neyse ben kürkünü neyyyn giyerim halamın
görgüsüzler flimi vardıya ordaki gb:dance:
miracım nasılsın işlerin nasıl gidiyor
bende banu alkan modeli gelirim artık tüylü müylü
dimi my darlingsengözlerimebaksanab:dilcikar:yerimseniben
huhuuuuuuuuuuu ben geldim bacılarrrrrr
aman nede olsa kardeşi falan yok kıskanacak sebepte yoksırnaşık şey
öyle bir ihtimalde yokkkkkkksırnaşık şey
kızlar siz buluşucaz falan diyosunuzya siz dedikçe ben çatlıyorum burdaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: imdattttttttt:sm_confused:
nasıl ihtimal yok beeeeeeeeeee almişi leyleklermi getirdi
almişi geitren kardeşide getirir oda sana kapak olur sırnaşık şey
Slm Naberrr Yaa 15 Ocaktaki Kan Testi 178,08 Di Bungkü 721,50 çikti Dr Geç Döllenme Olabilir Diyoooo Senceee Kaç Haftalikk Normelde 4 Falan Ama Geçse 3 Falan Oluyorr Sanirimmm
sen nereye kayboldun bakıyım
geçiyonmu sen benle bakırköyeeeeee:mymeka:
iyisiniz allah bozmasın hayırlı kazançlar
iyisiniz allah bozmasın hayırlı kazançlar
kızlar siz buluşucaz falan diyosunuzya siz dedikçe ben çatlıyorum burdaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: imdattttttttt:sm_confused:
inşallah cnm benim ben sana en kısa zamanda haber vericem bu haftayı bir atlatalım kocişide kandırmam lazım belkide insafa gelirde derki ben bırakırım o zaman süper olurrrrrrrrr:sm_cool:.bizim ofis bugün kalabalık ödemeler var uuuuuuuuuuuu bir yığın insan
len zati 1 hafta kaldı beeeeeeeeeesırnaşık şey
annn ist para olayı var demekki:dance:denizli de yoktatlicadiarzuunuttuk para nedir neye benzer:dance:
aaaaaaaaaaaaaa ayşe yine başlamış karamsarlığa.gııııııııııııııı sen değilmiydin dün dırıme nasihat eden hatta bizi şaşırtan ne oldu gene bacım .negüzel işte bak herşey yolunda .gülümmmmmmmmmmm bak bende hamileyim ama bienim içinde kafaya takarsam birsürüüüüüüüüüü risk var ama kafayı yemek istemiyorum bunları düşünerek.biz elimşizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?