gunaydin fakecim Şeniz
bugun 30dereceymiş biraz rahat edeceğm dimek oluyor
ruzgar feci durumda..heryer toz içinde temizlik yapmam lazım hic halim yok yaasenağlama
hangi filimi izledin bende o saatte yattım kanal d de girdap vardı onu izledimhiç sorma bende aynıyım hem terlemiş bi şekilde uyanıyorum ve uyanalı bir saati geçti ben hala ayıkamadım dün saat 1:30 yattım film vardı kanald de çok güzel onu izledim ama bence uykumuzuz alamamayla ilgisi yok sıcak etkiliyo olabilir
cnm kalktım amaaaa adet olmuşum bendeee sanki felç olmuşum gibi elimi ayağımı kaldıramadım......o kadar canım tatlı istedi ahanda bundanmışş işteeeeebirsen hala yok aslında uyanmış olması lazım diyet yapıyo ama yok daha
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin duy beni
kızlar günaydın ...
ay hicrancım inşallah çabuk kurtulur yaa canım benim..
nuraycım yat dinlen canım yaa..
temizliğine yardım edicek kimsecik yok mu??
kadın falan tutsan canım yaa..
bu arada ben regl oldum..
iyiyim bugün bi kaç gündür çok sıkıntılıydım..
regl olunmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu anda..
iyiyim yani :)
canımmm dırımcığım yaaa:)))
valla adet olmak da güzel gerçekten..
aslında insan ne kadar rahatlıyo..
içelim güzelleşelim valla :))
e ozaman sen doktora gidecen mi tekrar..
günaydınn güzel bayanlarrr herkese güzel bir gün diliyorumm.
cnm benimmm yarım günlük kadınlar geliyorr 35 ytl ver bütün evi silip süpürüp tozunu alıpdirim gozun aydin kusummm :teytey:
bernacik sana ayni seyi soyleyemiorum ama iyi olman cok guzelll:lepi:
ya canim buyuk temizlik deil supurup toz alincak
onun icin de kadin tutulmaz ki yaa ama iste egil kalk halim yok zaten basim yine tuttu
neyse idare edeyim haftasonuna ne kaldi benimkini calistiririm accukjeyyar
evet canım girdap bende izledim bayıldım heeeeeeeeeeeee çok güzeldi
uykum geldi ama kendimi tutum uyumadım
hım katilide hiç tahmin etmediğim kişiydiiiiiiii
gözünaydın canım adet olmuşun
inş. cnm yaaa hele o gün bi gelsinncanım rahim filmi için uyuştursunlar diyon kız ben sana demiyommu gerek yok diye
boş ver okuma filmle ilgili yazıları sen dayanıklı birisisin buna dayanamıcak ne var canım benim gerekyok inan bana hem parana yazık hem o anı yaşa o anda bile farklı şeyler hissediyosun
bana film bitince biraz uzan dediler ve onlar dışarı çıktılar filmler için birtane hemşire kapıyı açtı kalkabilirsiniz dedi ve ben hemen sonuç kötümü dedim ağlayarak hayır herşey normal dedi ve ben inanamadım dr yeniden normal deyinceye kadar
evet oldumm hiç halim yok evi silme süpürem yawwwbende geldiiiim kızlar. dırımımm adet mi olmuş.. ay sevindim ya. bombom da olsa keşke
dırımımm korkma filmden ya.. bi saat önce bi kas gevşetici ağrı kesici içiyosun.
biraz şiddetli bi regl ağrısı gibi.. ama bi anlık. işlem bitince geçiyor.. benim bi de o gün içinde bel ağrım olmuştu. yatıp dinlendim. ama dayanılmayacak kadar kötü değildi.
cnm benimmm yarım günlük kadınlar geliyorr 35 ytl ver bütün evi silip süpürüp tozunu alıp
banyonu tuvaletini temziliyip gidiyolr cnm yaa ahmedinede kolaylık olurrr cnmm yaaaa
evet cnm oldumm evet filim çok güseldii
tahmin edememiştim bende yaaa katilii
inş. cnm yaaa hele o gün bi gelsinn
evet oldumm hiç halim yok evi silme süpürem yawww
inş.cnm yaaaaaaaaaa
şimdi hicranla konuştum bende iyiyimişşş pc bozulmuş ondan girememişşş
canım sevindimyaa.. ne zaman doktora gidiceksin. bittikten sonra mı 3. günü mü ?
ben geldim nereye kaçıyonnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?