kızlar ya beni gören yokmu ben geldim işşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttt
hosgeldin neşecim
ben de bunu anlamıorum iştee
benim bildigim sorunu olan insana tedavi yapılır hersyin normalse neden tedavi olunuorkafamçokkarıştı o hormon ilacları ve iğneler de cok matah bişi deil yani yan etkileri var kilo aldırıor vss..sen saglamken tedavi oluorsun bebek olması yuzde 1 ihtimal denenler sperm dusuk olanlar adet olamayanlar kendiliginden hamile kalıor??? ne bileyim infertilite tedavisini gereksiz goruorum sanırım bentatlicadiarzukafamçokkarıştı
hoşgeldin kaderimmm yaa ..
kusura bakma ben daha yeni gördüm :)
nasısın??????
hoşgeldin cnm kendi morel çöküklüğümden böle boş boşşşşşşşşşşşş bakıyom ekrana görmedim ..........
hayırlısı olsun insallah sen de ayse gibi tedaviye niyetlenir daha tedavi olamadan kendiliginden hamile kalırsın canımmŞenizŞeniz:hooray::hooray:
dur bebeğim sakin ol bizde ultrason olmadıgına gore şu anki durumu kesin bilecek halimiz yookkk(haa ultrason olsa bakarım o ayrıı:roflol::roflol:)
stres yapma dur bakalım adet olackmısın birkac gun içinde???
bakarsın olmazsınyerimseniben
nuray bugün kafam o kadar dağnıkki böle salak gibiyim böle sakinleştirici alırsın aptal aptal olursun ya öleyim elim kolum kalkmıyo eve gidip uyumak istiyom bişey görmeyim duymayım diyorum..burda olmasam yazmasam siz bana yorum yapmasanız ben ne yaparım kimle paylaşsam hemen aman ne oalcak biraz sabır diyor bende biliyorum sabır ama gel bunu gönlüme beynime anlat :çok üzgünüm:gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm .....diyorumki şöle beni uyutsunlar kalktığımda bunların rüya olduğunu anlayım diyorum......
çokmu şey istedik biz rabbimizden nuraycığım ya hele ben evlattan önce sağlımı istedim adet olayım dedim ama :1no2:işte bu yüzden kızıyorum neden adet oldum offfff diyenlere isyan edenlere tamam bebek için adet olmamak lazım ama gerçekten bebek varsa bu durum geçerli .......
çok doldum hiç ağlayamadım biraz ağlamalıyım bensenağlamasenağlama
birsemcim üzülme ne olursun ya kıyamam ben sana yemin ederim bende çok kötüyüm ama kendimi hep firenlemeye çalışıyorum bak canım benim aslında sorunum yok ama çocuğum 3 yıl olacak gelmedi geleceğine inanmıyorum ama yine bir çare dk peşinde koşup para yediriyorum offfff allah ım ne olursun sadece 1 tane hayırlı bir evlat istedik biliyoruz zamanı var ama sen aklımıza hakim ol yarabbim
BUGÜN ÇOK DOLUYUM NEŞECİĞİM CNM O YÜZDEN BENİ AFFEDECEKSİNİZ..
TABİKİ GİDECEĞİM DOKTORLARA BEN KAZANANA KADAR AMA O KADAR ÇOK PROBLEM VARKİ VE PROBLEMLE 4 SENEDİR UĞRAŞIYORU BİR KISIR DÖNGÜ HEMİDE KİLO VERECEKSİN YUMURTLARIN DÜZELCEK BİR SÜRE KİLO NORMAL OALCAK EN UFAK ADET DÜZENSİZLİĞİNDE 5 KİLO ALACAKSIN YİNE YUMURTALIK DENGEN BOZULCAKKKKKKKKK.......BEN BU FİLMİ ÇOK İZLEDİM NEŞE ....HE KİLO VEREYİM AMA VERDİKTEN SONRA DÜZENLİ ADET OLAYIM İSİTOYIRUM AMA OLMUYO...O KADAR ÇOK KİLO ALIP VERDİMKİ VÜCUT HER YENİ DİYETTE DAHA ZOR KİLO VERİYO BUDA BENİ YORUYO ....BU ENGELİ AŞACAZ SONRA BİRDE DÜZGÜN YUMURTLAYACAZ HADİ YUMURTLADIM BU SEFER EŞİMİN SPRMEELRİNE BAKACAZ ÇOK OLSUN AMA KALİTELİ OLSUN DİYECEZ HEEEEE OLMADI TÜP BEBEK YOLUNA GİRECEZ NEŞE YOL BİTMİYO ...........VE BEN BIKIP MOLO VERMEKTEN KORKUYORUM ......
YOK BUGÜN HİÇ İYİ DEĞİLİMMMMMMMMM
BUGÜN ÇOK DOLUYUM NEŞECİĞİM CNM O YÜZDEN BENİ AFFEDECEKSİNİZ..
TABİKİ GİDECEĞİM DOKTORLARA BEN KAZANANA KADAR AMA O KADAR ÇOK PROBLEM VARKİ VE PROBLEMLE 4 SENEDİR UĞRAŞIYORU BİR KISIR DÖNGÜ HEMİDE KİLO VERECEKSİN YUMURTLARIN DÜZELCEK BİR SÜRE KİLO NORMAL OALCAK EN UFAK ADET DÜZENSİZLİĞİNDE 5 KİLO ALACAKSIN YİNE YUMURTALIK DENGEN BOZULCAKKKKKKKKK.......BEN BU FİLMİ ÇOK İZLEDİM NEŞE ....HE KİLO VEREYİM AMA VERDİKTEN SONRA DÜZENLİ ADET OLAYIM İSİTOYIRUM AMA OLMUYO...O KADAR ÇOK KİLO ALIP VERDİMKİ VÜCUT HER YENİ DİYETTE DAHA ZOR KİLO VERİYO BUDA BENİ YORUYO ....BU ENGELİ AŞACAZ SONRA BİRDE DÜZGÜN YUMURTLAYACAZ HADİ YUMURTLADIM BU SEFER EŞİMİN SPRMEELRİNE BAKACAZ ÇOK OLSUN AMA KALİTELİ OLSUN DİYECEZ HEEEEE OLMADI TÜP BEBEK YOLUNA GİRECEZ NEŞE YOL BİTMİYO ...........VE BEN BIKIP MOLO VERMEKTEN KORKUYORUM ......
YOK BUGÜN HİÇ İYİ DEĞİLİMMMMMMMMM
CANIM BİTANEM BU SAYFANIN CADISI CANIM SANA NE SÖYLESEM BOŞ BİLİYORUM SEN İÇİNDE HALLDİCEKSİN BU ÜZÜNTÜNÜ SENİN YÜREĞİN O KADAR GÜZELKİ İNAN GEÇ YADA ERKEN OLSADA HAKKINDA HAYIRLISI OLUCAKTIR İNŞ BİTANEM ALLAH HEPİMİZZE SABIRIMIZI ÇOK VERSİN BİLİYORUZ ÇÜNKÜ ÇOK ZOR BU AŞAMALAR AMA YOLUN SONONDA EN AZINDAN IŞIK GÖZÜKÜYO ÇOK ŞÜKÜR SABIRLA YOLA DEVAM :teselli:nuray bugün kafam o kadar dağnıkki böle salak gibiyim böle sakinleştirici alırsın aptal aptal olursun ya öleyim elim kolum kalkmıyo eve gidip uyumak istiyom bişey görmeyim duymayım diyorum..burda olmasam yazmasam siz bana yorum yapmasanız ben ne yaparım kimle paylaşsam hemen aman ne oalcak biraz sabır diyor bende biliyorum sabır ama gel bunu gönlüme beynime anlat :çok üzgünüm:gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm .....diyorumki şöle beni uyutsunlar kalktığımda bunların rüya olduğunu anlayım diyorum......
çokmu şey istedik biz rabbimizden nuraycığım ya hele ben evlattan önce sağlımı istedim adet olayım dedim ama :1no2:işte bu yüzden kızıyorum neden adet oldum offfff diyenlere isyan edenlere tamam bebek için adet olmamak lazım ama gerçekten bebek varsa bu durum geçerli .......
çok doldum hiç ağlayamadım biraz ağlamalıyım bensenağlamasenağlama
dırımcığım şimdi teorik olarak ayın kaçında adet tarihin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?