Aysonu Kizlari 2008

olmaz cnm alttan muayne olunuyo hamişliğin başında.............

olmaz cnm alttan muayne olunuyo hamişliğin başında.............

benim doktorda beni cuma günü kontrole çağırdı yarınki testi alıp gidicem cumartesi gene test var yarınki test normal çıkarsa daha rahatlicam bakalım bana muayene edelim dicekmiii ben istemiyomm konuşcam doktorla test normal çıkarsa bir hafta daha beklicemmm sonra muayene olcammm

cnm yazını şimdi gördüm aşk olsun öle şeyler dermiyim biz burada birbirimizin sevinci ile mutlu olduk hüznü ile üzüldük oyüzden öle şeyler aklından geçirme cnm ................

bak dün askam bibeğe arkadaşımla ilgili bir yazı yazıdm ..........

bizi sadece bizim gibi bekleyenelr anlar canım benim:1hug:

evet canım ben de öyle düşünüyorum en azından doktor bir muayene eder sorunun ne olduğunu anlarım, film çekilmesi gerekirse de bekleriz artık ya da kan testi yaptırırım.

benimde dişlerimde yapılması gereken şeyler var ama dolgu kırıklarım değişecek yani röntgen veya iğne yapıması gerekmeyecek ama gerekirse doktorum çok acil olmadıkça de dişlere işlem yapılmaz ama acil .çürük falan olursa 4 aydan sonra hafifi iğne olabilir ama röntgen yasak demiştiii

kıslar ben kaçıyom uzanacağım malum çok oturunca bel ve kasık ağrısı oluyor bende ya ben korkuyom böle olunca bana yat der doktor hep diyee umarım sorun olmaz yat yat sırtım çürüdü beeeeee

slmm kızlarr yeniyaşam nasılsın canımm yaa cmartesi de sağ yumurtalık çok sızladı dün ve bugünde sol agrıyoo yaa umarım dediğin gibidir canım.. hicran sorma kabızlık bende var bende aynen sen gibi kuru kaysı yiyom ama etkisi ertesi gün oluyor.. vee her sabah ve akşam ballı süt içiom..bu arada inşallah degerin artmıştır canım.. benim 18 ocakta 721,50 olmuştuu bakalım 31 ocaga kadar ne olur.. yeniyaşam sen bebişini degerin kaç olunca gördün kii

askımmmmmmmm gülümmmmmmmmmmŞenizhoşgeldin
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben adet olmadım buhrandayım miracığım fenayım fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

anaaaaa neden test yaptırcan dimi bu hafta
nokta ne oldu acep gııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:dance:

bayan evhamlı hoşgeldinnnn
ben sana kendini dinleme demedimmi kızzzzzzzzzzzzzzzzz:mymeka:

kızlar ya meraba.ben cumartesi akşam test yaptım.önce tek çizgi sandım.bi kaç dakika sonra çok çok hafif bir ikinci çizgiyi gördüm belli belirsiz.ama ne bileyim.tek çizgi d iye düşünüyorum yani konduramıyorum.ama dün sebepsiz yere durup dururken kustum.yemekten sonra.

kızlar tuvalete koştum belki adetim gelmiştir diye ama maleseffffff o sümük gibi olan akıntım geliyooo

anaaaaa neden test yaptırcan dimi bu hafta
nokta ne oldu acep gııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:dance:

nokta tırt oldu cnm sanmıyorum miracığım bana kalsaa adet söktürücü içeceğim ama ....annem kızdııı bana

aslında profu arayıp sormak geliyo içimden hani düzenli adet oalcaktım ben klomenle diye ama sinirimden ölüyom..miraaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…