hoşgeldin aşkımdoğa naıslsın gittin mi dr a ne dedi ayşe naberrr nasıl antalyaa da hava
CANIM 41 YASİN ADAK ET VE OKUMAYA BAŞLA OKUMAYA BAŞLADIĞIM 2, 2 VEYA 3 GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMUU..BELKİİİ DUALARIM KABUL OLMUŞTUR..ÇÜNKÜ BENİM GEBELİK GEÇ DÖLLENME OLMUŞŞ YUMURTLAMADAN ÇOK DAHA SONRA OLDUU VEE 5 OCAKTAN BU YASA EŞİMLE BERABER OLMADIKK CANIMMM YOKTAN VAROLDUU SANKİ BİZİM İÇİN
anlamadım ayşeciğim tabi okurum dua haklısn
maneviyat önemli,
ama
nasıl yumurtlamadan sonra oldu
yumurta olmadan döllenme olmaz
nereden anladın sen bunu anlatır mısın?
Merhaba arkadaşlar,1 ay öncesinde aysonu kızlarını okuyup acaba hamilemiyim diyenlerdendim.Şuan itibariyle 9 hafta 1 günlük hamileyim...Sitede yazılanlara bakıp sanırım bende hamiş olmayacağım diyordum ama o anlarda hamişmişim.
Bu konuda hiç olumsuz düşünmemek gerekiyor kızlar,ben olumsuzluğa kapılmadım hiç.
2 hafta önce ultrasonda gördüm bebişimi...
İsteyen tüm arkadaşların dileği en kısa zamanda olur inşallah...
SLM H.G ALLAH HAYIRLISI İLE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM.. BENDE 15 OCAKTA ÖĞRENDİMM HAMİŞ OLDUĞUMU AMA GEÇ DÖLLENME SANIRIM BENİMKİİ GERİDEN GELİOOO YAA BEN ÇOK STRESS YAPIOMM YAAA KORKUOMMM DIŞ GEBELİK FALANDANN ALLAHIM KORUSUN BEBEİŞİMM BENDE 31 OCAKTA İNŞALLAH GÖRECEMM DUYACAN SESİNİ NE OLURR DUA EDİN ARKADAŞLAR.....:çok üzgünüm:
sevgili ayşe serkan kardeşim endişelerini çok iyi anlıyorum ben daha hamile değilken acabların içinde kalıyorum ki sende ki çok normal ama unutma ne kadar olumsuzluk düşünürsek o geliyo bizi buluyo cnm o yüzden pozitif bakacağız ...hatırla sen aşılamaya hazırlanırken bir baktın hamişsin bu sana allahın gönderdiği yazdığı birşey .....sen bunu bekliyormuydun hayır...eee şimdi neden bu stres bizi yaradan senin canına can katmış ve sen dualar ediyorsun sağlıklı sıhatli hayırlı olsun diye yani sen bir kul olarak rabbine sesleniyorsun ..sen görevinide yapıyorsun cnm sorun yok .....şimdi tek yapacağın şey rahat olmak ve allahtan gelen herşeye şükretmek .......
şimdi mutlu ol,huzurlu ol,sakin bebğine sarıll......:1hug:
aynen bendeee yaa üfffff çok acıkıomm vallaaa saat olsada eve gitsemm yaa
sevmemmiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:
kk giris amacim sizsiniz canlarimmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
ama bugun canim hic bebek mevzusundan konusmak istemedi :çok üzgünüm:
protesto konularina katildim bugun icimi doktum rahatladim ohhhhh beeeeeeeeee:sm_cool:
iyiim saol canim
okudum Allah hayra çıkarsın dırımım inşallah gönlündeki olurrrr
geçen ay kaçında adet olmuştun yani bugun kaçıncı gün oluorrr ne zaman test yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?