Aysonu Kizlari 2008

hicrancımmmmmmmmmmmmmmmmmm ayşecimmmmmmmmmmmmmm çok sevindim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah tamamınıa erdirsin inşallah.dualarım sizinleeeeeee tüm anne adaylarınaaaaaaaaaa

evet okudum şimdi söylediğin sayfaları canım
inşallah arkadaşlarının dediği gibi gebeliktir.

yoksa da mücadele canımmm
hepimiz bu yolun yolcusuyuz canım

evet cnm haklısın bizde başladık mücadeleye zaten c.tesi diyetisyene gideceğim önce bir adet olsam daha iyi olacak ama bekliyommmmmmmmm işteeee

tum bebekler guselllllllll:asigim:

hicran ne zaman gelir acaba 1 saat daha takılabilirm sonra kaçmam lazım bilgisayar acıkken iş yapamıorum aklım burda kalıor işi bırakıp geri oturuorum hehehe
nuray mailini bekliyorum canim bana aciklama yaparmisin özlembayin dedigi dogrumu yumurtlama...........

insAllah nuraycigim kisa zamanda hamile kalirsin Allah olmayanlara versin amin

:çok üzgünüm:biliyorum benden bıktınız ama belim çok ağrıyo aynı aşılma olduğumdaki gibi yaa:çok üzgünüm:

ozaman ben tekrar o sayfalari göz gecireyim canim unutmusumdur pardon ama lütfen takvimi gönderirmisin senden en son ricam bencede yeter ve artik kimseyi dinmeyeceyim:1no2:

dırımım yazdıklarını okuyunca dr un söylediklerini içim burkuldu gülüm ama hiç üzülme tatlı cadımhepsi geçicek bitanem o minicik umuduna sarıl allah çok büyük bitanem hiç belli olmaz geçmişte ne mucizeler olmuş

hicranım canım gülüm benim çok çok sevinidim dünyalar tatlısı arkadaşım benim
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım benim

allahım benim için içinden geçirdiğini de kabul eder inşallah ya
hepimiz için allahım herkes için
herkes meleklerine bir an önce kavuşur inşallah

nuraycım fıstık nasılsın
ben adet oldum nihayet ama bu sefer iyiyim maşallah
bi de kimse darılmasın ama
konu her ne olursa olsun kimsenin seni üzüp bu kadar sıkıştırmasına izin verme çok ayıp gerçekten bu kadar da olmaz hiç mi bizim çektiklerimizi okuyup kendi hallerine şükretmezler çok ayıp şiddetle kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…