Aysonu Kizlari 2008

dırımım çok haklısın da lap topa kahve döktüm uff oldu gülüm
şimdi serviste servistekiler tanıdık olduğundan yedek verdiler çok şükür emanet pc kullanıyom şu an onun için yazamadım bitanem
af diliyorum sendennnnnnnnnnnnnn

canım doktorun dün bize dediğine göre ;
bu bhcg değeri yalnızca hamileliği kanıtlamak için değil
hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerlediğini, bebeğin eşi denen plesantanın sağlıkla oluştuğunu gösteriyormuş yani sağlıklı bir gebeliği bu hormonu ölçerek anlıyorlarmış
çok alçak ya da aşırı yüksek olması dış gebelik ya da molar gebelik riskini gösterebilir dedi
doktorun açıklaması bu
benim sonuç da 1600 normal değerler 3000 i de görünce bi daha test yapmıyacağız dedi bana

bir arkadaş böyle (bana değil)yazdııı eee benim kii düşük müü yaniiiiii üffffffffff üfffffffffffffffff normalde 3 4 haftalık bir bebek 1000 1600 falan oluyormuşş bu bayan 4 haftalıkmışş degeri 1600

ozaman benimm kaç haftaa 1 veya 2 haftamıı degerimm 721,50 çıktı of offfffff

ne dedi doktor cnm okudum ama ben doktor buldum gidecen demeni sonra gideceksin sandımmmmmmmm

aman her zamanki sözler git adetini 3;4 üncü günü gel sıkıldım artık offffffffffffff offffffffffff hep aynı teraneler gidince gine hormon testi istedi fsh e2 yaptırıp yanıma gel dedi sonrada kistim yok sa eğer klomen vercekmiş sıkıldım artık yardım et bana allahım sabrımı bol ver senağlama

bu dediklerini biliyom ben sabahdan bahsediyom girdin kaçtın hemen
ne yaptın nasılsın?adet oldunmu?

fakelove nasılsın cnm benim ya
dr ne dedi bitanem

iyiyim canım beni hep aynı şeyler işte gittim adetin 3;4 üncü günü gel fsh e2 hormonlarını yaptır bana gel dedi yumurtalıklara bakıcak kist yoksa klomen verecekmiş offff çok sıkıcı ben kesin düzenli olmucam gine gecikicek sıkıldım artık bekle bekleye bilirsen sen nasılsın canım

sabırrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrr:1hug::içelim:

Şeniz
cnm hiç hamiş kalmadımki yaaa nasıl ayrdımcı oalyım lütfen germe kendini ya lütfen ........anormal bişey olsa doktorun derdi sana yaaaaaaaaaaŞeniz

Şeniz

cnm hiç hamiş kalmadımki yaaa nasıl ayrdımcı oalyım lütfen germe kendini ya lütfen ........anormal bişey olsa doktorun derdi sana yaaaaaaaaaaŞeniz

SAĞOL CANIM NE YAPARSIN İNSAN KORKUYORRRR :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: HAMİLEYİM FAKAT SEVİNEMİYORUM BİLEEEE ALLAHIM YAA HAYIRLISI İLE Bİ GÖRSEMM BEBEĞİMİİ

SAĞOL CANIM NE YAPARSIN İNSAN KORKUYORRRR :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: HAMİLEYİM FAKAT SEVİNEMİYORUM BİLEEEE ALLAHIM YAA HAYIRLISI İLE Bİ GÖRSEMM BEBEĞİMİİ

bak aşılma olcağın zaman sen hamile kaldın rabbim seni bu külfete bu sıkıntıya sokmadan nasip etti verdi demekki bunda bir hayır var .......o yüzden bence hiç korkma allah sana onu nasip etti ya sağlıcaklada kucağına vermeyi nasip eder inş.......ne olursa olsun rabbim hayırlısını verir ..........:1hug:

dırımım ben adet oldum bitanem
bugün 3.gün çok çok iyiyim
nedendir bilmem bi keyif var bende
hele hele bu hamiş haberlerini alınca değmeyin keyfime

ah bernam ah bi de sen versen o müjdeyi dünya güzeli

45 dk sonra falan çıkıcam kuzenimin kınası var bugün
gidip hazırlanayım canlar

miram nerdesin nasılsın tatlışkom

bu arada buluşma günü 2 şubat olmuş
çok sevindim ama biliyonuz ben gelemem
ama sizi mutlaka ve mutlaka saat 16.15 deki bahçelievlerdeki kardeşimin nikahına bekliyon canlar
dırımım sana da özelden cep vereyim bitanem bi sn hemencik bekle gülüm

cimbommm kınada ağlama kız sakın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üzme kendini
yada kına bahanesi ile ağla gitsin

dırımım ben adet oldum bitanem
bugün 3.gün çok çok iyiyim
nedendir bilmem bi keyif var bende
hele hele bu hamiş haberlerini alınca değmeyin keyfime

ah bernam ah bi de sen versen o müjdeyi dünya güzeli

sen oldunmu yaaaaaaaaa ben olamadım yine bel ağrısından öleceğim ama adette dair bişey yok kisttimde yok allahım yaaaaaaaaaaa

ben hiç adet olamayacam artık umudum kalmadı:çok üzgünüm:

aaaa 3 de değilmi nikah
ben o saatten sonra dönememki korkarımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ülen bombom yırttın yine hani öteki tarihde gelmeseydin yerdik seni ama nikah günü sana yaradı valla:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…