Aysonu Kizlari 2008

Ooo Anne Adayimizzz Gelmişşş Günaydinnnn Ohh Yat Valla Ben Işteyimm 8 De Kaltikkk Bizzz Bebişimleee

ahhh canımmm o günleri ben azmı yaşadımmm 2007 şubattan beri ev kadını oldum ben .dile kolay tam 12 yıldır çalışıyom ben yawwww eee emeklilik vakti gelmiştiiii ben erken hayata atıldım dırım gibi 18 de evlendim 19 da kızımı kucağıma aldımmm allah nasip ederse şimdi karnımdaki bebişimi kucağıma alcammmmmm

Amin Inşallah Canim Sen Ben Ve üm Anne Adaylari Bebişlerini Sağlik Li Bir şekilde Kucaklarina Alirlarr Allahin Izniyle

hicran nasılsın kuzucum neler hissediyorsunuz ayşe ve hicrannnn ben hala anlayamadım desem yeri:)

HEHEHE HAMİŞ OLDUĞUNU MU KIZZ ANLAMADINN VALLA SORMA NE ZAMAN BEBEĞİMİ GÖRÜRSEM KALBİNİ DUYARSAM O ZAMAN ANLAYACAM SANIRIMMM YAA ALLAHIMA ŞÜKÜRRRLER OLSUNNN ANNEYİZZZ ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSNNN

ya kızlar temizlik yapmam lazım ama canım istemiyo yaaa böle aylaklık yapasım varrr zaten üsütn körü bişeyyapacaktım geç yaprım artıkk....
hala bel ağrım var .........

kızlar hergece yatarken allahıma dua ediyorum allahım hamişem bana beyaz yada yeşil göster diye bu gece rüyamda beyaz tül görüdm birde iki tane pasta vardı biri beyaz pasta biri çikolatalı pasta hehehe offf beklemek ne kadar zorr yaa cesarette yok gidip test yaptırayım

hicran nasılsın kuzucum neler hissediyorsunuz ayşe ve hicrannnn ben hala anlayamadım desem yeri:)

canım ben mide bulantıları ve bel ağrıları bide yatarken sağa sola yatamıyom sırt üstü yatıcam ancak karnım ağrıyo sırt üstü yatmazsam neden bilmem valla bende pek anlamış diilim haniii hala şoktayım desem yeridir...

bencede test yaptır canım yaaa hemen öğrenelim koşşşşş bugün yaptır haber ver hemen müjdeeeeeeeeee diye aç başlığıııııııa.s.

ohhhh hamişler hamiş muhabbeti yapıyo ohhhhhhhhhhhhhhhhhh nerede bu miraa yaaaaaaaaaaaaaaaa

aşkum testi ne zaman yaptırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…