cnm benim anlıyorum seni hemde çokkkkkkkkkkkkkkk.inan dua ediyom bol bol sakın yanlış anlama beni emi canım
canım doktorun dün bize dediğine göre ;
bu bhcg değeri yalnızca hamileliği kanıtlamak için değil
hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerlediğini, bebeğin eşi denen plesantanın sağlıkla oluştuğunu gösteriyormuş yani sağlıklı bir gebeliği bu hormonu ölçerek anlıyorlarmış
çok alçak ya da aşırı yüksek olması dış gebelik ya da molar gebelik riskini gösterebilir dedi
doktorun açıklaması bu
benim sonuç da 1600 normal değerler 3000 i de görünce bi daha test yapmıyacağız dedi bana
bir arkadaş böyle (bana değil)yazdııı eee benim kii düşük müü yaniiiiii üffffffffff üfffffffffffffffff normalde 3 4 haftalık bir bebek 1000 1600 falan oluyormuşş bu bayan 4 haftalıkmışş degeri 1600
ozaman benimm kaç haftaa 1 veya 2 haftamıı degerimm 721,50 çıktı of offfffff
aman her zamanki sözler git adetini 3;4 üncü günü gel sıkıldım artık offffffffffffff offffffffffff hep aynı teraneler gidince gine hormon testi istedi fsh e2 yaptırıp yanıma gel dedi sonrada kistim yok sa eğer klomen vercekmiş sıkıldım artık yardım et bana allahım sabrımı bol ver senağlama
SAĞOL CANIM NE YAPARSIN İNSAN KORKUYORRRR :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: HAMİLEYİM FAKAT SEVİNEMİYORUM BİLEEEE ALLAHIM YAA HAYIRLISI İLE Bİ GÖRSEMM BEBEĞİMİİ
geliyor şimdi beş kardeş aman yormiyim kendimi hamiş hamiş fırlattım sana oklavayı uzat poponuuuklava: klava:
dırımım sana mail attım bakarmısın bi maillerine
miram nuraycım bernacım size de attım canlarım
şşşşşşşşşşşşşşttttttt isyan yok isyan yokkkk gelmiyim oraya bak yorma beniiiklava: klava: klava: yicen şimdi köteğiiii korkudan bebiş bile gelcek hemen :roflol:
Kizlar Işim çikti Yazamadim Ve çikiyorum Hala Adet Olmadim Son Gelişme Bu Yarin Sabahdan Giremeyecem Diyetisyene Gidecem Geldiğimde Hemen Oturur Size Bilgi Veririm öpüldünüz Iyi H.sonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?