Aysonu Kizlari 2008

sen oldunmu yaaaaaaaaa ben olamadım yine bel ağrısından öleceğim ama adette dair bişey yok kisttimde yok allahım yaaaaaaaaaaa

ben hiç adet olamayacam artık umudum kalmadı:çok üzgünüm:

ya ne kisti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
sen ne laftan anlamaz bir baaayaaannnnsın yaaaaaa:mymeka:

haklısın dırımımı valla
yok aslında riskliydi eşimden dolayı ama
sizi sevdi ve izin verdi biliyon ya
hay allah sen 2 sinde gidemicen ki ne olucak dedi
ben şok tabi olsun hayatım ben gidemiyom ama onlar geliyor dedim sonra o şok oldu
delisiniz siz valla dedi

senin o kocanıııı varyaaaaaaaaaaklava:klava:

hayırlısıyla bi geliyimde belkim dönmemmmmmmCADIARZUbaşınıza ekşirim
he he hesırnaşık şey

kapım terasım sonuna kadar açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk başımın üsütüde açık hee gel ben seni pamuklara sararım askım benim:1hug:

ay ben kınada çok ağlarım ne yapcaz ya
kardeşim de evleniyor ya ama o kına gecesi yapmıyor pek bi soysetedir kardeşim

ya ne kisti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
sen ne laftan anlamaz bir baaayaaannnnsın yaaaaaa:mymeka:

ya diyom işte kist vs.yok neden gelmedi şimdi bu adet bugün beni verem ediyo içimdeki kurt beni tüketiyo......belimin ağrısından ölüyom ben yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

almiş hnm gelir birazdan pek bi nazlı oldu küçük hnm
mızmız

yaaaaaaaaa tek çocuk olacak tabiiiiiiiiii alla alla kardeş gelince kıskanmasın yaa ne kadar istesede kıskancak biliyon diimii ben 7 yaşındaydım kardeşim olduğunda çok kıskandımmmmm

yaaaaaaaaa tek çocuk olacak tabiiiiiiiiii alla alla kardeş gelince kıskanmasın yaa ne kadar istesede kıskancak biliyon diimii ben 7 yaşındaydım kardeşim olduğunda çok kıskandımmmmm

aman nede olsa kardeşi falan yok kıskanacak sebepte yoksırnaşık şey
öyle bir ihtimalde yokkkkkkksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…