Aysonu Kizlari 2008

kızlar iyi akşamlar uzun süredir giremedim çok yoğundum çünkü yarın transfere gidiyorum bütün işlerimi hallettim bu kadar çabuk olcağını bilmiyodum evi temizledim kendimi temizledim kuaföre gittim eeeeee 12 gün biyere çıkamıcam sonuçta

birsennnnnnnnn sonunda badanacı bulmuşsun hiç korkma başlayana kadar bütün iş başlayınca bitirirsin

nurayyyyyyyyyyyyy o kadar oldumu ya maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh büyümüş senin fetuscannn özletme kendini öptümmmm

neşe senin minik hasta oldu geçmiş olsun resmini görmüştüm çok tatlıydı

fakelove adet olmadınmı canım yaaaa

dilekkkkk insanın kardeşi annesi gibi yok güzelim canımız pnlar bizimmm

hicrannnn sen nasılsın bebek nasıl yoruyomu seni

merhabalar güzel bayanlarr ben geldimm. biraz üzgünümm sabahtan beri aglamaktan alamıyorum kendimi annemler gitti, geldiklerinden beri çok yoruldular. onları ugurladıktan sonra eve dönmek çok zor oldu yalnız dönmek ve yalnız bir eve dönmek. insan alışınca zor oluyor gurbetlik zor. keşke aileme yakın bir yerlerde otursaydım diyorum. artık aranızdayımm evdeyim yapacak işim yok, bütün gün buralarda olurum artıkk.

kızlar selam ben transfere gidiyorum saat 12 de gel dedi dr gelince görüşürüzs öptüm hepinizi

benim de aslına bakarsan fazla umudum kalmadı canım yaa..
doktor en son bana durumun zor dedi..
rahim problemi en zor olanı dedi..
sakın böyle düşünme kendi kendini bosu bosuna üzüyorsun
allahtan ümit kesilmez biliyorsun burda neler duyduk neler okuduk
ne mucizelere sahit olduk ben biliyorum sen anne olucaksın
sakın ümitsizliğe kapılma tamam mı cnm arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…