Aysonu Kizlari 2008

cnm biliyorum bu kadar etkilenmem kendimi dün dokotru dinlerken yorulmuş hissettim biraz ondan sanırım..oluyo dönem dönem aksama kocam şarj eder beni .................

hakkatten arkadaşım ayşeserkan senin ağzından böyle güzel şeyler duymak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun parolamız bu değilmi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dogruuuuuuuuuuuuuu onu atlamısım senin ilacın eşin biz bu kadar yardımcı olabilios idare etcen artık sırnaşık şey

akşama kocişini gorunce keyfin yerine gelir senin eminim bennnnŞeniz

allahım onu canımı verecek kadar seviyorken bu bebek sevgisini beni ne hale geitiriyo

evet nuray aksam sever pof poflar beni o bana bebeğim diyo ya kucağına alıp sen benim bebeğimsin diyorya bebeğe ne gerek sen varsın dediğinde bitiyorum...oda benle avunuyo ama o daha güçlü benden :1hug:

dırımciğim nasılsın biraz daha iyicemisin.korkutma bizi üzme bebişimizi

sağol cnm ya iyi olmaya çalşıyorum iştahım yok öğlen bişey yemedim bi parça böğrek attım şimdide böle midem tuaf oluyo açlıktan

ya açım ama yiyemiiyorum yaaaaaaaa

selam kızlar
birkaç gündür giremedim yoğunluktan siteye.baya bi ilerlemişsiniz.
ne var ne yok ? aşılama sonucu pozitif olan arkadaşlar varmı ?

evet cnm çok haklsın allah onları hep korusun

sağol cnm ya iyi olmaya çalşıyorum iştahım yok öğlen bişey yemedim bi parça böğrek attım şimdide böle midem tuaf oluyo açlıktan

ya açım ama yiyemiiyorum yaaaaaaaa

aman haaaaaa dırımcığim kendine iyi bakman lazım neden böyle yapıyosun cnm .bak herşey netleşince bebişimizin adı konunca bu yazıları okuyup nekadar karamsarmışım diyeceksin.çok üzüyosun canını valla .akşam olsun eşine kavuş artık anca o senin moralini düzeltebilir.çünkü bakıyom bizi dinlemiyosun arkadaşım:1no2:

hoşbulduk nurayahmet
hicran için gerçekten çok sevindim.hayırlısı olsun.bende iyiyim bebişlerde iyi bi sorun yok bakalım şimdilik.24 ocakta tekrar kontrolümüz var.
sen nasılsın ?

cnm benimmmmm inş.dediğin gibi olur cnm inş...sen hamişsin dua et bana bebek yoksa hemen adet olayım cnm.......bekletmesin beni rabbim....:1hug:

ya o minik noktacık minik de olsa bi umut oldu..
inşallah kapak olur eşinin de dediği gibi doktora :)

valla aksam gülüdüğüm tek şey o laf bide diyoki bak o bebek yoksa tesadüfen göremezdi diyo inatcı senin gibi hemen gösterdi kendi hadi gül bebeğiminde canını sıkıyon diyor heheeeeeeeeeeeeeee

olsun canım üzülme.herşeyde bi hayır vardır.yazdıklarından okuduğum kadarıyla sen inançlı bir insansın.elbet mutlaka zamanı gelecek.
en son 9 ocakta 8 haftalıklardı.24 ocakta 10 haftalık olacaklar.ablamda söylüyor erkek erken belli olur diye ama bakalım .sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil

oldu canim valla ne güzel yazisiyorsunuz haklisin nuray Allahin izniyle hepiniz hamis olur pes pese ne güzel olur ozamanda ben böyleyin sen kac kilo aldin falan filan konusursunuz öptüm sizi unutma kafam biraz karisdi valla benim konumda baska dimi nuray ALLAH SIZI HAYIRLISINILA HAMILE KALIRSINIZ :teytey:

kızlar ben çıkıyorum canalrım öpüyorum sizleri çokçokçokkkkkkk sağolun iyi varsınızzzzzz

berna cım
bizimde ilaçla tedavilerimiz oldu bizim aslında 2005 sonlarında başladı bebek serüvenimiz bir tane talihsiz hamilelik geçirdim o gün bugündür tedavime aksatmadan devam ettim.moralim bozulduğu anlarda oldu ama pes etmedik.sağolsun eşim çok destek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…