Aysonu Kizlari 2008

Kizzzzzzz Mira Kime Isteyeceksiniz Cnm Kizi

Birde Esra Benim Belim çok Ağriyo Aci çekiyom Onda öle Dedim Artik Sikilmak üzülmek Fayda Etmiyo Her Olmayan Ayda önümüze Bakacazzzzz

miracım görüşürüz can can
almişi kocaman öp bitanesi

allahım o nasıl bi olaydır yarabbim
esmanın yazısını okudum iğrenç söyliyecek bir şey bulamıyorum

yeniyaşam yada esra aramıza hoşgeldin cnm
ben cimbomlu yada dilek nasıl istersen yani
cnm yürekten kutluyorum seni allah analı babalı büyütsün bitanem
darısı başımıza inşallah aman hamişlerimiz çoğaldı kızlar onların dualarıyla inşallah bizde en kısa sürede hamiş kalıcaz
inşallah yarabbim inşallah

kız ayşe stres yapma bebişi üzüyon bak geldiğine pişman etme çocuğuu :roflol::roflol: herkesin değeri aynı olmaz canım yaaa ikizi var geç döllenmesi var bünye farkı var anacım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun yawwww

şşşşşşşşşşşşşşttttttt isyan yok isyan yokkkk gelmiyim oraya bak yorma beniii klava:klava:klava: yicen şimdi köteğiiii korkudan bebiş bile gelcek hemen :roflol:

hicrancım gülüm
tüm kalbimle tebrik ediyom seni canımım içi
nasıl sevinçliyim bilemezsin
canım inşallah benim için kalbinden geçenlerde olur bitanem

ama sen çok emek verdin
sen bu meleği çok ama çok hakettin
bi de bernam canım ya önce bernam sonra da bizler inşallah

ya berna nerde kaldı onun 14.günü diilmiydi bugün yaaa yapsaydı testi keşkemde oda müjde vereydi bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben çıkıyorum güzel arkadaşlarım
yarın görüşürüz inşallah
kendinize iyi bakın hamişler minik meleklerine çok çok iyi baksın

Kizlar Işim çikti Yazamadim Ve çikiyorum Hala Adet Olmadim Son Gelişme Bu Yarin Sabahdan Giremeyecem Diyetisyene Gidecem Geldiğimde Hemen Oturur Size Bilgi Veririm öpüldünüz Iyi H.sonlari

şşşşşşşşşşşşşşttttttt isyan yok isyan yokkkk gelmiyim oraya bak yorma beniii klava:klava:klava: yicen şimdi köteğiiii korkudan bebiş bile gelcek hemen :roflol:

merhaba canım öyle haklısın ama yinede sıkıldım dövme beni beni döversen benişine kötü örnek olursun:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…