kan testi yaptırayım ben en iyisi hamileysem hiç morfin yaptıramıycam. en azından adet gecikene kadar bebek korunuyormuş nasılsa, o yüzden şimdi gitsem daha iyi olacak heralde. jinekoloğa gidersem alttan bakmasının bir sakıncası olur mu sizce?
o sana gelmiş annesi merak etme artış olmuştur cnm :)
berna ne yaptı acep?
olmaz cnm alttan muayne olunuyo hamişliğin başında.............
hakkatten farkındamısınız kızlar dırımmmmm birbirimizi okadar benimsemişizki ben dırımeee kızıyom aaa yeter artık bir test alda yap diye .bana ne oluyosa .dırım dese aaaaa yeter be size ne oluyor alacak ben yapacak ben.ama işte öyle değil kardeş gibi olmuşuz burada hatta ondan öte ama isim veremiyom .çok seviuom sizi çokkkkkk.arkadaşlarım benim.
evet canım ben de öyle düşünüyorum en azından doktor bir muayene eder sorunun ne olduğunu anlarım, film çekilmesi gerekirse de bekleriz artık ya da kan testi yaptırırım.
kızlarrrrrr günaydııııın
kümse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
askımmmmmmmm gülümmmmmmmmmmŞenizhoşgeldin
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben adet olmadım buhrandayım miracığım fenayım fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
aaa miracı günaydın hoşgeldin ama ben kaçıyom sonra görüşürüz kıslarrrrrrrrrr
slmm kızlarr yeniyaşam nasılsın canımm yaa cmartesi de sağ yumurtalık çok sızladı dün ve bugünde sol agrıyoo yaa umarım dediğin gibidir canım.. hicran sorma kabızlık bende var bende aynen sen gibi kuru kaysı yiyom ama etkisi ertesi gün oluyor.. vee her sabah ve akşam ballı süt içiom..bu arada inşallah degerin artmıştır canım.. benim 18 ocakta 721,50 olmuştuu bakalım 31 ocaga kadar ne olur.. yeniyaşam sen bebişini degerin kaç olunca gördün kii
kızlar tuvalete koştum belki adetim gelmiştir diye ama maleseffffff o sümük gibi olan akıntım geliyooo
anaaaaa neden test yaptırcan dimi bu hafta
nokta ne oldu acep gııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:dance:
bu arada herkeze güzel bir hafta diliyorum.
bayan evhamlı hoşgeldinnnn
ben sana kendini dinleme demedimmi kızzzzzzzzzzzzzzzzz:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?