Aysonu Kizlari 2008

bende ayın 25 ini bekliyorum bi ara klomen kullanmıştım bu ay ilk defa gonaphene kullandım 2 tane 17.3 mm lik yumurtam vardı inş tutar .bu ay olmazsa bi daha ki ay aşılama yapılcak

bende ayın 25 ini bekliyorum bi ara klomen kullanmıştım bu ay ilk defa gonaphene kullandım 2 tane 17.3 mm lik yumurtam vardı inş tutar .bu ay olmazsa bi daha ki ay aşılama yapılcak

hayırlısı cnm ya inş.olur ben kendimden umutlu değilim inş.senin emeklerin boşa çıkmaz neden girmedin hiççç:uhm:

İNŞ O NOKTACIK GEBELİK KESESİDİR
MİNİCİK SONRA BÜYÜR SENİDE BİZİDE MUTLU EDER İNŞ

inş.cnm ya ama artık nedense kendimi hamile düşünemiyorum hamilemiyim diye düşünürken bile nefesim kesiliyo çok kötü oluyorum sanki o kadar uzakki
umut etmek istemiyorum kendimi sorunlu gibi görmeye başladım asalaklar gibiyim bir yerde çocuk görsem içim gidiyor ,bir anne çocuğunu azarlasa içimden kızıyorum,kitap alıcam önsözünü okuyorum annelik veya çocuk hakkında yazı geçsin gözleirm doluyo ,,,hamile görsem görmemişler gibi bakıyorum...yani bu konu ile ilgili çok hasaslaştım hasatlık saplantı oldu artık ...

konuşamıyorum bile ,,,,diyeceksinki mücadele veriyorsun evet veriyorum ama yapmak zorundaymışım gibi geliyo......

ben hamile olduğumu öğrendiğimde ki bak bu satırı yazarken nefesim daralıyor...
kalkamam olduğum yerden ...bugün aşıya gittim iğne olan daha belkide yaşı bile olmamış bir bebek iğne olacak...canım nasıl hissediyor nasıl ağlıyo orada ağlamamak için nasıl tuttum kendimi...gözleirm doluyo boğazım düğümleniyor ....

sanırım kafayı yemeğe başladım benlaelaelaelaelaesenağlama

bak cnm uzun zamandır tanısıyoruz ilk olarak sizi tanıdım ben burda
beraber girdik siteye bernam sılam sen mira sizi çok seviyorum
diğer kızlarıda çok seviyorum
evet senin ve diğer kızların nasıl mücadele verdiklerini görüyorum
ve sahit oluyorum daaaa
gerek bilgi alışverişinde bulunarak gerek belirtilerle en ufak belirtilerde bile
acaba hamilemiyim????????????????
senin benim ve diğer kızların ne kadar çok anne olmak istediklerini de biliyorum
bende hamile bi bayan gördüğümde ya da bi bebek gördüğümde içim
parçalanıyor içimin ne kadar çok cızladığının da farkındayım
biz yapılması gerekenin farkındayız ve elimizden gelenin fazlasını da yapıyoruz
demek ki vakti zamanı saati değil ALLAH ne zaman takdir ederse bizim de
o zaman kucağımızda bebişlerimiz olucak

O ZAMANDA BEBİŞLERİMİZ HAKKINDA KONUŞUCAZ
ÇOK FAZLA KAFAYA TAKMAK VE ÜZERİNDE ÇOK DURMAYALIM
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bernamın yarın büyük günü
yarın belli olucak hamiş olup olmadığı
canım inş hamişsindir gerçekten çok istiyorum
senin anne olmanı ne olur bizi sevindir

bernacım
bibekçiğim seni çok özledim ben seni merak ediyorum
sen beni merak etmiyorsun galiba yazmıssın
bende sana bişey yazdım ama görmedin sanırım
canım

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

çok haklsıınnnnnnnnnnn biz herşeyi elimzden geldiği kadar yapıyoruz ....ama RABBİM VERECEK onu hangi doktor ne derse desin bizi topraktan yapıp can veren rabbim bizim içimzede verecek o canı biliyorum sanırım yine adet olamamk beni hasaslaştırdı ve çok duygusalım bibek kendimi bu yüzden sorunlu gibi göüryorum cnm .... neden ağlıyorum çocuk dedkleirnde neden boğazım düğüm düğüm yoktu bende bu ......içim acıyor yüreğim yangın yeri gibi ....ben böle olmamalıyım ...evet şimdilik yok ama gelecek bebeğin tebessümle bak demeliyim ben böle ağlayan zırlayan karamsar biri olamam ....bu içimdeki çocuğu öldürür içimdeki o çocuk ölürse ben hiç olurum .....hayat nefes alıp vermekten ibaret değil çünki şimdi böle oluram ben sadece nefes alıp veriyor olacağım ...diğer güsellikler gidecek ....sanırım bir pisklolağa gitmeliyim...biliyorum ama bu böle gitmez dilerim adet olunca bu duygusallık bu ağlamalı halim biter....

sağol cnm benim :1hug:en azında burası var içimi döküyorum...biraz önce msnde arkadaşımla konuşuyorum kendisi bekar bana diyoki sen bu konuyu kabullenmiyorsun içine kapanıyorsun biz bişey desek kırılıyor kırıyorsun diyor bende diyorum arkadaşım bne kabullenmesem tedavi olurmuyum diyorum kolaymı bu işler diyorum hiçç ben hala onu kırıyormusum onu söylüyor bana ...
beni ancak benim gibi bekleyen sizler anlayacaksınız:1hug:iyiki varsınız çok seviyorum sizi

dediğin belkide adet olucaksın ki inş olmazsın o minicik nokta bizim bebişimizdir
inş.adet olanın verdiği bi gerginlik hassas olman ve bilinç altında bebek
isteğinin yatması seni daha da duygusallaştırıyor bence
en büyük sebebte kalbinde çok istediğin bişeyin şuan için olamaması
yaşamayan anlayamaz basından geçmeyen anlayamaz
davulun sesi uzaktan hoş gelir sen kimseyi takma kulak arkası yap
önemli olan sen ve kocan AİLENNNNNNNNNNNNNNNNN
ÜZÜLMEK YOK klava: klava: klava: klava:

EVET BERNCAĞIM SENİN VE BİZİM İÇİN YARIN BÜYÜK GÜN İNŞ.EMEĞİNİN HAKKINI ALIRSIN İNŞ..TÜM GÜSELLİKLER SENİN OLUR...
ANNELİĞİ O KADAR ÇOK HAK EDİYORSUNKİ CANIM BENİM :)
BİZLER HEP BURADA OLACAĞIZ.....

bibekciğim ben çıkıyorum kocamla maç özetleri izleyim kafam dağılsın :) iyi aksamlar... byby

TAMAM CNM GÖRÜŞÜRÜZ BAYYYYYYYYY

valla bibek tup bebek uzmanlarini izliorum tv de 45yas ustue yapmios nerdeyse hic sans yok diorlar hem tutmus hem de sag salim dogurmus hayret ettim
digeri desen o da ilginc umutsuz vaka die tedavi bile yapmamislar kendilgnden olmusss
nuraycigim seni arkadas listeme ekliyemiyorum hep yapdigimda cikiyorsun yine yardimtatlicadiarzu

günaydın

en erkenciniz benım bugün:))

bu gece hiç uyuyamadım yaaaa..gözlerim yanıyor...belki bitazdan uyumaya gidebilirm...ama ben drımı merak ettim yaaaa...

adet oldunmu drım??

cimbom denıde merak ediyorum en son adet olduğunu okumuşdum...bu ay ateşini vede akını devam et bu ay inş olur...ilaçdan sonraki ikinci ay oluyor yumurtalıklarında rahatlamışdır bence... inşallaahhh teyze yaparsın bizi:)

bu arada hepinizden istiyom hihhhihihihih:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…