kız durrr nereye hemen öle bakalım bebişmi geliyor adetmi sonra gidersin diyetisyeneeeeee
merhaba canım öyle haklısın ama yinede sıkıldım dövme beni beni döversen benişine kötü örnek olursun:1rolleyes:
kızlarrrrrrrrrr hu hu bende kaçıyom artıkın hadi iyi akşamlar hoş sohbetler size
doğru sölüyon ama ee sende rahat dur be bacım öleee kötü düşüncelerden sıyrılll kapa gözleriniii kapa kapa bakma öle kapaaa hah öle işte şimdiiii kendini 2 yıl sonrada düşün accayip bi hazırlık yapıyorsun eşin eve geliyor elinde kocca bir pastayla elinden alıyon mutfağa gidiyon dolaba koyduktan sonra su içeyim derken elinden bardak düşüyorrrr annen içerden sesleniyor gözün körolmasın kız çocuğu uyandırdın aaaa meğer doğum günü yapmıyormuymuşsun çocuğuna eeeee ileriyi görmek lazımmm bebeğinin 1.yaş günü şimdiden kutlu olsun bunu hatırla o günü emiiiiiiii
oldu canim benim seni sikintiya sokmak istemiyorum özür dilerim valla sirf bana yumurtlama gününde iliski olursa erkek olmasi daha mi yüksek canim ve 2-3 gün öncesi kiz mi dogrumu???şutarafagittison ricam dedigin 4. ve 5. yılki takvimler biraz ayıp olmuor mu artık:1no2:
son ricam diye diye 3 senelık yazdım zaten ve kimseye ayırmadgm zamanı sana ayırdım dünya kadar sorunu cevapladım şimdi de 4-5 sene sonrasını dert edinion be guzelim ben kimseyi memnun edemeyecem istemenin sonu yok bunu anladım:çok üzgünüm:
hele o gunlere bir sağ cıkalım yaa hem belki yaparım diorsun yapacam da demiosun lutfen beni strese sokma sıkıstırma hadi daha gelmedi diyerek..fırsatım olursa yine yapar yollarım ben zatenbenneyaptımki
ay canim benim kusuruma bakma bende eger ücüncüyü yaparsam degisik olmasi icin arastirma yapayim diyorum ama sana hep sormaliyim sen bilgilisin ve yumurtlama günü erkek biraz kafami karisdirdi doktorumda demisdi cünkü??yoksa ben babychoice yapacakdim sana soruyorum zamanin bulursan bana yaz o.k seni sikmak istemiyorum seninde kendin icin düsüncülerin var Allah versin insAllah yakinda cok ama cok sevinirim valla sen benim icin bir kardes gibisin iyi geceler bye bye:teytey:ezgin bunlar sadece ıhtımali arttırıormuş ama asla guvenilir yontem deil tutmadıgını veya tam aksini iddia edenler de var
dedigim gibi bos zamanımda mail atarım ben yeterki beni sıkıstırmayerimseniben
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN.YENİBİRGÜN YENİ UMUTLAR DEMEK HERKESŞİN UMUDU YANINDA OLSUN HAHİ BAKALIM HOŞ SOHBETLER:teytey::teytey::teytey:
günaydınn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
cnm günaydın nasılsın bebeişimiz nasıl?
kocişi ikna ettinmi:uhm:Yada çalışmlara başladınmı ikna turlarına yani:roflol:
günaydınn arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
HOŞGELDİNİZ CANLAR.BEBİŞİM Yİ AMA ÇOK ZORLUYO BENİ SANCI YAPIYOOO.KOCİŞLE AKŞAM KONUŞTUM BİRAZ YAĞĞĞĞĞ BİRAZ BALLLL EE TABİ
İLGİLENEMEDİK BU ARALAR:roflol:
HALEDİCEM İNŞALLAH YANİ DİLERİM HALLEDERİM :enbuyukkk:
NBR CANİM NASILSIN BEBİŞMİ DESEM BEBİŞLERMİ DESEM NASILSIN VARMI BİR GELİŞME KEYFİN NASILSIN.SÜPERSİN BOMBA GİBİSİN DİMİ ARKADAŞIM HIIIIIIIIklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?