evet okudum şimdi söylediğin sayfaları canım
inşallah arkadaşlarının dediği gibi gebeliktir.
yoksa da mücadele canımmm
hepimiz bu yolun yolcusuyuz canım
nuray mailini bekliyorum canim bana aciklama yaparmisin özlembayin dedigi dogrumu yumurtlama...........tum bebekler guselllllllll:asigim:
hicran ne zaman gelir acaba 1 saat daha takılabilirm sonra kaçmam lazım bilgisayar acıkken iş yapamıorum aklım burda kalıor işi bırakıp geri oturuorum hehehe
insAllah nuraycigim kisa zamanda hamile kalirsin Allah olmayanlara versin aminoyledir bebek gibi hassastır düşüncelidir... aşkım benim yaa:1rolleyes:Şeniz:dance:
çok istior çok özeniorr e yaşı da çoktan geldi
ona bir bebek versem nasıl mutlu olcagını biliorum ve en kısa zamanda olmasını diliorumm:çok üzgünüm:
ozaman ben tekrar o sayfalari göz gecireyim canim unutmusumdur pardon ama lütfen takvimi gönderirmisin senden en son ricam bencede yeter ve artik kimseyi dinmeyeceyim:1no2:ezgin mail geldi okudum daraldım artık bu konudan yazacagım herseyi yazmıstım o sayfalara zaten
ekstra soyleneck bişi yok canım
hem zaten 3.yü bile kesin yapacam demiorsun neden bu kadar takıosun kafana hele bir bebeğini buyut yahuuuuuuuukafamçokkarıştı
gecmis olsun Allah sifa versin:çok üzgünüm:biliyorum benden bıktınız ama belim çok ağrıyo aynı aşılma olduğumdaki gibi yaa:çok üzgünüm:
merhaba kızlar ben yine geldim
gel bakim kayıp seni hadiiiiiiiiiiiiiiii neredeydin sennnnnnnnnnnnklava:
kız doktora gidicem diye yazmıştım ya valla başka suçum yokkkkkkkkkkkk:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?