Aysonu Kizlari 2008

yaaaa bensiz nasıl buluşursunuz bende geliceeeemmm..

üffff :çok üzgünüm:

tasfiye yaz gülüm yüzde 50 indirim yazzzzz bak nasıl geliniyoooooo

yaaaaaaa kızlar böye konuşuyosunuz ço özeniyom kahvaltı falan.benim gelişim zor yaaaaaaa keşke kadıköy olaydı.kocişe desmki benim canım bakırköye gitmeyi aşerdi yermi acaba

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Mira Taki Getircek 10 Ytl Ile 50 Ytl Arasinda Herkessssssssss Alacak Heeeeeeeee

kız masraf etme o parayla gümüş alırsın:dance:
börek yapıcanya onu yeriz çayla
hatta ben termosa çay demlerim:roflol:hi hooo haaa haaaaaaa

AAAAAAA börek açamam boşverrrrrrrr diyette olacaz lenn dıtttttt
sanane yaww ben ısmarlayacam takıda alacam ama şöle 15 20 ytl takı ayarla bana kızla çok samimi değiliz

yaaaaaaa kızlar böye konuşuyosunuz ço özeniyom kahvaltı falan.benim gelişim zor yaaaaaaa keşke kadıköy olaydı.kocişe desmki benim canım bakırköye gitmeyi aşerdi yermi acaba

yer yer kızım hamiş değilmisin söle bi dediğini iki etmez olmaz de naz yap canım yaaaaaaaaa gel izinde al işyerinden:1closedeyes:

kızlar ben kaçıyorum temizlik yapacam daha ütüm var yemek yapcam yapcamda yapcam offfffffff temizlik yapmaktan nefret ediyorum zengin olmak istiyommmmmmmmmmmm:)))))))))

kızım haa kadıköy ha bakırköy yaaa
d. otobüsü ileeeeee kaç dk
dırım kaç dk dır kız
yeniyaşam adın ne senin yaaa
bak buluşuruz senle k.köyde beraber geçeriz

kıslar kasıklarım tam adet oalcakmışım gibi ağrıyo belimde ağrıyo hemen tuvalete uçayım belki oldum heheheee

aaaaaaaa mira ben gaziosmanpaşadayım unuttum cevap vermedim kusura bakma tamammı.bide size kelebek yolladım sanırım inşallah doğru yapmışımdır:)

kızım haa kadıköy ha bakırköy yaaa
d. otobüsü ileeeeee kaç dk
dırım kaç dk dır kız
yeniyaşam adın ne senin yaaa
bak buluşuruz senle k.köyde beraber geçeriz

esra cnm benim ben biraz yağ yapmaya başlayayım inş izin verir yoksa benim için yer önemli değil ben 3 sene d.otob.karşıya geçtim geldim 40 dk sürüyo biliyoruma.s

AAAAAAA börek açamam boşverrrrrrrr diyette olacaz lenn dıtttttt
sanane yaww ben ısmarlayacam takıda alacam ama şöle 15 20 ytl takı ayarla bana kızla çok samimi değiliz

hiç şansın yok:mymeka:2 şubata kadar hamiş olursam o börek yapılacakklava:banane senin rejiminden tombul teneke ben yerim kızımlaa:icecream:
he he he:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…