Aysonu Kizlari 2008

kızım haa kadıköy ha bakırköy yaaa
d. otobüsü ileeeeee kaç dk
dırım kaç dk dır kız
yeniyaşam adın ne senin yaaa
bak buluşuruz senle k.köyde beraber geçeriz

15dk.cnm yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww kocana kadıköye gidiyom de yeni yaşam karşıya geç teftişmi yapacak hehee

hiç şansın yok:mymeka:2 şubata kadar hamiş olursam o börek yapılacakklava:banane senin rejiminden tombul teneke ben yerim kızımlaa:icecream:
he he he:dance:

bana tombul teneke demesenağlamasenağlama

yaaaaaaa o gün gelsin açacam ama sna değil almişeeeeeeeeeeeeee

yokmu ist akraban
illaki vardır
kocan seni yollasın uçakla
koskoca dr
hafta sonu gel
nikahada gelirsin bizle
kocana deki moralim bozukya hava değişikliği istiyommmmmma.s

ya dırımım gelirdim ama bizimde acil bi düğün çıktı 2 hafta sonra... ancak hazırlıkları bitirirz. kaynım kız kaçırdı onunla uğraşıcaz şimdi..

üff yaaaa.. olsun kızlar benim yerime de eğlenin. hepinizi çok merak ediyorum aslında. resim çekin bari... bizde gezmiş kadar oluruz.

Selam Arkadaşlarr

Ben çok Fena Grip Oluyorum Ne Yapacağim Bana Bi Fikir Ilaç Kullanmami Istemiyor Doktorum Ihlamur Içe Içe Ağaç çikacak Içimde

esra cnm benim ben biraz yağ yapmaya başlayayım inş izin verir yoksa benim için yer önemli değil ben 3 sene d.otob.karşıya geçtim geldim 40 dk sürüyo biliyoruma.s

esraaa dırım 15 dk diyo kızzzzzz
bizden haberi varmı
önce almiş in videosunu gösteriyosun
kocan ona konsantre olmuş ağzı açık seyrederken 2 şubatta gelicekler ama sen izin vermezsinki gideyim dersin.senağlamaaynı küçük ceylan gb.hemde b.köy de mudo da dersin.oda git cnm git der.:dance:

güzeller nasılsınız merak etmişsinizdir tahmin edebiliyorum da
klavyeme kahve döktüm pc servisde bana da geçici pc verdiler
çok ama çok özledim
siz olmayınca çok yalnız hissettim kendimi ben
ben sizi çok ama çok seviyorum

kızlar yeni bir doktor buldum da bugün doktora gidicem dua edin ne olur iyi bi doktor olsun yeniden doktor değiştirmek istemiyorum

cimbom ben 2 gün rötarlı geliyom
2 şubat b.köy de buluşuyoz sonra inş. nikah a geliyooooozzzzzzzzzzzzzzz:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…