nirdesin fatoşş hanımmm yaaaa heeee öle arada uğruyon sen bizeeee
kuşummm valla ben en son 10 kilo aldığımda diyetisyene gittiğimde ilk listem buydı o zaman çok iyi hatırlıyorum p.tesi gitmiştim salı başlamıştım diyete c.tesi gittiğimde tarttı beni ve o zaman 1kilo 200 gr vermisim dosyam bende incelim yani o vakit verimisim bu kadarki spor yapmadan cnmm....benim listelerim böle cnm ya yiyerek zayıflama
mesela öğlen et yemem lazım....bende şimdi etten sıkıldım barbunya almış eşim tazesini bulamamış kuru olmış şimdi onu haşlıyorumm baklagil et yerine yaa öğlen onu yiyecem kuşumm düzenli sık ama az yiyerek zayıflama hedefimm.....
bende merak ediyorumkuşum yaa ne kadar verecem .....inş.veririm çünki adet olamadım hala bu çok etkilecek benii...ben diyetisyene gittiğimde adettime 1 gün varsa çok aaz kilo vermiş görünüyordum doktor hemen soruyordu adettinmi yaklaştı evet diyordum haftaya daha iyi olur diyordu bozma morelini derdii.....
fatoscum bellı deıl aslında gostermıyor durusu uygun degıl gorebıldıgı kadarıyla yuzde 60kız olma ihtimali var dedi yani kesinlikle guvenilir bir tahmin deeil agustos bası kontrolde belki gosterir artık canım
hayırlısı olsun farketmez
evet dırımım adete yakın vucut su toplar ondan öle demiştir hatta adetliyken 1 kilo filan fazla cıkabilirsin garip birseyfisfisfis
ben de kac gundur kabızdım sabah ac karnına yarım kavun goturdum cok iyi geldi bagırsaklar bayram etti:teytey:
ayrıca kusum kabızlık da bir kilo alma nedeniymiş cok ilgincccc:uhm:
sabahtan dermatoloji doktoruma gittim karnımdaki kaşıntı için çünki karnımdaki kaşıntı artık rahat vermiyor bana 3 gündür öldüm artık ayrıca bebeklerin vücudu isilik olurya göbek çevrem hep öle oldu kaşımaktan yer yer yaramsı oldu artık e doktor bana ne dedi beğenirsiniz hamileliğim boyunca sorunlardan yana çok şanslı olan ben GEBELİK DERMATOZU olmuşum bir nevi gebelik alerjisi gibi bişii ve çok ilerlerse bebeği doğurtmak zorunda kalıyorlarmış çünki fecei kaşıntı ve ciltte yaralar oluşabiliyormuş bebeğe bir etkkisi yokmuş ama anneyi bu feci sıkıntıdan kurtarabilmek adına doğum yapılıyor ve doğumdan 2 gün sonra kaşıntıdan alerjiden eser kalmıyormuşş buyrun burdan yakınnn dua edin ban akızlar yaaa ilerlemesinnn bu merettt
cnm merhaba sabah evet gördüm seni ama yazmamıştın demek sitedenherkese merhabalar sabah nuraydan sonra gelmiştim yazdım ama msjım gitmedi sorun vardı sanırım sitede. banka işlerim vardı ödemelerimi yapıp geldimm sıcak bastırmadan. hicrancımm çok çok geçmiş olsun canım benim yaa dikkat et tatlım kendine.
umarım herkescikler iyidir, güzel bir gün geçirmenizi dilerim. arkadaşlar bu arada bugün eşim rahatsız işe gidemedi yüzden şuan uyuyor ama uyandıgında pcyi ele geçirecektir o yüzden bir süre daha buralardayım.
eh işte birsencim
orta şekerli
anladın sen onu
aslıcım bu arada eşine çok geçmiş olsun canım arkadaşım benim
teşekkürler dilekcimm sen niye orta şekerlisin söyle bakayım. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?