Aysonu Kizlari 2008

illa yiyecem dion madem ye kusum afiyet olsunnaniknanik
cicimini gecmiş olsun canım.evet kesin olmamakla birlikte şansını arttıran bazı yontemler var en azından denemiş olursuna.s

yiyeyim nurayim yaaa içimde uhde kalir sonra yawww

neşe şimdi msj çekti cnm derki annesi murat ve kendisi şarköydelermiş aniden gitmişler haberi olsun kizlarin dedi

offf şu su gelsede bende banyo yapsam yaa leş gibiyim birde bulgur pilavi yapacam kuşumm diyette çok iyi oluyorrr

kuşum bu senin yararina cnmmm
zaten bildirmen gerek çünki hastanede olan testlerin sağlik ocağina gidiyor
benim arkadaşimin bebeğinin ths yüksek çikmişti
doğar doğmaz kan alinmiş ve tets yapilmiş
tsh yüksek bebeklerde tedavi olmazsa zeka geriliğine
cüceliğe ve develiğe yol açiyormuşş
kizin haberi yok tabi hastaneden çikti
eve geldi sağlikoacağindan aramişlar kizi bebeği alin gelin diye onlar anşatmiş durumu sonrada bu testi tekrar yaptimasi için çapaya yönlendirmişler cnm bu hastaliğin tedavisi çapa ve ankarada varmiş tek ....neyseki bebek doğar doğmaz alindiği için öle çikmiş tekrar yapildi testler referans ağiliğinda çikmişşş.....ama sağlik ocaği ve çapa gözetim altinda tutuyolar

kızlar bizim kocaelide devletin kadın doğum hastanesi var ordaki doktorlar herhangi bi sorun olmadıkca sağlık ocaklarında ebeler ilgileniyo diyerek başlarından savıyolar :1no2:

kuşum öle deme ebelerin faydasi oluyorrr
bebek gelişimi eğtimi aliyorlar onlar
sen zaten doğuma girdiğinde çocuk doktoruda olacak yaninizda kuşum....yani doktoru olacak ama basit konularda bilgi alabülürsünn

ahmedin birgün izin alsin kuşummm bencee senin kaydini muhtara getirsin en son sen gitt sağlikocağinaaa

Yaa çildircam yaaa suu gelmiyorrr
pilav yapacam yapamiyorum çünkiiii
içme suyum bitti şimdi adam 10 saatte getirir suyu kociş gelecek offffffffffff

varda anacım konuda kimseler durmuyorki herkes bir yana dağılmış çoğu yokkkk bende bakınıyom arada bir gelip bakıyom kimse olmayınca gidiyom çıkıcam zaten şimdi

varda anacım konuda kimseler durmuyorki herkes bir yana dağılmış çoğu yokkkk bende bakınıyom arada bir gelip bakıyom kimse olmayınca gidiyom çıkıcam zaten şimdi

valla kimseler yok bu gece
fake üzgün
tatoş kayıp
mira zaten giremez zaten kaybolduuu
nuray kuşum hasta olmuşşyaww

basim cok agriyor kizlar corek otu yagi ile masaj biras iyi geldi ama devam ediyor
sarhos gibiyim yatacam yarisma izliyorum
opuldunuz
neden ağrıdıki yaaa ayy başağrısıda çok fenaa
bende küçük kadınları izledim
yeni geldi suyum duş aldımmmm

bilmiorum kusum 8den beri agriyor gecmedi yaaa
gozlerim de yaniyo simdi uykum geldi sanirim

ay burdamıydınız ayol sayfada bişii var göremiyom mesaj yazana kadar

buz kompresi yap enseneeeeeeeee yada eczaneden dolaba atılan jellerden al kendine çok kullanışlı oluyorrr ayrıca git yat bacumm bvenimde gözlerim kapanduuuu

iyi geceler hepinize canlarrr ben yatmaya gidiyommm 2 saat bilemedin 3 saat sonra ayaktayım gece nöbetine 5 -6 ya kadar sonra gene yatarım sabah 8 e kadar hadi eyvallahh

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

nuray kuşummm gelmişşş kimslerrr yokmuşşş
kuşum ben yeni kalktım kahvaltı hazırladım kendime yaa
hemen yemem lazım ara öğünüm saati geliyor yawwww
sonra öğele yemeğimi ocağa atmam lazım
ama gelecem sayafamıza öptüm seniiiii

kızlar günaydınnnnn bugün arkadaş toplantım var öğlen oraya gitcez biz biraz erken toplanıyoz virbirimize moral veriyoz terapi gibi geliyo bide en küçükleri benim gülmekten ağızları acıyo artıkın ama ben bugün güzelce oturcam ani hreket etmek yok bu arada geçen salıdan beri ilk kez evden dışarı çıkıcam çok sıkıldım değişiklik olcak bana

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy fakelove yazını yeni gördüm ablana geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm ne kadar zor ya umarım en kısa zamanda toparlanır canım

hadı bakalım ıyı eglenceler fatosumm:teytey:

saol nuraycım gitmek için sabırsızlanıyorum evde patladım resmen ya

senin bebiş kız mı büyük ihtimalle gerçi eşin erkek istiyomuş ama allah gönlünüze göre versin canım ama annesine babasına vatana hayırlı bi evlat olur inşllahh bütün herkesin evladıda tabiii

nirdesin fatoşş hanımmm yaaaa heeee öle arada uğruyon sen bizeeee
ben burdayım kusum sayfa acılmadı bır turlu gıremedım yaa
askum sen devamlı bir yeme halindesin boyle kac kilo veriliyo gorecegiz bakalım:dance:

kuşummm valla ben en son 10 kilo aldığımda diyetisyene gittiğimde ilk listem buydı o zaman çok iyi hatırlıyorum p.tesi gitmiştim salı başlamıştım diyete c.tesi gittiğimde tarttı beni ve o zaman 1kilo 200 gr vermisim dosyam bende incelim yani o vakit verimisim bu kadarki spor yapmadan cnmm....benim listelerim böle cnm ya yiyerek zayıflama
mesela öğlen et yemem lazım....bende şimdi etten sıkıldım barbunya almış eşim tazesini bulamamış kuru olmış şimdi onu haşlıyorumm baklagil et yerine yaa öğlen onu yiyecem kuşumm düzenli sık ama az yiyerek zayıflama hedefimm.....
bende merak ediyorumkuşum yaa ne kadar verecem .....inş.veririm çünki adet olamadım hala bu çok etkilecek benii...ben diyetisyene gittiğimde adettime 1 gün varsa çok aaz kilo vermiş görünüyordum doktor hemen soruyordu adettinmi yaklaştı evet diyordum haftaya daha iyi olur diyordu bozma morelini derdii.....

bu arada dikkat ettim bende kabızlık sorunu var ama kendimi takip ettiğimden duruma el atıyordum
şimdi bakıyorum valla hergün düzenliii hiç aksamıyor ve rahat çıkıyorum bu bile bir belirtii stressiz ve dengeli beslenmekle oluyor heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…