Aysonu Kizlari 2008

birsen kız
baksana aynı zamanda geçen sene temmuzda bıraktık korunmayı ikimizde en son d.kontrol hapını 11 temmuzda içmişim
bugün yine ikimize 11 temmuzda farlutala başladık
gel omuz omuza ağlayalım bacım

sevgicim iyiyim ben
beni boşverde sen çok iyi ol bitanem
dikkat et
bol bol su iç gülüm benim

ben çıkmak zorundayım ikinizi de kocaman öpüyorum
görüşürüz

ağlayak bacımmmm ama boşverrrr neden ağlayacaz bu hayat ağlamaya deymiyor yawww
gül geçççç birdahamı gelecez dünyayaaa
inş.beraber hamiş kalırız

dırım merhaba canım. sabah bizim sayfaya gelmişsin, beni sormuşsun. sağol. ben de sana iadei ziyaret yapayım dedim. şu an sayfada yoksun sanırım ama girince okursun. cimbomdan aldım haberini testin negatifmiş, üzüldüm. inşallah birdahaki ay bize müjde verirsin. arada gel yine bizim sayfaya, ben de gelirim.

cnm geldim sayfaya okudum yazdığınıda bir türlü yazamadım cnm
herzaman bekleriz seni olsun testim negatif cnm hiç önemli değil 1 senenin 1 ayı ben sadece heycan yaptım acaba bebek mi diye ama değildi olsunn boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayattt güsle yaşamaya eylenemye devam

canım ben de sen sayfada değilsin diye başka başlıklara gittim. biderdim var bölümünde yazılanları okuyordum hiç derdim yokmuş gibi. ama insanların çok çeşitli dertleri var ya. Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun gerçekten.

evet canım yazılarından takip ettiğim kadarıyla sen gerçekten hayat dolu birisin. Allah bozmasın bu neşeni ve yaşama sevincini. bu arada senin profilinde fotoğraflar var. sarışın olan sensin sanırım. çok güzelmişsin ya. hiç de öyle doktorunun abarttığı kadar kilon da yok. maşallah

hangi acıbademde kızzz belki ben tanıyorumdur bakırköyse kesin tanıyorummm
tanıyorsundur cnm yaaaa prof.hakan seyitoğlu ama ben senin latife gidecem çok pahalıymışşş muaynesi ön görüşme felanda yapamam

cnm evet sarı olan benim birazda hayat doluyum hahahaaaa
öle kilolu değilim gibi duryıor ama işte o bilem fazla geliyorr

ha o adamı biliyom ben ona gitmedim ama iyimi değilmi bilmem ben1- prof.cihat beye 2- Alihan özcana 3-İntrenatıonal hospital Tugan beşeye4.- moşe benhabipe(doğumu onda yapıcam) 5-doğan hast serdar kayın 6-samatyada dr olan muayenesi bakırköyde olan serkan denizli ve son olarak7- latif küpelioğlu doktorları benden sor yavrummmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım bu ne böleeeeeee

neyse latifime gelecezzz cnm yaaaaaaa o dok.muaynesi çok pahalı ben gidemem
cnm ağır gelirrr

merhaba canlarım nasılsınız ben çok iyiyim şimdi kız kardeşim ve annem oturuyoruz bi size bakayım dedim ama herkez kaybolmuş neyse sizi seviyorum ve öpüyorum:)

oooooooooooooooo kimselerrr yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehh bende badanacı buldum vitrisni ve konsoluda verecem vitrin içindekileri şimdi gazete kağıda saracağım öğtüm sizleriii

kocamda yook abisinin yazlığında

merhabalar o birsem çok sevindim ya badanacı bulmana bende allah nasip ederse haftaya c.martesi yada 2 hafta sonra mevlüt okutacam sizleride beklerim:))

buarada ben adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günümden 3 gün önce düzenleyiciye 2 ay daha devam edecem sonra bırakacam o zaman tam düzenine girer artık:))

hepinizi öptm bugünde kimse yok.kendinize çok iyi bakın.

yarın belki çok geç gelebilirim,kedimi veterinere götürecem kakasını 1 kere yaptı bir daha hiç yapmadı bakalım ne yapacaklarsa yapsınlarda yavruma bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…