Aysonu Kizlari 2008

gunaydin fakecim Şeniz
bugun 30dereceymiş biraz rahat edeceğm dimek oluyor
ruzgar feci durumda..heryer toz içinde temizlik yapmam lazım hic halim yok yaasenağlama

temizlik yapma cnm yaa boşverrrseneeeee

hangi filimi izledin bende o saatte yattım kanal d de girdap vardı onu izledim

birsen hala yok aslında uyanmış olması lazım diyet yapıyo ama yok daha
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin duy beni
cnm kalktım amaaaa adet olmuşum bendeee sanki felç olmuşum gibi elimi ayağımı kaldıramadım......o kadar canım tatlı istedi ahanda bundanmışş işteeeee
şimdide bişey yemek gelmiyor içimdennnn halimde yokkk amannn yaaa bu adett işi çok güselll ama zahmeti çokkk

bindeeee oldummm cnm bendeeeeŞeniz
bak öle sıkıldınmı buraya gelmemezlik etme yaaa
gelkiii açıllll konuşalım rahatlayalımmm
bak ben çay içiyommm sanada ısmralayımm:içelim:hepimiz böle :CüvCüvlacazz

canımmm dırımcığım yaaa:)))
valla adet olmak da güzel gerçekten..
aslında insan ne kadar rahatlıyo..

içelim güzelleşelim valla :))

e ozaman sen doktora gidecen mi tekrar..

evet cnm çok iyi adet olmak allahım yaaa bekarken ölürdüm kusmakdan geberecem sanırıdım...işden geri gelir 7 gün bitecekmi sanırdımm
ahhhhh ben bu hallere düşecek kadınmıydın nasıl adet olurdum ben yaaa

cnm doktora tabiki gidecemmm .....ama ağustosun ortalrında ben adet olacağım sanırım tekrardan ama eşim haftayada gidemeyecekk test için artık ağustosun başında test verecek doktor adetinim illa 8 .günü filim dersee 18 ağustos gibi adettim başlar sanırım yani ağustos sonu çekilir cnmmm...
offffffffff onu çektirmektende çok korkuyom uyuştursunlar benii yaa öle talepp edecemm :roflol: cnm büyük ihtimalle bayramdan sonra tedavimiz olur gibi geliyor bana

günaydınn güzel bayanlarrr herkese güzel bir gün diliyorumm.

günaydınnn cnm kocan nasıllllllll

anammm kızlar kaç saattir bakıyorum kimsecikler yoktu şimdi bir baktım epey yazmışsınızz. dırımcım ve nuraycım sende dün sormuşsun canımm benim kocişin pek birşeyi yok aslında baş agrısı tuttumu yastıktan kafasını kaldıramıyor. ee tabi adam geceleri uyumuyor sabahlarıda dogal olarak bazende kalkamıyor kalkmak zor geliyor. ama dün başı agrıyordu o yüzden gidemedi.

bende geldiiiim kızlar. dırımımm adet mi olmuş.. ay sevindim ya. bombom da olsa keşke

dırımımm korkma filmden ya.. bi saat önce bi kas gevşetici ağrı kesici içiyosun.

biraz şiddetli bi regl ağrısı gibi.. ama bi anlık. işlem bitince geçiyor.. benim bi de o gün içinde bel ağrım olmuştu. yatıp dinlendim. ama dayanılmayacak kadar kötü değildi.

cnm benimmm yarım günlük kadınlar geliyorr 35 ytl ver bütün evi silip süpürüp tozunu alıp
banyonu tuvaletini temziliyip gidiyolr cnm yaa ahmedinede kolaylık olurrr cnmm yaaaa
evet canım girdap bende izledim bayıldım heeeeeeeeeeeee çok güzeldi
uykum geldi ama kendimi tutum uyumadım
hım katilide hiç tahmin etmediğim kişiydiiiiiiii

gözünaydın canım adet olmuşun

evet cnm oldumm evet filim çok güseldii
tahmin edememiştim bende yaaa katilii

inş. cnm yaaa hele o gün bi gelsinn

bende geldiiiim kızlar. dırımımm adet mi olmuş.. ay sevindim ya. bombom da olsa keşke
evet oldumm hiç halim yok evi silme süpürem yawww

inş.cnm yaaaaaaaaaa

şimdi hicranla konuştum bende iyiyimişşş pc bozulmuş ondan girememişşş

canım sevindimyaa.. ne zaman doktora gidiceksin. bittikten sonra mı 3. günü mü ?

canım sevindimyaa.. ne zaman doktora gidiceksin. bittikten sonra mı 3. günü mü ?

cnm malesef adetten sonra gidemeyecem çünki ilk önce eşimin gidip sprem veremsi lazım
test için eee bu hafta geçtii haftaya seyhatte olacak kendisi
ancak ondan sonraki hafta gidebilir.......
sonucunu aldıktan sonra doktora gidecez
oda sonuca göre benden rahim filimi isteyecek cnm
eee filimde ağustos sonu gibi olur ancak adettinin 8 günü dedi
yani bizim tedavi ne olacakğına karar verilcek ama
tedavi bayramdan sonrasına kalacak ramazanı yemek istemiyorumm cnm
bayramdan hemen sonra başlayacaz bu aradada para biriktircez

bernoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
fakeeeeeeeeeeeeeeeee
bombommmmmmmmmmmmmmm nirdesiniz yaaaaaaaaaaa

mirada gelmiyor

bak yemekten sonra kalakcammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…