Aysonu Kizlari 2008

cnm ben bu doktorlari bi anlasam
bizede sizde sprem yok sprem olsun yumurta bulmak kolay dediler
sprem buldular bu seferde yumruta yok dediler
yani spremde yumurtadada bişey olsa hep bahane var kuşum
yapacak bişey yokk allahtan herşey ama rahimin düzelmesi için illaki bir problem vardir...yaaa

eee hadi güle güleeee cicimm

cnm herkesin vücut isisi ayni olacak diye bişey yok belki senin en yüksek vücut isin bu cnm
değişiyor yaniiiii ve yüksek cnm neden sikiliyorsunnnn
kaç günde bir adet oluyon 27 gündesinn

Bu arada silam bugün itibari ile hastaneye yatti kizlar şekeri yüksek çikmiş ve doktor gel gözümün önünde ol demişş erken doğum riskide var demişş haberiniz olsunn

Bombom hanummmmmm neden konuşamiyoruz dedim cvp yazdim tik yok sizdennnn

ahandaa ben azcukkk yatmaya gidiyorummm ciiclerrrrrrrrrrrr

anladım cnm demek bugün yarın olacaksınnnnnn bana bakkk 30 31 gün olurda adet olmazsan test yap kuşummm

geçn günlerde kendimi rüyamda gördüm göğüs uçlarım koyulaşmış
ve süt geliyordu hamişlik demekmişşş
ee ben olamayacağıma göre belki sensin cnm ne dersinn

Bu arada silam bugün itibari ile hastaneye yatti kizlar şekeri yüksek çikmiş ve doktor gel gözümün önünde ol demişş erken doğum riskide var demişş haberiniz olsunn

yapma yaa ciddimisin birsen yaaa
aman allahım bir şey olmasında yarabbim yaa
ikiz olunca zaten erken doğum oluyor sanırım aman offf rabbim korusun o minik melekleri
kızlar hepimiz birden dua edelim ne olur
sanırım üçününde şu an dualrımıza çok ihtiyaçları var inanıyorum ben hissedeceklerine

kesinlikle bernaya katılıyorum bitanem
sakın boşu boşuna stres falan yapma
allahım hepiniz tüm hamişler allaha emanetsiniz siz

delüü güldürdün kıss beni:roflol:

kızlarr yaaa hala suyum gelmemişşşşş off ben gidem yürüyüşümü yapam olmayacakkk
ıslak mendille silinirim sonrada yıkanırım yaaaa yoksa aksama kalırsa yalan olurrrr

kızlarr ya bu arada canım benimmmm tatlı bişey isityor kendime puding yaptımmmm ama sadece bir kasee aksam yiyecemm meyvemi yiyemeyecemm küçük bir kaseee zatennn normalde ara öğün olarak vermişdi doktor ama bu listede yokkkk ama iyeyecemmmm soğukkk soğukkkk sütlü tatlı bişeycik olmaz sanırım

nuray kuşummmm annen çok becerikli desene yaşadı bebek
benim annem bilemz öle şeyler kayananada bilemez
ama annem iyi alır kendisinde alma hastalığı varr zatennn
ama benim bebeğim olursa şayettt ben 8 ayına gelmeden almayacam bişey para koyacam kenara

nuriş ne kalleş bebekmiş beee:)))))))))

msn yede yazmışsın :)))) bende sanırım örmem çevremde o kadar çok örecek hevesliler varki bana zaman gelmez sanırım:)))))))))))

siz sormadan anlatayım kızlar :)))) 12 temmuzda adet oldum:)))11. gündeyim ama sanırım her normal kadın giibi 14. gün yumrutlayacam akıntım çok fazla erken geldi bu ay:))))))))

fekolem kendü kendüme yumrutluyom hihihihihihihi:)))))))))))))

bu iki ayda kalmazsam dr yolu gözüküyor:) inşallah bende tedaviye başlayacakdım ki hamile kaldım diyenlerden olurum inş:))) çok zor bir ihtimal ama hayyalsizde insan olmuyor:))))))))))

kızlar benden böyle işde yuvarlanıp gidiyuoruz:))))

ayy valla yaaaa
hele o elbiseler altından gözüken dantelli koca bi popo yok mu
allam yaa ısırılmaz mı şimdi yaaaa
bi de lüle lüle saçlar
bi de bi de hani kızlara bandana takıyorlar yaa daha küçükken
resmen benim bittiğim andır işte kızlar

canım süperler yaaa benişm bebişe de örsüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar adetim biteli 10 gün oluyo ve 3 gündür akıntım var ne zamn yumurtlamış olabilirim yada yumurtladığımı nasıl anlanırım yardımcı olurmusunuzz

teşekkür ederim cnm ben 1 bucuk ay önce düşük nedeniyle kürtaj oldum 6 ay var daha önümde ama yumurlama zamnında hamile kalırsam erkek olabilirmiş şimdiden öğrenmeye çalışıyorum cnm

kızlar ablam bebeğini düşürdü parça kalmış kürtaj olucak sanırım
hadi yaaa tuhhhhh hakkındaki buymuş yaa inş. kürtaj sonrası bir problem yaşmaaz cnm yaaa.....inş.daha sağlıklı gebelik yaşar birdaha

yaaaaa ben tatlı sevmem biliyorsun kuşummmmm ama sanırım adet olacam yaa istedi cnmm ne yapam yaa bir küçük kase ile bişeyyy olmaazzzz yakarımm ben onu aksama
hemide bende light puding vardı onunla yaptımmm hahahahaaa

bana bakkk yarın sabahdan yine gelllllll
terapi olur sanaaa hadi beraber yaşayalımmm heycanıı

üleynnnnnnn iki dk.yürüyem dedimmmm
bebklik gelmiş
hicran gelmiş
fake gelmişş

ayyy bende 40 dk.yürüyebildim yaaa yok anam bu böle olmayacak
sabhaları yaırm saat aksam üzerine doğru yarım saat yürüyecem canım çıkar yoksa bi yerden evin işini yap yemek yap ütü yap
şerefsizim çalışırken daha az yoruluyordum ben......
halada suyum gelmemiş heme silindim ama saçımın arasından terler akıyor yaaa
olurmu be kardeşim kesilirmi suu yaaa yaz yazzz offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…