Aysonu Kizlari 2008

kızlar tuvalete koştum belki adetim gelmiştir diye ama maleseffffff o sümük gibi olan akıntım geliyooo

canım benim içimden de bir ses senin hamile olduğunu söylüyor salgıda artışı hamilelik belirtilerinden bir diye biliyorum.inşallah hamişsindir.sakın adet söktürücü falan kullanma.inşallah rabbimin belirlediği hayırlı zaman gelmiştir.

ben geldim kızlar nasılsınız
dırımım nasılsın bitanem
sen bana bir şey sorucaksın canım
işte geldim burdayım

ben geldim kızlar nasılsınız
dırımım nasılsın bitanem
sen bana bir şey sorucaksın canım
işte geldim burdayım

günaydın cnmmmmmmmmmm eeeeeee o o vakitti unuttum ne soracağımı yırttım bir yanımı görmedim yaaaaaaaa ....

zaten buhrandayım bunalımdayımmmmmmmmmmm ağlarımmmmsenağlama

prof ne diyce gel bakayım diycek
bekle perş. kadar kan yaptır
bu arada olursun belki
inş hamişsindir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:

esma ve dırım çabuk gidin kan mı verirsiniz idrar mı yaparsınız bilemem ama birer test yapın gelirsem fena olacak haaaa

ben yapmayacam şimdi zaten istesemde yapamam şirketteyim cnm

perşembe günü diyetisyene gidecem o zaman veririm kanı sonuç negatif olacağı için diyetisyenle görüşürken bari zaman geçer

esma ve dırım çabuk gidin kan mı verirsiniz idrar mı yaparsınız bilemem ama birer test yapın gelirsem fena olacak haaaa

morgülüm gelmiş.canımya napcamı şaşırdım valla.cumartesi akşamı yaptım testi.tek çizgi gibi gördüm.ama testi atıcaktım atmadım.sonra tekrar baktığımda belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı.çok dikkatli bakmayınca görünmüyodu bile.sonra dün kustum falan aca ba diyorum çok yeni mi.

prof ne diyce gel bakayım diycek
bekle perş. kadar kan yaptır
bu arada olursun belki
inş hamişsindir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:

gitmeyecem kimseye yaaaaaaaaaaa ne profa ne buna ne bu yaaaaaa adetime 2 gün kala gittik muayne olduk anlamadı salak adet olup olmayacağımı yaaaaaa bana test yap geçerse diyo neden anlamıyormu bunlar ultrasonda anasını satayım yaaaaaa adett oluncakmı olunmayacakmı diye

kızlar ben adet olamıyom ya evde bi ilaç var adet getirici 5 tane heergün bir tane içiyon 5 . günün sonunda adet oluyon içmelimiyim sizce....

bu arada dün ve bugünkü vücu sıcaklığım....dün 36,3 bugün 36,1 ..bu değerlerde hamile olduğumuda sanmıyorum:)))

ben hiç yumurtlamadım....8 gün sonra 2 ay olacak:)dr gitmeyecem aynı şyleri yapacaklar..kil vermem lazım ilk en azından 70 e inmeliyimm....sonrada dr ...

esma bende senin sayfandaydım cnm
ne oldu sabh test yaptınmı gene varmı bişey

canım miram ya napcamı şaşırmış bir durumdayım.amA ayine umudum yok gibi.şöyle bi şap diye 2, çizgi çıkmadı.ama dün kusmam şüphelerimi artırmaya başladı ama.oturunca çok belim ağrıyor ve hatta bazen oturamıyorum bile.bu sabah geçti artık da heralde yarın yine yaparım.

cnm hayırlı haberlerle gelirsin ısın artmış cnm bende c.tesi pazar sabah saat 9 ölçtüm 36.5 36.4 bu sabah ölçtüm 36.2 çıktı yani bende umut yok cnm ...
sen mutlu et bizi cnm

anlamazmı hiç kan birikimi oluyo zaten içerde bak adet olucan diyo banaaaaa
allah allh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bernoş
hadi hayırlısı cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa
hamiş haberi almaysa ihtiyacımız var valla

sabah yap cnm muhakkak
ilk idrarla yap
bide prodektör al o biraz pahalı ama kesin sonuça.s

günaydım arkadaşlar
günaydın dırımcığım canım hala periyotun başlamadı değil mi ?
berna tabiki dularımız seninle
hepinize iyi haftalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…