illa yiyecem dion madem ye kusum afiyet olsunnaniknanik
cicimini gecmiş olsun canım.evet kesin olmamakla birlikte şansını arttıran bazı yontemler var en azından denemiş olursuna.s
yaa kızlar bilen varsa yazsın
şu saglık ocagına kayıt teranesi nedir yaaaa benim yan komsu tutmus soylemiş, hamile benim komsu diye illa beni cagırıyorlar bugun yine soylemişler demin kadın zile bastı soyledı
ama kaydımı isteyecekler
ee benim muhtar kaydım baska yerde hadi onu ordan al nufusa git kaydı degiştir ordan buranın muhtarına git bu sıcakta bana iş cıkardılar yaa napacam ben saglık ocagında ne varki bana faydası olcak cok canım sıkıldı yaaa bi ton iş cıktı ve nasıl ters yerlerde
cezası varmış yaptırman lazım dio
oyle kızdımkı ne diye soyluosun sen benim hamile oldugumu yaaa basıma iş cıkardı kadın yaaaaaa senin ustune vazife mi agzında bakla ıslanmıyo zaten kadının:mymeka:
ayy ya ultrason yok bıse yok ebenın bana ne faydası olurki ilerleyen aylarda belki ama ben guvenemem zaten onlara
ozele giderim onemli bişe olursa
neyse belki işime yarar yine de ama dedim ya kusum bu sıcakta cok iş cıktı basıma bildigin gibi degil hic halim yok hiçççç
varda anacım konuda kimseler durmuyorki herkes bir yana dağılmış çoğu yokkkk bende bakınıyom arada bir gelip bakıyom kimse olmayınca gidiyom çıkıcam zaten şimdi
neden ağrıdıki yaaa ayy başağrısıda çok fenaabasim cok agriyor kizlar corek otu yagi ile masaj biras iyi geldi ama devam ediyor
sarhos gibiyim yatacam yarisma izliyorum
opuldunuz
bilmiorum kusum 8den beri agriyor gecmedi yaaa
gozlerim de yaniyo simdi uykum geldi sanirim
bilmiorum kusum 8den beri agriyor gecmedi yaaa
gozlerim de yaniyo simdi uykum geldi sanirim
hadı bakalım ıyı eglenceler fatosumm:teytey:
nirdesin fatoşş hanımmm yaaaa heeee öle arada uğruyon sen bizeeeekızlar günaydınnnnn bugün arkadaş toplantım var öğlen oraya gitcez biz biraz erken toplanıyoz virbirimize moral veriyoz terapi gibi geliyo bide en küçükleri benim gülmekten ağızları acıyo artıkın ama ben bugün güzelce oturcam ani hreket etmek yok bu arada geçen salıdan beri ilk kez evden dışarı çıkıcam çok sıkıldım değişiklik olcak bana
ben burdayım kusum sayfa acılmadı bır turlu gıremedım yaa
askum sen devamlı bir yeme halindesin boyle kac kilo veriliyo gorecegiz bakalım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?