kist ile ısının ilgisi yok canım
bu kadar cıkması kesin yumurtladıgını gosterir zaten benim de bu ay 36.4 36.5cıkmıstı yumurtlama sonrası
yalnız sandıgından geç yumurtlamıs olabilirsin ısın yeni artmış çünkü
bu durumda 1 hafta daha filan adetin gelmeyebilir tahminimce
ama tabi bunlar varsayım unutma düzgün olcmedin çünküa.s
ee canım 36.4 cıktı yazsana ben nerden hatrlayım:)
o zaman tamam hersey cok normal olması gerktıgı gıbı yanı
henuz ısın dusmemıs adet olmaman dogal
ama bakarsın hiç düşmezyerimseniben
36.4 cıkalı kac gun oluorrrr 16gunden fazlaysa bebiş olabilira.s
o gorduklerın gelişemeyen yumurtalara.s yumurtladgn yumurta tuttuysa bebek olduuu
o pırtı ya da leke nedir bilmiorum canım ama gebelik kesesi olsa bile bu donemde asla gözükmez yani doktora da kızdım açıkçası tam rahat bir ay geçirmiştin düşünmemiştin daha ne oldugu belli olmayan bişi için beklentiye soktu seni yine kendini dinler oldun gebelik kesesi adet gecikmeden gorunmez canım dr da biz de bunu bilioruz bhcg 1500 2000lere ulasmıs olmalıkı kese gozuksun
o gozuken bebek deildir ama insallah daha minicik olan bebek oradadırrrrr
insallah beni yanlıs anlamazsın canım cok uzulurummm
ama kac aydır burda bişilerden heveslenip husrana ugruoruz ne kadar az heveslenirsek o kadar az uzuluruz o yuzden ya direkt bir kan testi yaptr ya da sakince adet olmayı bekle derima.s
heves kırmak olarak anlasılmasın nolurrr sadece heveslenip sonradan daha cok uzulme dıye bunları yazdım yoksa tabiki de hamiş olabilirsin sperm de var yumurta da neden olmasınkiiii
insallah olmazsın bitanem de mucize dedigi şey gerçek olurrr:hooray:
hah şöööleee kendini kaptırmadan moralini yuksek tutki sonuc olumsuz olursa baslayacagın maratona dik ve sağlam gir en kısa tedaviyle bebiş getirrr bu sayfaya
sıkılma cogu gitti azı kaldı bebiş yoksa kısa zamanda gelir adetin azcık sık dişini:teselli:
birbirimizi ne kadar iyi anlıoruzişte bu yuzden bu kadar yakın arkadas olduk burda:1hug: ben de seni cok seviorum senin çok mutlu olmanı istiorum Rabbim tedavilere zahmetlere luzum kalmadan versin inşallah sana meleğiniŞeniz
haklısın canm ya aynen tum vaktım burda geçior baska hiçbirseyle ugrasamıorm kpss calıscam nasıl baslrım bilmiorum ama kendime söz verdim mart1de başlıorum super hızla konuları bitiriorum:enbuyukkk:
gorusurus tatlım iyi gecelerŞeniz
günaydın kızlar. dırımım bende bi rüya gördüm çok etkilendim yaa.. acayip bişeydi.
rüyamda bebek var ama benim karnımda değil bi kutu gibi bişeyde. görünüyo resmen. doktorlar bu kutunun içine bi ilaç koymuşlar. orda büyüycekmiş bi süre. yüzü görünüyo. eşime diyorum bak gözleri sana benziyo burnu da bana. cildinde küçücük tüyler var hepsini görüyorum. çokkk acayipti.
günaydın kızlarrrrr ama güne negatif elektrikle başlamayın yawww iyi düşünün iyi olsun hepppp dimi yaaa
dırım kız sen boşuna bekliyon anacım sen hamişsin galibaaa ateşini ölçtünmüüüü bugün kaç çıktı
kedicik canım rüyan hayra çıksın sen dinlen azcık bebk işini 2 ay unut bence korun canım ki kendine gelebilesin zaten hala etkiler vücudunda hayatım senin yaa daha testler hala sıfır çıkmıyor değilmiii
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybenn varimmm demin ana sayfadaki chatte birisi yazmis okudum teyzesi mi ne 52 yasida tup bebek yapmis cocugu dogmus vay anasini dedimmm
bir de kuzeninin esinde hic canli sperm ykmus tedavi bile yapmamislar gerek yok demisler ama kizlari olmuss:1shok:
göbeğimin orda uzun bi kırmızı çizgi ve hemen üstünde bi kırmızı çizgi
bu ne olabilir
sen nasılsın taze hamiş ............:1shok::1shok::1shok: valla ben de bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?