DÜZGÜN YUMURTLAYACAZ HADİ YUMURTLADIM BU SEFER EŞİMİN SPRMEELRİNE BAKACAZ ÇOK OLSUN AMA KALİTELİ OLSUN DİYECEZ HEEEEE OLMADI TÜP BEBEK YOLUNA GİRECEZ NEŞE YOL BİTMİYO ...........VE BEN BIKIP MOLO VERMEKTEN KORKUYORUM ......

YOK BUGÜN HİÇ İYİ DEĞİLİMMMMMMMMM

canım arkadaşımm üzme kendii sürekli dua et ben ediyorum sana inşallah en kısa zamanda isteklerin dileklerin gerçek olurr.....ÜZÜLMEEE VE SAKINN PES ETME... BAK BEN HAMİLE KALMADAN 2 3 GÜN ÖNCE YASİN ADADIMM 41 TANE VE 2 SONRA HAMİŞİMM SENDE SUA ET BEN HALA EDİYORUMMM VE ARTIKK SANADA EDECEMM CANIM..... :1hug: :1hug: :1hug:

iyiki varsınız kızlar allah razı olsun tansiyonum düşük gibi oturduğum yerde beynimin içi dönüyor resmen .....iyi değilimmmm

canım benim seni o kadar çok iyi anlayorum ki anlatamam senin yaşadığın gerçek trajedi ama ne yapacaz savaşacaz senin dediğin gibi nereye kadar bende bilmiyorum.bazen ben boşver çocuğu gitsin diyorum sonra hayır ben yavruyu istiyorum onu ben geçte olsa kollarıma alacam.

bide cmtesi kaynıma kız bakacaz,kendi kendime bazen allah ım ne olursun benim çocuğum olsun öyle evlensin diyorum sonrada allah ım çocuğum olmadan önce evlenirse ona hemen çocuk nasip et benim gibi çekmesin biliyorum gelecek eltimin benden önce çocuğu olursa ben kahrolacam ama bilmiyorum aslında bende karışığım

ama allah tan bugün tek şey istiyorum senin hayırlı bir gebelik geçirmeni ve yavrunla bir ömür geçirmenizi inşallah o küçük şey yavrundur

CANIM BİTANEM BU SAYFANIN CADISI CANIM SANA NE SÖYLESEM BOŞ BİLİYORUM SEN İÇİNDE HALLDİCEKSİN BU ÜZÜNTÜNÜ SENİN YÜREĞİN O KADAR GÜZELKİ İNAN GEÇ YADA ERKEN OLSADA HAKKINDA HAYIRLISI OLUCAKTIR İNŞ BİTANEM ALLAH HEPİMİZZE SABIRIMIZI ÇOK VERSİN BİLİYORUZ ÇÜNKÜ ÇOK ZOR BU AŞAMALAR AMA YOLUN SONONDA EN AZINDAN IŞIK GÖZÜKÜYO ÇOK ŞÜKÜR SABIRLA YOLA DEVAM :teselli:

şöyle Bi Düşünüyorumda 1,5 Yik çocuk Istedik Ve Rabbim Hiç Ummadiğimiz Bir Anda Verdii.. Ama Ben şimdi Bana Verdiği O Kiymetli Emaneti çok üzüyorum Böyle Olumsuz Düşünerek Ve Kendimi üzerek Diye Düşünüyorum.. Her Zaman Pozitif Olmak Gerekk.. Olsada Olmasada Herşeyde Bir Hayir Vardirr.. Allah Herseyii Yazdii Zaten Anlimiza Zamani Gelince Yaşiyoruzz Bence. Olumsuz Olmakk Boşa Bende Hep Pozitif Olmak Gerek.. üzme Kendi Canim Arkadasimm Dirimcimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…