Aysonu Kizlari 2008

hoşgeldin aşkımdoğa naıslsın gittin mi dr a ne dedi ayşe naberrr nasıl antalyaa da hava

meraba arzucuğum
teşeşkürler
doktora gittim o e2 önemli değil dedi
bizim için 100 den fazla ise önemli dedi birde fsh ile oranı öenmliymiş
hormonsal bir sıkıntı yok dedi

ama mutlaka rahim filmi çektirmeliyiz, tüpler tıkalımı değil mi bunu anlamamız lazım dedi

oda çok pahalı 400 ytl üstünde birşey
bu ay yaptıramam zaten ayrıca DR değiştireceğim için yeni dr isterse yaparım durum bu canım ...

anlamadım ayşeciğim tabi okurum dua haklısn
maneviyat önemli,
ama
nasıl yumurtlamadan sonra oldu
yumurta olmadan döllenme olmaz
nereden anladın sen bunu anlatır mısın?

Merhaba arkadaşlar,1 ay öncesinde aysonu kızlarını okuyup acaba hamilemiyim diyenlerdendim.Şuan itibariyle 9 hafta 1 günlük hamileyim...Sitede yazılanlara bakıp sanırım bende hamiş olmayacağım diyordum ama o anlarda hamişmişim.
Bu konuda hiç olumsuz düşünmemek gerekiyor kızlar,ben olumsuzluğa kapılmadım hiç.
2 hafta önce ultrasonda gördüm bebişimi...
İsteyen tüm arkadaşların dileği en kısa zamanda olur inşallah...

anlamadım ayşeciğim tabi okurum dua haklısn
maneviyat önemli,
ama
nasıl yumurtlamadan sonra oldu
yumurta olmadan döllenme olmaz
nereden anladın sen bunu anlatır mısın?

DR SÖYLEDİ YUMURTLAMA DÖNEMİNDEN SONRA OLMUŞ DÖLLENME DEDİ NORMALDE 4 HAFTALIK OLMAM GEREKİRKEN BEN 3 HAFTALIK FALANIM YUMURTLAMA GÜNÜM 31 ARALIKLA 4 OCAK ARASIYDI BİZ EN SONN 5 OCAKTA BERABER OLDUK EŞİMLE SANIRIM CANLI KALAN SPERMLER ÇATLAYAN YUMURTALARDAN BİRİNE SON ANDA TUTULDUU YADA ALLAH DUALARIMI KABUL ETTİ.. 31 OCAKTA TEKRAR GİDECEM.. ÇOK KORKUYOM YANLIZZ DIŞ GEBELİK FALAN OLMASINDAN ALLAH KORUSUNNN ... AMA İÇİMDEN BİR SES BİRŞEY OLMAYACAK DİYOOO YAA BAKALIMM HAYIRLISI ARTIKK.. KIZZ BİZ BU HAFTA AŞILAMAYA BAŞLAYACAKTIKK YAA GÖRÜYONMU ALLAHIN İŞİNİİ ALLAH OL DEDİ Mİİ OLUVERİYOO VALLA ŞÜKÜRLER OLSUNN RABBİMEE... ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİNN YARABBİM :sm_confused:

kızlar halsizlik var üzerimde yaaa böle yatmak isityorum bayo duruyo ben gideyim bayomu temizleyim gelirim buradaysanız tabii

SLM H.G ALLAH HAYIRLISI İLE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM.. BENDE 15 OCAKTA ÖĞRENDİMM HAMİŞ OLDUĞUMU AMA GEÇ DÖLLENME SANIRIM BENİMKİİ GERİDEN GELİOOO YAA BEN ÇOK STRESS YAPIOMM YAAA KORKUOMMM DIŞ GEBELİK FALANDANN ALLAHIM KORUSUN BEBEİŞİMM BENDE 31 OCAKTA İNŞALLAH GÖRECEMM DUYACAN SESİNİ NE OLURR DUA EDİN ARKADAŞLAR..... :çok üzgünüm:

sevgili ayşe serkan kardeşim endişelerini çok iyi anlıyorum ben daha hamile değilken acabların içinde kalıyorum ki sende ki çok normal ama unutma ne kadar olumsuzluk düşünürsek o geliyo bizi buluyo cnm o yüzden pozitif bakacağız ...hatırla sen aşılamaya hazırlanırken bir baktın hamişsin bu sana allahın gönderdiği yazdığı birşey .....sen bunu bekliyormuydun hayır...eee şimdi neden bu stres bizi yaradan senin canına can katmış ve sen dualar ediyorsun sağlıklı sıhatli hayırlı olsun diye yani sen bir kul olarak rabbine sesleniyorsun ..sen görevinide yapıyorsun cnm sorun yok .....şimdi tek yapacağın şey rahat olmak ve allahtan gelen herşeye şükretmek .......

şimdi mutlu ol,huzurlu ol,sakin bebğine sarıll......:1hug:

ayy allah seni ne yapsınn yaa ağladım resmenn çok sağoll canımm iyi ki varsın kızz.. bende inanıyomm bebeğim sağlıkkk iştee sanırım annelik korkusuu buu olsa gerekk a.s.a.s.

kıslar benim kusuruma bakmiceniz artıkın yani kara batak gibi bi girip bi çıkıyom yaaa aayyyy yemek yedim patlicam sankiiiiiiiiiiiii

huuuu kimseler yokmu nuray can can seni göremedim bugün yaaa artık aysonu kızlarını sevmiyonmu yaaaa (

yettim gari arkadaşım benimmmm bende göremedim seni bugün bu bizi sevmiyomu dedim ...biraz önce sayfaya giremedimde:1hug:

nasılsın cnm yaa....ben bıraktığın gibi belki geçmişi okumuştusun içimde bi kıpırtı var hayrolasüprizzzzzyerimseniben

iyiim saol canim
okudum Allah hayra çıkarsın dırımım inşallah gönlündeki olurrrr
geçen ay kaçında adet olmuştun yani bugun kaçıncı gün oluorrr ne zaman test yapacaksın

bende sen geçmişi okuyorsun diye geçmişe takılıyordum geçen ayın 18 oldum cnm ama 17 de lekelenme ile başladı .....

cnm bişey soracam belki saçma olacak ama :1rolleyes:ben bu sabah ısımı ölçtüm aklma geldi uyanır uyanmaz dereceyi gördüğüm için ısım h.içi bir kere ölçmüştüm 36.2 idi ama bu sabah 36.5 çıktı herhangi bişey olarak algılamayım dimi yani kist vs. olmamıştır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…