Aysonu Kizlari 2008

yokk gülüm ben ısımı adetimin 12 gününde 3 gün ölçtüm o sırada hatırlarmısın bilmem nuray dedim 12.gün 36.2 idi sısım çok düşük dedim daha sonra 36.4 çıktı dedim sende tmm yumurtladın dedin bende sonra ölçmedim ara ara ölçtüm ve o vakitlerdede 36.2 çıkıyordu yani bu sabah ölesine ölçtüğmde ısım 36.5 çıktı yeni yumurtlamışsam eğer ultrasonda gördüklerim ne oluyo yaaa benim kafam basmıyo bu işe

oldu gülüm hemen geçmişe bakmam laızm ama çok oldu kocam seyhatte idi ama tam hatırlamıyorum baya olduğunu iyi biliyomm

ya bişey diyecem nuray sağ yumurtalığımda 8 tane yumurta vardı solda ise 2 tane onlar yumurtladığımı göstermiyomu ?ve o leke için doktor adet başlangıcı olabilir demişti yani kan pırtısı eee ayın 16sında baktı o hala sökülmezmiyidm

ayyyy kafanı şişirdim askım ya kusura bakma yaaa takıldım içim kıpır kıpır yaa ondan belim ağrıyo kaıskalrım ağrıyo hala akıntım devam yumurtanın beyazı gibi insan acaba diyor ama doktor mucize olur dedi......

cnm seni neden yanlış anlayım yawww olurmu öle şey evet dediğin gibi çok rahat bir aydı beni strese soktu ....zaten gördüğü şey o kadar küçüktüki çok çok büyüttü öle görebildi zaten şuan konuşmak için çok erken dedi..
bende adetimi bekleyecm herzamanki gibi gelmeyen adet .....bıktım usandım bu sorundan inş.diyetisyen ve sporla bu sorunu çözüp bekleyecem yaa artık hamişlerden çok adet olanlara daha çok özeniyorum ben yaaa ...neyse cnm hiçbişey belli değil...bekleyecem salıya kadar salı günü sabhatan gidip kan verecem doktor 25 bekle dedi ama kan için o kadar beklememe gerek yok çünki diyetisyene gitmem tedavimi hızlandırmam lazım yani ben kilo verecem cici yumurtalrım oalcak eşimin sprem testi gelecek ona göre aşılama tüp bebk neyse o başlancak veee beklemek istemiyorum ben ...biran önce çalışmaya başlamalıyım adet beklemek canımı çok sıkıyoo

yok cnm sonuç bebek olursa süpriz olur bize mükemmel bir süprüz olur ama olmazsada önemli değil yoluma başlamam lazım bu adet gelmeli yani eğer bebek yoksa daha tahliller yapılcak diyetisyene gidilcek spora yazılıncak işim çok nuraycığım..yolumu kesiyor yaniii....

vee sen demişsin ya heves kırmak tatlım o kadar çok üzüldükki sne çok haklısın bu konuda neden hevesimi kıracaksınki ? herşey allahtan sne bana doğruları sölersen zaten arkadaşımsın...ben sana bebek konusunda düşüncemi demiştim ve sen kırılmadın..seni çok seviyorum cnm arkadaşım....yardımların biliglerin için allah razı olsun...ben gidip kitap okuyacam yeni aldım merka ediyom aşk romanı yüreğim seni çok sevdi ismi....kk ya takılmaktan kitap dergi hak getire oldu...

iyi aksamlar cnm byby

günaydın cnm sabah sabah uyandım aslında uyumam lazım ama rüya gördüm tabirine bakem dedim ......hala adet olmadım çok canım sıkılıyor yine kilo laıyorum muhakkak ama karnım vs.şiş değil bu güsel..

cnm güzel dileklerin için çok sağol....birbirimizn dilinden anlamasak burada nasıl yazışırık?dimi ama .....güsel arkadaşım allah bütün kapılarını açık etsin..:1hug:

günaydın kızlar. dırımım bende bi rüya gördüm çok etkilendim yaa.. acayip bişeydi.

rüyamda bebek var ama benim karnımda değil bi kutu gibi bişeyde. görünüyo resmen. doktorlar bu kutunun içine bi ilaç koymuşlar. orda büyüycekmiş bi süre. yüzü görünüyo. eşime diyorum bak gözleri sana benziyo burnu da bana. cildinde küçücük tüyler var hepsini görüyorum. çokkk acayipti.

günaydın cnm bne öle kötü bişey göremdim biz karadenizliyiz cnm bizim orada karalahanadan yemek yapılır annem onda yapmıştı yeşil içindede beyaz birinçleri vardı iri iri ....

cnm ben hala adet olmadım sinirim bozuluyo artık olsamda bitse bu bekleyiş

günaydın kızlarrrrr ama güne negatif elektrikle başlamayın yawww iyi düşünün iyi olsun hepppp dimi yaaa

dırım kız sen boşuna bekliyon anacım sen hamişsin galibaaa ateşini ölçtünmüüüü bugün kaç çıktı

kedicik canım rüyan hayra çıksın sen dinlen azcık bebk işini 2 ay unut bence korun canım ki kendine gelebilesin zaten hala etkiler vücudunda hayatım senin yaa daha testler hala sıfır çıkmıyor değilmiii

hoşgeldin güsle anne atesşimi ölçtüm 36.4 çıktı cnm yaaa ama ben ütümü açık yatmışım çok üşüdüm heheee

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
beeeeeeeeeeeeeeee
52 yasında ALLAH VERDİMİ VERİYOR

NURAYAHMET sana bişey sorucam
en erken gebelik belirtileri ne?
artı illede gögüslerin şişip acıması gerekiyor mu?
adet olmana yakın akıntı oluyormu
cevaplarsan çok sevinirim

göbeğimin orda uzun bi kırmızı çizgi ve hemen üstünde bi kırmızı çizgi
bu ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…