Aysonu Kizlari 2008

sorma neşem yaa buldum ama bu eve 250 ytl istedi biz o kadar olacağını düşünmedik yani 150 ytl olur dedik ...evin tavanı alcak duvar kısa dedik ama 250 ytl demiş adam gerçi 3 sene önce 120 ytl boyamıştı evi ....neyse 18 kilo boya demiş bence 18 kilo çok renk felan değiştirmeyecem neden öle dedi anlamadım yani....15 kilo alacam tavan boyasıda 10 kilo
nereden baksan nesem 250 ytl tutacak bu boayalarda şimdiden 500 ytl yaptı...birde ben dolap istiyordum şimdi gümüşlüğümü boşalttım ...içindeki yemek takımımı kristellerimi ....yeni alacağım dolaba koayacam yawww ama sürahi takımını biblolarıda koliye koyacam istemiyorum evde öle küçük detaylar sonra toznu al vs.. vs...çarşamaba gelecekmiş boyacı ...kısemt nasıl gözümde büyüyor temizlik anlatamam sana 1 hafta buralarda olmam heralde buraya geldimmi ben asla işi bitiremem ...

Neşem sen ne mevlüdü okutacan cnm yaaa hayırdır.....işlerimin arasına gelmezse gelirim cicim

canım ya öncelikle allah kolaylık versin sana.küçük süs eşyalarını kaldırmam çok iyi vallah belki bende kaldırabilirim iyi akıla.s
canım ya murat şimdi dükkan açtıya hep okutmak istiyordum hayırlı olsun diye bide benim evimde sadece 1 kere dua okundu başkada okunmadı bide ondan istiyorum işte.inşallahişlerin biter o zamana kadar gelirsin.
zaten bakalım gelecek hoca bu cumartesi boşsa okunacak olmazsa öteki cumartesi işte:))

...........

Son düzenleme:

...................

Son düzenleme:
aaaaaaaaaa bu c.tesi olursa tatlım hiç gelemem ki ben temizlik var bende aman yaaa
ohhhh maşallah yaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhbebğimiz kocaman olmuş yaa
bu yazda amma ünlü hamile pelin körmükcüde hamileymiş hatun 4 aylıkmış karnı dümdüzdü ya şok oldum valla ...........pınar altuğuda hamile
bu gidişle ben hamiş kalamıdm 41 gündeyim hala adet olamadım farlutale talim

nesecım basın saolsun bıtanem yaa ,Allahım cok uzuluyorum boyle seylere Allah sıralı ölüm versin her zaman icin

şimdi kacmam lazım netim yapılınca bol bol gırecegm artık
opuldunuzzzzzz
hadi cnm dikkat tatlım habersiz koma bizi öperim seni

ayyy kızlar o kadar duygusallaştımki benim erkek kardeşim var daha henüz 18 yaşında ve çocuğumuz olmadığını biliyor
bana sordu abla senin tedavin ne oldu diye bend eo bitti olmadı dedim ...e yeniden tedaviye başla dedi
bende paramız yok dedim.....innamıyorum yaa şimdi aradı ve abla ben para birikitiriyorum altın alıyorum o altınları sana vereyim gidip dokotra tedavi ol dedi.....şuan ağlıyorum inanmıyorum ya daha 18 yaşında bu çocuk ....canım kardeşim

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam da gözyaşlarına
kardeşler böyle işte
dünde benim kardeşim diyor ki bu kadar kafana takma tüp bebek olur ben varım destek olurum size nedir ki yaa hiç korkma demedz mi bende tabi başladım tabi herkesin içinde salya sümük ağlamaya
aman yaa insanın canından böyle şeyler duymak bi acayip oluyor kendini çok çaresiz hissediyor ama allahıma bin şükür ki ailem yanımda ve seni sevdiklerini biliyorum her ne olursa olsum ailem derken annemle kardeşimi kasdediyorum tabi
senden başka kimse yok galiba birsencim
bu arada badanacı bulmuşsun hayırlı olsun

slm kızlar diyecem ama sadece dilek ablam var ya ablacım nasılsın ya senin adetin tam olarak geldimi ne oldu ya
nuray ım bir tanem hoşgelmişin ama seni yakalayamadım ya neyse iyi olmanıza çok sevindim.inşallah telinde onarılırda aramıza gelirsin:) öpüyorum seni kocaman
ve çok teşekkür ederim,keşke zamanı geri çevirme imkanım olsaydı başka bişey düşünemiyorum

ya ben düzenleyici kullandım ve adet oldum ya bu ay da alıp içeyimmi yani iki ay daha takip altında tutsam süper olacak sonra yine normal düzenine oturur:)

neşecim hoşgeldin fıstıkım
valla ben yarım yamalak adet oldum işte bitanem şimdi farlutale başladım 2 kutu içicem ama ben kist için içiyorum güya kistin büyümesini engeleyecek yewni kist oluşmasını engelleyecek ve bu kisti patlaması için tetikliyecek bakalım işte adetin 3.günü gel dedi dr 21 temmuzda farlutal bitiyor ne adet olurum artık orası da süpriz
sen adet düzenleyici ne içtin bitanem
ve tam 28 günde mi oldun

cyclo-progynova kullandım ablacım 29.gün geldi adetim.
ben adetimin 5.günü başlamıştım şimdi 4.günü içecem bakalım düzene sokacam adetimi işte.

senin içinde sevindim inşallah 21 temmuzdada tam adetini görür ve hemen arkasından hamile kalırsın inşallah.

ablacım ya sarmanın karnını doyurmak için yok olmuştum kusura bakma:)

maşallah maşallah nuraycım yaaa 15 hafta oldu ölemii zaman ne çabuk geçiyor yahuu değilmiii ama kız erkek belli olmaz şimdiden dur bakalım belkide utangaç bir erkektirrr nerden iliyon bakeeemmmm ayyy hemde oğlak olacak nasip kısmet olursa değilmiii benim gibiii ayyy ne hoşşş allah sağlık sıhhat versin arayıda açma emii gel kuşum benimm

Son düzenleme:

hay senin sarmanını seveyim kız bırak sarmanı falan kendine bak hemde iyi bakk anneliğe hazırlanıyon ye biraz vitaminliii bişiilerrr sonra bebiş nasıl gelir değilmiii hadi bakeeem kediye de dikkat et tüyü falan ben çok tırsarım yanlış anlama severim kedi köpek ama yakın bir akrabamız evinde kedi köpek kuş besliyordu geçen sene akciğerinde topak leklinde tüycük çıkardılar ameliyatla bu meretler ciğerlere yapışıp orda büyüyormuymuş ne öle bişii 2 defa ameliyat olmak zorunda kaldı 4 ay ara ile zavallıcık allah korusun dikkatl olmak lazım çok vıcık cıcık olma ei canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…