Aysonu Kizlari 2008

askım valla bak gerilere bişey yok iyi değilim sadece oku geçmişi görecen yawwwwwwww

cnm olurmu kistler var görünüyo ve rahimde o gördüğü leke var yarın adet günüm acaba yine rahimemi boşalcak kan?yaaaaaa gebelik testi neden isteyip duruyorlar yaaaaa

msnme giremiyorum....yeni bir msn açabilirim...nasıl senı ekleyecemki..neyse özelden yazarım canım:)

birde soğanı hiç içemem yaaa....ığğğ

nuray sendemi kilo aldın yaa senın boyun ve kilon neeeeeeeeee....ben git gide şişiyorum öğlen sadece portakal yedim...haberiniz olsun kızlar çok üşüyorum...vücudumun yakıta ihtiyacı varr:)))ama vvermeyecem yakıt vücuddan gitsin:))))))kışın diyet yapmak zor...

bir gün düşüşden bir şey olmaz canım bence yarınıda ölç ondan sonra yorum yapalım....

DUR CNM yaaaaa 3 günün kalmış sabahmı böle çıktı ?

kızlar internetden koptum 5 kiloya yakın aldım:)))

ben buraya takılmalıyım bencee yoksa kiloalıyorum:))))))))

derler ya stres oluyorum bu siteye çok girince ay bende bi anormallikmi var ne girmeyince kilo aldım:)))))))))))))

kızlar ben geldim
herşey üst üste geldi ağladım hıçkırdım
arkadaşım geldi
konuştuk biraz
her işte bir hayır vardır dedim ve sakinleştim

slm arkadaşlarr naberr.. yarınn dr gidiyommm gel dedii bakalımm hayırlısı artıkkk 12 01 gibi gelirimm kızlarr..

bebeklik saol canım ...

ama geçen ay da bu günler düşmeye başlamıştı..
neyse yarın da bakayım bi...

canım sıkıldı yaaa...
zaten de adet olcakmışım gibi karnımın içi falan..

berna canım üzülme yaa öbür aya tekrar denersin olmadı öbür ay ne yapalım canım olmuyorsa demi ama ...biz moralimiz yüksek tutmalıyız....olacak demeliyiz...sadece zaman bekliyoruz.ben bak 20 gün adet olamıyorum..

berna senınde kilon varmı?????

cnm sakin ol tatlım ya birgün düşüş belki bişey ifade etmez cnm ya belki sabah çok üşüdün ?belki grip neyin vürüsü var...birde hamiş kadınlar hervakit cayır cayır yanmıyo ben burada erken gebelik belirtisi ararken okudum yazın ortasında hırka giymiş kıss vücut ısısı düşmüşki üşüyor hissetmiş kendini ....

sakinnnnnnnnnnnnnnnn ol

slm arkadaşlarr naberr.. yarınn dr gidiyommm gel dedii bakalımm hayırlısı artıkkk 12 01 gibi gelirimm kızlarr..

iyi hadi bakalım bayan panik sakin ol tmmmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ist kuşları benim bilet 27 sine değişti
her işte bir hayır vardır artık ne yapalım
artık bizde 2 şubatta buluşuruzzzzzz

dağıt anaaasını satayım yaaaaaaa ahhhhhhh be bernacığım yeni isim vs.ile olacakmı olsa keşkem ......bendede bir yorgunluk halsizlik sorma ağzım yırtıldı esnemekten.......ne olacak böle bilmiyom can can........doktor yüzü görmekte baydı bizi..........sen yinede bozma morelini boşverrrrrrrrrr benim ısım aşılma yaptırdığım ay en az 36.4 5 çıkıyodu şimdi ise 36.2 havalar soğuk ondan böleeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim bugün dk a gittim ilk defa kasıklarımdan bakıldı herşey normalmiş,eşin sperm testini yapsın ona göre ilaca veya tedaviye başlayacaz dedi,10gün sonra yine gidecem yumurtalarıma tekrar bakacakmış.

kız mira 2 şubatmı yapmayın ya lütfen o gün eşimin doğum günü ya

valla bak cnm böle sıralı yumurtalar vardı küçük küçük kist oluşmuş dedi .
yaa adam çok şey anlattıda bende o kafa nerede cnm ......tutamadım
sağ yumurtalık dedi sol gayet iyi dedi rahimdeki o lekeyi görünce ya bu kan pırtısı dedi yada gebelik kesesi offffffffffff ne bilem nuray yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…