nuray mail geldi mi canim simdi konuyu acmak istemiyorum burada:enbuyukkk:ayse sen mi yazıorsun bunları gözlerime inanamıorummm:1shok:
aman massalah hep boyle ol bebegi üzme
sen de iyiki varsın canım
sen hepimizin neşe ve umut kaynagısın seni boyle gorunce uzuluoruz yakışmıor sana ben eski birsenimi istiorum bu kadar da uzulcek bir durum deilki niye bu kadar etkilendin en azından bebek olana kadar kilonu kontrol altında tutcaksın dolayısyla adetini de daha duzenli olcaksın bebek olsun hayırlısyla dogsun yine dogum kontrolhapı içersin sorun yasamazsın birtanem sıkma bu kadar canınıa.s.
dogruuuuuuuuuuuuuu onu atlamısım senin ilacın eşin biz bu kadar yardımcı olabilios idare etcen artık sırnaşık şey
akşama kocişini gorunce keyfin yerine gelir senin eminim bennnnŞeniz
dırımciğim nasılsın biraz daha iyicemisin.korkutma bizi üzme bebişimizi
hehehe aynı benimkiiiii
bebeto gibisin der sen varsın ya bebek der hatta abartıp sabi subyanla evlendim küçücüksün der:roflol::roflol:
Allah eşlerimizden ayırmasınmutluyuz huzurluyuz Allaha sukur aç açıkta da deiliz Allahın takdiri olan bir konu için hiç üzmeyelim birbirimizi yasakkelime zamanı gelince olacak Allahın izniyleee
sağol cnm ya iyi olmaya çalşıyorum iştahım yok öğlen bişey yemedim bi parça böğrek attım şimdide böle midem tuaf oluyo açlıktan
ya açım ama yiyemiiyorum yaaaaaaaa
doktor adetin geçmesini bekleyelim demişti değil mi test için?
hayırlısı bakalım yaa..
aman haaaaaa dırımcığim kendine iyi bakman lazım neden böyle yapıyosun cnm .bak herşey netleşince bebişimizin adı konunca bu yazıları okuyup nekadar karamsarmışım diyeceksin.çok üzüyosun canını valla .akşam olsun eşine kavuş artık anca o senin moralini düzeltebilir.çünkü bakıyom bizi dinlemiyosun arkadaşım:1no2:
ya o minik noktacık minik de olsa bi umut oldu..
inşallah kapak olur eşinin de dediği gibi doktora :)
elacım sen de aşılama ile hamile kalmıştın değil mi?
aman çok sukurr ela valla merak ediorum seniii eee her zaman denk gelmior üçüz annesikac haftalık oldunuz?? kontrole bişi kalmamıs cinsiyetleri ne zman belli olacak acabaa erkekler erkenden belli ediormuş 12.haftada cıkıntı olusuormus
iyim ben de tesekkurler bu ay da tutturamadık malesef 4. ayıma girmiş bulunuoruma.s
oldu canim valla ne güzel yazisiyorsunuz haklisin nuray Allahin izniyle hepiniz hamis olur pes pese ne güzel olur ozamanda ben böyleyin sen kac kilo aldin falan filan konusursunuz öptüm sizi unutma kafam biraz karisdi valla benim konumda baska dimi nuray ALLAH SIZI HAYIRLISINILA HAMILE KALIRSINIZ :teytey:hehehe aynı benimkiiiii
bebeto gibisin der sen varsın ya bebek der hatta abartıp sabi subyanla evlendim küçücüksün der:roflol::roflol:
Allah eşlerimizden ayırmasınmutluyuz huzurluyuz Allaha sukur aç açıkta da deiliz Allahın takdiri olan bir konu için hiç üzmeyelim birbirimizi yasakkelime zamanı gelince olacak Allahın izniyleee
valla dirimciğim eşin pırlanta maşallah
bak sana mutlu olman için bi sebep ..a.s
elacım sen de aşılama ile hamile kalmıştın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?