güüüünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr
kızlar içimde tarifi mümkün olmayan bir sevinç var yaa allahım hayır etsin
kızlar içimde tarifi mümkün olmayan bir sevinç var yaa allahım hayır etsin
Ooo Anne Adayimizzz Gelmişşş Günaydinnnn Ohh Yat Valla Ben Işteyimm 8 De Kaltikkk Bizzz Bebişimleee
günaydın güsel annem yaww bu hatunlar bana yamıyo sen yaz bari
Amin Inşallah Canim Sen Ben Ve üm Anne Adaylari Bebişlerini Sağlik Li Bir şekilde Kucaklarina Alirlarr Allahin Izniyle
HAYIRLISI CANIMM DAHA ADET OLMADIN DEMİİİİ
dırım kız akıntın ne alemde hala şeffaf mı
hicran nasılsın kuzucum neler hissediyorsunuz ayşe ve hicrannnn ben hala anlayamadım desem yeri:)
hicran nasılsın kuzucum neler hissediyorsunuz ayşe ve hicrannnn ben hala anlayamadım desem yeri:)
ya kızlar temizlik yapmam lazım ama canım istemiyo yaaa böle aylaklık yapasım varrr zaten üsütn körü bişeyyapacaktım geç yaprım artıkk....
hala bel ağrım var .........
kızlar hergece yatarken allahıma dua ediyorum allahım hamişem bana beyaz yada yeşil göster diye bu gece rüyamda beyaz tül görüdm birde iki tane pasta vardı biri beyaz pasta biri çikolatalı pasta hehehe offf beklemek ne kadar zorr yaa cesarette yok gidip test yaptırayım
ya kızlar temizlik yapmam lazım ama canım istemiyo yaaa böle aylaklık yapasım varrr zaten üsütn körü bişeyyapacaktım geç yaprım artıkk....
hala bel ağrım var .........
kızlar hergece yatarken allahıma dua ediyorum allahım hamişem bana beyaz yada yeşil göster diye bu gece rüyamda beyaz tül görüdm birde iki tane pasta vardı biri beyaz pasta biri çikolatalı pasta hehehe offf beklemek ne kadar zorr yaa cesarette yok gidip test yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?