canım ben mide bulantıları ve bel ağrıları bide yatarken sağa sola yatamıyom sırt üstü yatıcam ancak karnım ağrıyo sırt üstü yatmazsam neden bilmem valla bende pek anlamış diilim haniii hala şoktayım desem yeridir...
VALLA AYNILARI BENDE DE VARR CANIM SORMAAAA VEE ÇOKK AÇIKIOMMMMM
ohhhh hamişler hamiş muhabbeti yapıyo ohhhhhhhhhhhhhhhhhh nerede bu miraa yaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar.......
dırımcığım bi idrar testi yapsana gerçekten ..
evde yapılanlardan..
kızlar ben testi 4 gün geçsin o vakit yaptırcam canlarım birekre daha böle adetim 4 gün geçti 2 gün bişey yoktu 3 gün leke gelmeye başlamıştı 4 gün söküldüm 4 güne kadar hiç bir leke dahi gelmezse hemen testimi yaptırcam çünki diyetisyene gidecem zaten ...yolumu çizmem lazım .......
hala belim ağrıyo ama göğüslerim acımıyo yaa sadece kaşınıyolar o kadar....hamişlikte en büyük belirti göğüs hassasiyeti ama bende yokgerçi 4 aylık hamiş arkadaşım 1 aylık hamileyken öğrendi hamişiliğini o zaman bile göğüsleri acımıyordu hatta sadece kasıklarım ağrıyodu ....ne sık idrar ne ateş ölçme ,ne bel ağrısı ne cilt yağalanması bişeyciği yoktu ....
hayırlısını bekleyelim diyom ben
dırımcim benimde göğüslerim hiç arımadı valla son onu dert etme kaç gün oldu şimdi nekadr daha beklicez güzel haber için daha arkidiş .valla bizde senin kadar sabırsızızyerimseniben
Hadi Hayirlisi Dirmcimm***********
cnm benim daha bugün 1 gün oldu ve bel ağrım 2 gün bugünle 3 gündür var yani ne adet belirtisi nede hamişlik beleitrsi var çok az bugün ksıklaırm ağrıyo salı günü test yapacam ben
Dırımcığım ilk ölçtüğümde 36.2 çıktı..
sonra biraz daha sıkı tuttum ağzımda 36.4..
o kadar moralim bozuldu ki.
şimdi evdeyim yatıyorum.. biraz önce ölçtüğümde 36.9 çıktı
ama bunun bi anlamı yok galiba
öylee işte canım yaa..
testi pazartesi yapacam.. aşılamanın 12. günü oluyo..
adet olmazsam tabi.... geçen ay testten bi gün önce olmuştum..
test yapmak zorunda bıakmadı saolsun..
senin içinde hiç bi his yok mu peki canım yaa..
ben buradayım yaşam yaaa ama herkes ağır yazıyo bend eiş yapıyom bu arada buraya bakıyım işte cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben burdayım:)
işyeri paniğiyle değilde..
yatağımdan bağlanıyorum size :))
uzun cümlelelr kurma özgürlüğüm var bugün..:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?