bekledin ve Allah 3 tane birden verdi çok sukur
baska da cocuk dogurmazsın baska tedavilere paralar dokmezsin hamilelikti dogumdu ugrasmazsın cocukların aynı anda buyur ve cocuk sevgısıne doyarsınızz
ne tarafından baksan cok cok guzel birşey benceeeeee:hooray:
haydiiiiiiiiiiiiiiii kızlar iyi alşamlar bende kaçayım artık bugünki sohbet için bütün arkadaşları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay nuray gülceyim geldi valla ne güzel Allah pes pese versin 3 nü büyütüp gidersin canim yada ücüz ay bir bakalimsırnaşık şey unutma bana mail yaz oldumuya da şimdi bir oglum olsa ikinci de ikiz kızlarım olsa o daha da guzel olur sanırım hehehe
3cocuk mu istiorum noluo bana Allahımmtatlicadiarzu
bakın ne okudummm
Şişmanlık kısırlığa yol açar mı?
Şişmanlık yumurta faaliyetlerini bozabilir. Şişman kişilerde daha çok adet düzensizliği ve polikistik yumurtalık denilen özel bir yumurtlayamama olayı daha sık görülür.
Aynı zamanda son zamanlarda yapılan çalışmalarda kilonun fazla olmasının tüp bebek gebelik oranlarında ciddi bir düşüşe yol açtığı ve bu düşüşün yarı yarıya olduğu bulunmaktadır. Bu bakımdan tüp bebek gibi maddi ve manevi yükü fazla olan tedaviye başlamadan önce kişilerin kilolarına da dikkat etmelerini özellikle önermekteyiz
kist var mı aaaa onu yazmamıssın ya da ben gormemişimmm
kistler varsa yumurtlamamıs olabilirsin neden duzgun aydınlatmadı o zaman dr:uhm: zaten kist olustuysa birsure klomen içmemen gerekir onların atılmasını beklemek gerekir klomen kistleri buyutuor cunku alalaa o zaman nasıl tedavi yapacaklar yumurtlama ilacı olmadan :uhm: ben anlamadım bu işi canım fazla yorum yapmayayımmm
ama gebelik testi nolur nolmaz dıye istemesi gerekior zaten canım eger yoksa adet olamadıysan onu getirtmek için once test yapılması şarta.s
dırım nerdesin ..................
nuray yeni bişi öğrendim klomeni bazı pkolu hastalara veriyorlarmış...
yanı az sayıda kistleşmiş yumurtlaları olanlara klomen veriyormuş dr lar....bunu morgülden öğrendim yumurtaları sayıyolarmış ona göre klomen ve çatlatma yapıyormuş dr....
bakın ne okudummm
Şişmanlık kısırlığa yol açar mı?
Şişmanlık yumurta faaliyetlerini bozabilir. Şişman kişilerde daha çok adet düzensizliği ve polikistik yumurtalık denilen özel bir yumurtlayamama olayı daha sık görülür.
Aynı zamanda son zamanlarda yapılan çalışmalarda kilonun fazla olmasının tüp bebek gebelik oranlarında ciddi bir düşüşe yol açtığı ve bu düşüşün yarı yarıya olduğu bulunmaktadır. Bu bakımdan tüp bebek gibi maddi ve manevi yükü fazla olan tedaviye başlamadan önce kişilerin kilolarına da dikkat etmelerini özellikle önermekteyiz
rep puanları düşmüşte onun için sana sorucaktımbibek ben tv seyrediyom yazarsın
kızlar kayınvalideme bebek için tedavi gördüğümü söylemedim ya o mantar tedavisi biliyor.hehehe bide ben ona doktor korunun dedi dedim görme nasıl kötü oldu,kızım senin sağlığın önemli boşver çocuğu dedi üzüldüm ya yalan konuştuğum için ama doğru söyleseydim hadi hadi ne zaman ilaca başlanacak ne zaman tutacak benim oğluma niye 2.test yapılıyor falan diyecek diye yalan söyledim.sizce günaha girmiş olurmuyum ya ben yalancı oldum yavrum yüzünden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?