Aysonu Kizlari 2008

yaaa bu arada şu rahim filmini araştırdım siteden kimi diyorki acıyor kimi diyorkii yokk
ama baktığım kadari yüzde sekseni çok acı çekmiş yaaaaaaaaaaaaaaa

bende korktummmmm anestezi ilemi yaptırsam acepp

haklısın canım ama dün eşimin dayısının oğluyla eşi vardı o yüzden fırsat bulamadım değil
aslında günde 6 öğün yenince daha iyi kilo veriliyomuş metabolizma hızlanıyomuş bide spor yaptınmı tamamdır
bu arada ben bi duşa gircem görüşürüz birazdannnn

evet cnm adetliyeken en az yarım kilo en fazlada 2 kilo fazla çıkıyorsun ben buna diyetisyene giderken yaşadım yaniii.........
neyse bakacaz artık kuşummm verdikmi vermedikmii
ama veremezsem çok hayal kırklığına uğrarım çünki çok inaçlı yapıyorum ve dünki pudingten başka ağzıma ekstra bişey sokmuyor günde 2,5 litreden fazla su tüketiyorum yürüyorumm .....yani diğer diyetlerimden daha hırslıyım....
bana bu gücüde veren bebeğime daha yakın olacağımı düşünüyorumm
şimdiii o şeker ilacınada başladım cnm gerçi bugün başladımm
neyse ben şimdi yemeği ocağa atam yürüyüşe gidiyorum geçe kalırsam suyum felan kesilir kalırımmm he yürüdükten sonra bir yoruluyorum yaaa anlatama mestil gibi yatıyorummmm

sabahtan dermatoloji doktoruma gittim karnımdaki kaşıntı için çünki karnımdaki kaşıntı artık rahat vermiyor bana 3 gündür öldüm artık ayrıca bebeklerin vücudu isilik olurya göbek çevrem hep öle oldu kaşımaktan yer yer yaramsı oldu artık e doktor bana ne dedi beğenirsiniz hamileliğim boyunca sorunlardan yana çok şanslı olan ben GEBELİK DERMATOZU olmuşum bir nevi gebelik alerjisi gibi bişii ve çok ilerlerse bebeği doğurtmak zorunda kalıyorlarmış çünki fecei kaşıntı ve ciltte yaralar oluşabiliyormuş bebeğe bir etkkisi yokmuş ama anneyi bu feci sıkıntıdan kurtarabilmek adına doğum yapılıyor ve doğumdan 2 gün sonra kaşıntıdan alerjiden eser kalmıyormuşş buyrun burdan yakınnn dua edin ban akızlar yaaa ilerlemesinnn bu merettt

herkese merhabalar sabah nuraydan sonra gelmiştim yazdım ama msjım gitmedi sorun vardı sanırım sitede. banka işlerim vardı ödemelerimi yapıp geldimm sıcak bastırmadan. hicrancımm çok çok geçmiş olsun canım benim yaa dikkat et tatlım kendine.
umarım herkescikler iyidir, güzel bir gün geçirmenizi dilerim. arkadaşlar bu arada bugün eşim rahatsız işe gidemedi yüzden şuan uyuyor ama uyandıgında pcyi ele geçirecektir o yüzden bir süre daha buralardayım.

ayyyy hiçrancığım yaaaa ne bu yaaaa o gün bende gördüm karnişini
evet alerji gibiydi hani çatlaktan çok onlar vardı
ya cnm bi ialcı vs.bişeyi yokmu yaaa illaki bşey vardır şunun şurasında doğuma ne kaldı
2 ay idare edecek bişey yokmu yaaa ne demek bu doğurtmak oldu anam sankiii kolaydı arasaydın latifi cnm yaaaa deseydin böle böle ne edecem diyee

cnm merhaba sabah evet gördüm seni ama yazmamıştın demek siteden
dimek kocan evdeeee amannn hastaymış o yatsın ne yapacak pc felan yaaaa

kızlar bir duş alam gelecem çok terliyim sırtımda kurursa hasta eder beniiii gelecem sakın gitmeyin heee

bende geldim burdayım
birsencik aslıcım hicroş kocaman günaydınlar size
hicrancım canım arkadaşım benim kıyamam ben senin koca göbüşüne meleğim yaa bi krem falan yok mu rahatlatıcı falan yaa

duşumu aldım kızlar
yaaa yemeğim pişmedi bi türülü yürüyüş yaparken kapattım altını
şimdiii pişsin diye uğraşıyorummmm saatim geçiyorrrr çünkiiiii
bugün heççç eyiii değil sayfa yaaaaa

dilek cnm naberrr nasılsınn????

merhabalarr cimbomum sanada günaydın tatlım. dırımcım bencede o şimdilik uyumaya devam etsinn:))

şükür kızlar yemeğimi yiyiorummmm
ne yaptım dilekciğim yaaaaa
bu mira nedne gelmedi yaaa nuray kuşşş yatıyormu acepppp

teşekkürler dilekcimm sen niye orta şekerlisin söyle bakayım. yerimseniben

hayatım valla çok karışık bi durum
şimdi biz c.tesi tatile gidicektik altınoluğa annemin yanına
muratın densizliğiyle kayınvalidende gelicek ki zaten biz görümcemlerle gidiyorduk yani görümce artı kaynana olucak
annem de çıldırdı zaten
üstelik kaynanam 1 ay önce bir hafta orda kalmıştı zaten
artı diğer sorun da almanyadan teyzemler burda kızı var onun bi tane
biz resmen birbirimize aşığızda görümcemler bir hafta kalıp dönüceklerdi ama ben yazlıkta kalıcaktım bir hafta daha ve teyzemlerle olucakdım ama murat efendinin son anda çark etmesiyle bu iptal oldu ve bende teyzemin kızı da teyzemde krizlerdeyiz annem öğrendiğinde neler olur bilemicem artık
yani basit bi konu belki ama canım çok sıkkın anlıyacağın bitanem
murat bir hafta daha teyzemlerle kalmama izin vermeyişinin nedeni kendisi bayram için imalat yapacağından mağaza boş kalıcakmış ve tam o hafta ne tesadüf ki gerizekalı amcası izne ayrılıyor
AMAN BOŞVER FISTIK YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…