birsen kız
baksana aynı zamanda geçen sene temmuzda bıraktık korunmayı ikimizde en son d.kontrol hapını 11 temmuzda içmişim
bugün yine ikimize 11 temmuzda farlutala başladık
gel omuz omuza ağlayalım bacım
ya kızlar bir doktor daha buldum
buda benim kıl patronun bi arkadaşı vardı
bebekleri olmuyordu karısı benim gibi adet olamıyormuş
onların gittiği bir doktor vardı adan prof .ve acıbademde doktorluk yapıyormuş
tanıyorsundur cnm yaaaa prof.hakan seyitoğlu ama ben senin latife gidecem çok pahalıymışşş muaynesi ön görüşme felanda yapamamhangi acıbademde kızzz belki ben tanıyorumdur bakırköyse kesin tanıyorummm
canım ben de sen sayfada değilsin diye başka başlıklara gittim. biderdim var bölümünde yazılanları okuyordum hiç derdim yokmuş gibi. ama insanların çok çeşitli dertleri var ya. Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun gerçekten.
evet canım yazılarından takip ettiğim kadarıyla sen gerçekten hayat dolu birisin. Allah bozmasın bu neşeni ve yaşama sevincini. bu arada senin profilinde fotoğraflar var. sarışın olan sensin sanırım. çok güzelmişsin ya. hiç de öyle doktorunun abarttığı kadar kilon da yok. maşallah
tanıyorsundur cnm yaaaa prof.hakan seyitoğlu ama ben senin latife gidecem çok pahalıymışşş muaynesi ön görüşme felanda yapamam
cnm evet sarı olan benim birazda hayat doluyum hahahaaaa
öle kilolu değilim gibi duryıor ama işte o bilem fazla geliyorr
hiçroşşşşş kız annen nasılll iyimi çok korkmuştur kadın yaaa aman yaaaa ne kötü
ha o adamı biliyom ben ona gitmedim ama iyimi değilmi bilmem ben1- prof.cihat beye 2- Alihan özcana 3-İntrenatıonal hospital Tugan beşeye4.- moşe benhabipe(doğumu onda yapıcam) 5-doğan hast serdar kayın 6-samatyada dr olan muayenesi bakırköyde olan serkan denizli ve son olarak7- latif küpelioğlu doktorları benden sor yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?