Aysonu Kizlari 2008

VALLA AYNILARI BENDE DE VARR CANIM SORMAAAA VEE ÇOKK AÇIKIOMMMMM

kızlar ilaç saatim benim ben kaçtımmm sonra gene geliremmm kendinize iyi bakın
dırım kısss ben dönene kadar testi yap sonuç göreyim sonuççççççççççç

bu arada bernaya ulaşan varmııı ya bu kıs test yapmadımı daha

kızlar ben testi 4 gün geçsin o vakit yaptırcam canlarım birekre daha böle adetim 4 gün geçti 2 gün bişey yoktu 3 gün leke gelmeye başlamıştı 4 gün söküldüm 4 güne kadar hiç bir leke dahi gelmezse hemen testimi yaptırcam çünki diyetisyene gidecem zaten ...yolumu çizmem lazım .......

hala belim ağrıyo ama göğüslerim acımıyo yaa sadece kaşınıyolar o kadar....hamişlikte en büyük belirti göğüs hassasiyeti ama bende yok gerçi 4 aylık hamiş arkadaşım 1 aylık hamileyken öğrendi hamişiliğini o zaman bile göğüsleri acımıyordu hatta sadece kasıklarım ağrıyodu ....ne sık idrar ne ateş ölçme ,ne bel ağrısı ne cilt yağalanması bişeyciği yoktu ....

hayırlısını bekleyelim diyom ben

merhaba kızlar.......
dırımcığım bi idrar testi yapsana gerçekten ..
evde yapılanlardan..

cnm günaydın hoşgeldin sen ne yaptın askımmmmmmm beni boşver yaaa ben tırtım bu konuda bi cacık olmaz benden hehheeee umut işte bekleyecez her ay gibi gelmedi benim adet ...

sen ne vakit yapacan testi ?ısın ne cnm?

ben bu sabah ölçeyim dedim artmış ısım 36.5 olmuş 36.2 idi ama ben sürekli ölçmediğim için onada güvenemiyom

dırımcim benimde göğüslerim hiç arımadı valla son onu dert etme kaç gün oldu şimdi nekadr daha beklicez güzel haber için daha arkidiş .valla bizde senin kadar sabırsızızyerimseniben

dırımcim benimde göğüslerim hiç arımadı valla son onu dert etme kaç gün oldu şimdi nekadr daha beklicez güzel haber için daha arkidiş .valla bizde senin kadar sabırsızızyerimseniben

cnm benim daha bugün 1 gün oldu ve bel ağrım 2 gün bugünle 3 gündür var yani ne adet belirtisi nede hamişlik beleitrsi var çok az bugün ksıklaırm ağrıyo salı günü test yapacam ben

askım geçmiş yazıları okudunmu bilemem ama doktora gittiğimde ne kadar mutsuz döndüğümü biliyorsun içim sıkılıyordu adetta gözleirmin altı çökmüş kocam kızıyordu bana ....dün biraz daha iyiydim ama güçsüz hissediyordum kendimi ....sanki beynim mole ver diyordu ....dün eşim maaş aldı benracığım ..2 gün geç aldılar ve zam ayı malum bende bekliyorum tabi sonucu sabahtan aksama kadar ardım durdum eşimi bişey yok dedi...almadım dedi açıkcası zaten çok bişeyde beklemiyorduk ...sonra ben paydos ettim dedimki içimden eşim iyi zam aldıysa ben hamişim ama yok azsa zam değilim öle geçirdim içimden yawww ne bilem işte aksam minübüsteyim eşim aradı dışarı çıkackatık geliyormsun dedi evet deidm zamın dedim ne oldu dedim tahimin et dedi azmı yoksa dedim bana %25 dedi o kadar mutlu oldumki berna anlatamam borçlarmız var hepsi çok çabuk bitecek ben en azından artık çalışmak zorunda değilim keyfi gideceğim işe gebeliğim yok yani onlara ....sonra aklıma gündüz dilediğim dilek geldi hamişlikle ilgili....yani dün çok sevindim şuan içimde öle bir sevinç varki anlatmam sanki ben hamileyimde bebeğim bana kısmeti ile bile geldi gibi içim kıpı kıpır ....ama cesaretim yok test yapmaya bekleyeceğim olmazsa üzülmek yokkkk diyetiseyene giidecem kilo verecem işim çok benim heheheee böle arkadaşım yaa...sabha ısımda yüksekti ama boşverr

ben buradayım yaşam yaaa ama herkes ağır yazıyo bend eiş yapıyom bu arada buraya bakıyım işte cnm yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…