günaydın şekerlerimmm nasılsınız yeni anneler selamlarrr
günaydın şekerlerimmm nasılsınız yeni anneler selamlarrr
kızlar şimdi diyetisyenle konuştum benim hastalığımda kilo vermenın çok zor olduğunu ve daha öncede 2 kere diyet yaptığım için bu işimizi dah açok zor layacağını metomolizmenın daha zor çalışcağını söyledi...ama gelip bir bakmasını o kilo vermeme yardımcı olurken kadındoğum uzmanının da hormonlarımı dengeye sokması gerektiğini söyledi,tabi sporun şart olduğunu aksi halde çok zor olabileceğini söyledi ve ben hala adet olmadım biliyorum daha öncede gecikmeler oldu ama bu sefer kit olmadığını kendi gözlerimle gördüm rahimde kan birikmeside yoktu .....ve hala beyaz jel gibi olan akıntım devam ediyor belim ağrıyo ve bugün ısımı ölçtüm 36.2 olan ısım
36.5 olmuşş ...............dün çok mutlu oldum içimde hala bir sevinç var bu içimdeki heycan mutsuzlukla son bulmasın
buradayız cnm kalbini ferah tut ne olursunnnnn.umudunu kaybetme .biliyorum aklın hep sabit biryere takılı doğalda ama biraz dağıt aklını hadi başka şeylerden konuşalım kendini anlat ?ne yaparsın ne edersin nasıl yaşarsın anlat cnm muhabbet edelim
iyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hicran şimdi öğredim yaa ne demek bilgisayar yok yaaa valla hamiş kalan kaçıyoo olmuyo böle ben ekmeğimi bilgisayar başında kazanıyorum ne olacka hamiş kalsam şimdi adam iştenmi alcak beni .....:1no2:klava:
kızlar çok mutlu oldum bu aksam o kadar güsel bişeyki benim için ....
bugün eşim maaş alacaktı ama bu ay zam ayı ve zam bekliyoruz ....
ama birtürlü patronu maaşları veremedi aslında 2 gün önce idi ama çekimleri vs.varmış gelip veremedi bende sabahtan beri soruyorum...
ama yok dedi eşim almadım dedi biz çok zam beklemiyoruz eşim hatta birsen ne yaparız az olursa zam dedi bende ne olacak adamın o kadar iyiliği var olsun bu yaştan sonra konumu vs.bırakıp nereye dedim çocuk değilsin dedi ne gelse razıydık yani...içimden dedimki allahım eğer zam güselse ben hamişim ama değilse bu nokta bebek değil dedim ve eşimmmmmmmmm %25 zam almıi eşimin maaşı için çok iyi bir rakamöle sevindimki bu demek oluyoki borçlarımız çok hızlı bitecek ve eğer hamişsem bebeğim kısmeti, ile geldi bilee bu kadar sıkıntının içinde bu harikaa süprizzzzzzzzzzzz çok güsellllllllll olduuu Şeniz
güüüünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?