Aysonu Kizlari 2008

kıs dırım benim arkadaş var ingilterede yaşıyor onun yumurtalıklarında tembellik vardı 3 yıl tedavi gördü ilaç falan oralara en son 6 ayında klomifen diye bir ilaç yani bizim klomen i kullanmıştı ve hamiş kaldı oğlu oldu ve bugün 1 yaşına giriyorrr allahın izni ile sen de kalcannnn kıssss

günaydın yeni yaşam hicran ayşe ve bebeklik kızlar ben hala adet olamdım ama umudumda yok ben gerçi bu ay ısı takibi hiç yapmadım ama
c.tesi saat9 ısımı ölçtüm 36.5 pazar günü 9.30 ölçtüm 36.4
bu sabah 6.30 ölçtüm 36.2 ya c.tesi pazar geç saate öle ölçtüğüm için öle oldu yani umudum yok ....bel ağrısı var göğüslerim büyümüş uc halkalar genişlemiş ve dün sümük gibi iki parmak arasında uzayan akıntım vardı ama adetim yok bıktım her ay böle umutsuzca bekleşten.....

annem kızıyo bana adet söktürü içecem dedim test yapmadan ..oda kızdı
dayımın kızı oğluna hamişken 2 aylık olduğunda kanda ve ultrasonda görünmüş bebeği sonra doktora gidip bu kanda ve ultrasonda çıkmayan bebek demiş hani yok diyodunya demiş benim böle bir mucizem yok ama ...

birsenim canım bak test yap kızdırma beniiii benim kız kardeşimde 2 aylık hamileyken öğrendi ne yaptı biliyormusun tatile gitti doğum kontrol hapını almamış yanına o ay es geçmiş kendince korunmuşş neyse 4 gün gecikmeli adet olmuşşş sonra gene kontrol hapı kullanmaya başlamışşş tam 15 günnnnn sonra şüpheleniyor şüphelenme olayını anlatrım sonra uzun ve mucizeee test yapıyor hamiş çıkıyor ve 4 ay kanaması oldu hep 6 aylık doğum yaptı kızı oldu çok şükür yaşadı bebişi ama bazı hamişler üstüne görme olayını yaşayabiliyorr hormonları yüzünden sakın derim test yapmadan ilaç kullanmayıııııınnnnn

anacım ben migren hastasıyımmmm krizim geldiğinde bile ilaç kullanmadımmm allahın verdiği bir mucize heralde hamiş kalınca migrenim duruyorrrrr 10 gündür başım ağrımıyorrrrrrrrr

hayatımı o testin sonucunu beklemeye gücüm yok zaten doktora ilacı vermez bana şimdi test diyecek ....perşembe günü ben diyetisyene gidecem ermeni hastanesine orada kan veririm sonucu beklememe gerek yok diyetisyene giderim sonucumu alır.....yoluma devam ederimmmmmm

cnm sen yinede adetini bekle zararı olabilir yani ialçalr vs.alınıyorsa yada morfin yapılıyoya o bakımdan

naber cnm.yine umudunu yitirmişsin herhaldeeeee:1no2:aşk olsun senin gibi arkadaşlarına yardımcı olan güç veren akıl veren birine hiç yakıştıramadım nerde bizim dırım.herrrrrrrrrrrrrrrrrşeyin hayırlısı sen bi bize inansan bir test alsan yapsan neolur hayatım .biliyom o testi yapmakta biraz zor ama sen yaparsın.ondan sonra oturalım karamsar karamsar konuşalım eğer negatif çıkarsa tabii.şuan çok erken .hadi be gülüm kırma bizi nolurrrrrrrrrrrrrr.inan hergün senden güzel haber alırım diye giriyom hemen senin yazılarına bakıyom anla artık bizide a.s.

baharcım röntgen ve iğne yapılmadığı sürece sorun yokkk ama ihmal etme doktorunla ve işçinle konuşşş yönlendireceklerdir senii

hakkatten farkındamısınız kızlar dırımmmmm birbirimizi okadar benimsemişizki ben dırımeee kızıyom aaa yeter artık bir test alda yap diye .bana ne oluyosa .dırım dese aaaaa yeter be size ne oluyor alacak ben yapacak ben.ama işte öyle değil kardeş gibi olmuşuz burada hatta ondan öte ama isim veremiyom .çok seviuom sizi çokkkkkk.arkadaşlarım benim.

bana mı dedin ümidini yitirme diye yeniyaşamcım ben ümidimi yitirmedim canım anlayamadım nedemek istediğini

kıslar bu arada bana dua edin yarın yine test var takip için yaniii umarım değer artışı devam ediyordurrrrrrr allah yardımcım olsunnnn

cnm haklsın ama ben artık adet olamamaktan sıkıldım yoruldum 6 sendir bir insan kandi kendine adet olmazmı ya ?

neyse doktorum idrar testi istemedi kan dedi perşembe diyetiseyene gittiğimde yapacam artık hastanedeykende kızlardan birini arar haber veririm..sizlere o gün

kimse kimseye kızmaz uyarılar yüzünden burada hepimiz birbirimize danışıp yardımcı olmaya bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoz sonuçtaaa en azından ben öle düşünüyommm haa ben sizi dinlemeyip yanlış şeyler yaparsam yanağımı bilem uzatırım bi şaplak atın kendime geleyim diyeee hehehehehehhee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…