merhabalar o birsem çok sevindim ya badanacı bulmana bende allah nasip ederse haftaya c.martesi yada 2 hafta sonra mevlüt okutacam sizleride beklerim:))
buarada ben adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günümden 3 gün önce düzenleyiciye 2 ay daha devam edecem sonra bırakacam o zaman tam düzenine girer artık:))
hepinizi öptm bugünde kimse yok.kendinize çok iyi bakın.
yarın belki çok geç gelebilirim,kedimi veterinere götürecem kakasını 1 kere yaptı bir daha hiç yapmadıbakalım ne yapacaklarsa yapsınlarda yavruma bişey olmasın
sorma neşem yaa buldum ama bu eve 250 ytl istedi biz o kadar olacağını düşünmedik yani 150 ytl olur dedik ...evin tavanı alcak duvar kısa dedik ama 250 ytl demiş adam gerçi 3 sene önce 120 ytl boyamıştı evi ....neyse 18 kilo boya demiş bence 18 kilo çok renk felan değiştirmeyecem neden öle dedi anlamadım yani....15 kilo alacam tavan boyasıda 10 kilo
nereden baksan nesem 250 ytl tutacak bu boayalarda şimdiden 500 ytl yaptı...birde ben dolap istiyordum şimdi gümüşlüğümü boşalttım ...içindeki yemek takımımı kristellerimi ....yeni alacağım dolaba koayacam yawww ama sürahi takımını biblolarıda koliye koyacam istemiyorum evde öle küçük detaylar sonra toznu al vs.. vs...çarşamaba gelecekmiş boyacı ...kısemt nasıl gözümde büyüyor temizlik anlatamam sana 1 hafta buralarda olmam heralde buraya geldimmi ben asla işi bitiremem ...
Neşem sen ne mevlüdü okutacan cnm yaaa hayırdır.....işlerimin arasına gelmezse gelirim cicim
kuşlarrrrrrrrr
kimsecikler yok erken gelmişim anlasılan
cok işimiz vardı bilen arkadaslar bilirjeyyar
işler bitti şimdi de internetim yok yaa baglanamıyorum bugun ahmet tel arıza arayacak telim de arızalı ya ondan sanırım gelip baksınlar inbsallah duzelir de girerim sizi cok ozluyorum yaaa
su an internet kafeden yazıyorum doktora gittim hazır dısardayken 1 2 saat takılayım dedim ama kimsecikler yok
bebişim buyumus teyzeleri 15+1 olmus son ultrasonuma gore 13+6 olmalıydı sata gore gerideydi şimdi yakalamıssadece 2 gün geriden geliyor
ama kalleş cocuk gostermedi bacakları kıvırmıs dikmiş hicbisey goremedi doktor.catlayacas artık meraktan yaaaa15 haftalık olmus bence kız bu yoksa bir şekilde gozukurdu deilmi:uhm:
su gebelik takvimimi de duzelteyim bari geride kaldı şimdi
eee biriniz gelin yaaaaaaaa iki lafın belini kıralım:dance:
hb fake cım cok ozleıdm sızı ya ınsallah bugun netım olur da devamı gırerım artık telasım bıttı kpss de gectı ıyısıyla kotusuyle
gıremıyorum ama aklım hep sızde yaaa canlarımmm
evet teyzesi buyumus 160gr olmus bu haftaya gore nette 110 gr olmalı yazıyordu benımkı dombili olacak galibasırnaşık şey
sen nasılsın canım var mı bır gelısme gecmısı tam okuyamadım cok uzun malum:uhm:
neden olamadın acaba canım doktora gittin mi
igne oluyordun deil mi sen yanlıs hatırlamıyorsam:uhm:
adet olsan kıstler gıderdı tatlım ya
dur bakalım ne dıyecek doktor
nesecım basın saolsun bıtanem yaa ,Allahım cok uzuluyorum boyle seylere Allah sıralı ölüm versin her zaman icin
şimdi kacmam lazım netim yapılınca bol bol gırecegm artık
opuldunuzzzzzz
aaaaaaaaaa bu c.tesi olursa tatlım hiç gelemem ki ben temizlik var bende aman yaaacanım ya öncelikle allah kolaylık versin sana.küçük süs eşyalarını kaldırmam çok iyi vallah belki bende kaldırabilirim iyi akıla.s
canım ya murat şimdi dükkan açtıya hep okutmak istiyordum hayırlı olsun diye bide benim evimde sadece 1 kere dua okundu başkada okunmadı bide ondan istiyorum işte.inşallahişlerin biter o zamana kadar gelirsin.
zaten bakalım gelecek hoca bu cumartesi boşsa okunacak olmazsa öteki cumartesi işte:))
ohhhh maşallah yaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhbebğimiz kocaman olmuş yaakuşlarrrrrrrrr
işler bitti şimdi de internetim yok yaa baglanamıyorum bugun ahmet tel arıza arayacak telim de arızalı ya ondan sanırım gelip baksınlar inbsallah duzelir de girerim sizi cok ozluyorum yaaa
su an internet kafeden yazıyorum doktora gittim hazır dısardayken 1 2 saat takılayım dedim ama kimsecikler yok
bebişim buyumus teyzeleri 15+1 olmus son ultrasonuma gore 13+6 olmalıydı sata gore gerideydi şimdi yakalamıssadece 2 gün geriden geliyor
ama kalleş cocuk gostermedi bacakları kıvırmıs dikmiş hicbisey goremedi doktor.catlayacas artık meraktan yaaaa15 haftalık olmus bence kız bu yoksa bir şekilde gozukurdu deilmi:uhm:
hadi cnm dikkat tatlım habersiz koma bizi öperim seninesecım basın saolsun bıtanem yaa ,Allahım cok uzuluyorum boyle seylere Allah sıralı ölüm versin her zaman icin
şimdi kacmam lazım netim yapılınca bol bol gırecegm artık
opuldunuzzzzzz
ayyy kızlar o kadar duygusallaştımki benim erkek kardeşim var daha henüz 18 yaşında ve çocuğumuz olmadığını biliyor
bana sordu abla senin tedavin ne oldu diye bend eo bitti olmadı dedim ...e yeniden tedaviye başla dedi
bende paramız yok dedim.....innamıyorum yaa şimdi aradı ve abla ben para birikitiriyorum altın alıyorum o altınları sana vereyim gidip dokotra tedavi ol dedi.....şuan ağlıyorum inanmıyorum ya daha 18 yaşında bu çocuk ....canım kardeşim
sağol dilekciğim ya buldum badanacı çqarşamba günü gelecek aman yaaaaaaaa
heryer her yerdeeeee
kuşlarrrrrrrrr
cyclo-progynova kullandım ablacım 29.gün geldi adetim.
ben adetimin 5.günü başlamıştım şimdi 4.günü içecem bakalım düzene sokacam adetimi işte.
senin içinde sevindim inşallah 21 temmuzdada tam adetini görür ve hemen arkasından hamile kalırsın inşallah.
ablacım ya sarmanın karnını doyurmak için yok olmuştum kusura bakma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?