Aysonu Kizlari 2008

bence de adet olmıcan dırımım
bak yumurtlama dönemine göre ısın da yükselmiş
allahım inşallah bitanem ya inşallah

kızlar ben çıkıyorum
malum düğün var bu akşam
p.tesi görüşürüz
kendinize ve hamişler bebişlerinize çok ama çok işyi bakın
kocaman öpüyorum sizi

meraba kızler
bir sorun var sanırım nette
ya da bizim burada bilmiyorumn
ben daha öncede girdim
attı beni database error diye birşey yazdı
nasılsınız??????
iyisiniz misiniz?

bombom güle güle cnm yaaa çok özlettem bakalım adet olmayacamda bebekten ötürümü oalcak buuu

askım doğa hoşgeldin
çamaşır asıyodum bitti geldim banyo ile mutfak kaldı yaa bi bitse banyo yapacam ama üşeniyorum yaa

hicrancığım benim ısım zaten normal olanı 36.2 idi şimdi yükselmiş

bombom oku lütfen bişey soracam cvp ver ama okuyınmu önce

inşallah hayırlısı dırımcığım
umarım bebektir bu
ama değilsede hemen adet olursun arkadaşım

inş.askım yaaa bel ağrıs var kasıklarım ara ara az ağrıyo ama hala bişey yok dün olmalıydım cnm şimdilik bişey yok salı günü test yaaprım o zaman

sen nasılsın ayşe - serkan nasıl gidiyor hamilelik
eşin nasıl davranıyor sana
peki eşinin tarafı ne alemde?

İYİ GİDİYOR CANIM SADECE KASIKLARIM VE YUMURTALIKLARIMDA AĞRI BEL SIRT AĞRIM FALAN VAR.. EŞİMM SÜPERR DAVRANIYOO VALLA İŞ FALAN YAPTIRMIYOO ALLAHA ŞÜKÜR İŞTE BUGÜN ÜNİVT OKUYAN KARDEŞİM GELİO YARIN SABAHA BURDA OLURR O KALACAK BENLE.. EŞİMİN AİLESİNE GELİNCEE BİLMEM DÜN AKŞAM ARAMIŞLAR BENİ SORMUŞLAR BENDE UYUYOO POZİSYONU ALDIMM CANIMM PAZAR GÜNÜ GELİN DEMİŞLE AŞURE YAPALIM BENDE OLMAZ DEDİM KARDEŞİM GELİOO İŞİM VAR DEDİM İŞTE.. AYNEN DEVAMM CANIMM...... EEEEEEE SEN NASILSINNN

bende vallahi aynı herşey..
eşm yok biliyorsun bu ovulasyon böyle boş boş geçti
bu konuya canım çok sıkılmıştı ama artık yapıalack birşey yokk

bu bebek bir olsa çok şeye ilaç olacak ama
yok işte
ne yapayım............

CANIM 41 YASİN ADAK ET VE OKUMAYA BAŞLA OKUMAYA BAŞLADIĞIM 2, 2 VEYA 3 GÜNÜ ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMUU..BELKİİİ DUALARIM KABUL OLMUŞTUR..ÇÜNKÜ BENİM GEBELİK GEÇ DÖLLENME OLMUŞŞ YUMURTLAMADAN ÇOK DAHA SONRA OLDUU VEE 5 OCAKTAN BU YASA EŞİMLE BERABER OLMADIKK CANIMMM YOKTAN VAROLDUU SANKİ BİZİM İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…