Aysonu Kizlari 2008

ben burdayım dırımkız nerelerdeydin nasıl oldun
:a015:

canım ya ben buradyım evi temizlemeye çalışıyom ama iki şey yapıyom yoruluyım belim ağrıyoo toplamam lazım evi yaa en azından banyoyu temzilemem lazım

ya sen nasıl yapıyon işini gücünü yaa hem iş hem hamşlik c.teside çalışıyon

dırım kız sizin ordaki arnavutların durumları nasılll

benimki laz kızı olacak hehhe:roflol:

canım ya bizimkiler öle pek arnavut değiller yani adet vs.yok ...

ama bak benim kızım olursa bilki fena olur hem laz damarı hem arnavut karşımam hem ankaraya gelin veremem zaten zor bulacam

benimki de laz uşağı olucak bi keremmmmmmmmmmmmmmmmmm:dance:

ben de de aynı desene.hem dur bakalım erkek mi benim. hem bana vermeyeceksin de kime vereceksin yazlığı kışlığı arabası hepsi hazır hemd e en güzel yerlerde daha ne istiyon kız başlıksa başlık evse ev yatsa yat katsa kattttt oooooooo

selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm

dırımmm test yaptınmı çabbuk söle

berna geldinmi burdamısın test yaptınmı çabbuk söleeeeee

nuray ne alemdesin sende nevar hadiiiiiiiiiiiiiiiii

napıyonuz kızlar
miram nerde dırımım
kınada çok ağladım
bugün düğün var ama içim çok buruk ya
niye ki aceppppppppppppp
bi de kınada erkek tarafından bi hamile vardı kızlar bi görücektiniz
allahım kız bi güzeldi ki valla gözlerimi alamadım annem arada dürtüyordu beni öyle dikkatlice bakma ayıp diye
ama çok kıskandım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hicrancım nasılsın bitanem
iyimisin can can

arzum sen nasılsın güzel kız

ay dırım kıs bunların ikisi de hamişşşşşşşşşşşş
ay ay ay
kıyamam ben sizeeeeeeeeeeeee

oyyyyy kuzum benim sen de öyle güzeller güzeli bir anne olursun sıkma canını

aaaaaaaaaaaaaaa amma hızlı yazmışsınız yok hicran test yapmadım cnm ne testi kıssss dur bakalımmmm daha ...

bombom sende ağlayı durma bakem .....
bombom kıss ben sabah ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı normla ısım 36.2 idi h.içi ölçmüşütm ben yaa durdu durdu şimdi çıktı hehehee

hicrancım nasılsın bitanem
iyimisin can can

arzum sen nasılsın güzel kız

ay dırım kıs bunların ikisi de hamişşşşşşşşşşşş
ay ay ay
kıyamam ben sizeeeeeeeeeeeee

canım moral olarak iyiyim 10 gün sonra bebişimi ultrasonda görürsem daha iyi olcam inşallah bel ağrım bulantım devamm ee bide accayip uykuuuuu

allah size de nasip eder inşallah kıs kınadaki kadına ne baktın öleeee :roflol:

kıs orası pek belli olmas ben hiç ölçmedim ama dün merak ettim ölçtüm sabah 7 de 36,8 çıktı anacım bak ben hamişim genede 36,8 belli olmaz demekki üşümüş olabilirsin vss... dur bekle sen gör adet olmican sennnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şey

arzucum biz çocuk ve garson üst grup satıyoruz bitanem toptan ama bizim ki

ama işler çok durgun
imalat yapıyoruz işte yazlık kumaş aldık p.tesi kesime başlanıyor sanırım ben pek imalat kısmıyla ilgilenmiyorum anlamıyorum yani işte böyle gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…